Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

INESKA

LISTA ZAKUPOW DLA ŚWIETĘGO MIKOŁAJA Napiszcie co kupujecie swoim pociechom

Polecane posty

Witajcie, tak sobie teraz pomyslalam ze fajnie by bylo zalozyc nowy topic i pisac na nim co zamierzacie kupic na Gwiazdke swoim pociechom. Przy takim ogromnym wyborze zabaweczek mozna zawrotu glowy dostac. Ja sama dumam i dumam co mam wlasciwie kupic swoje 2letniej coreczce. A mając taki topic zawsze moze nam pomocy, zawsze mozna cos podpatrzec :) Wiec moze ja jako pierwsza, planuje kupic swojej corce cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=483085099

jestem jak najbardziej za tym topikiem tylko piszcie koniecznie w jakim wieku dziecko,ja planuje dla 2,5 latka drewniane klocki (ok100 elementow) albo z wadera cos takiego http://allegro.pl/item481444152_dw_wader_mega_park_z_droga_2_5_m_garaz_4_poziomy.html albo tez tablice http://allegro.pl/item490552545_tablica_2w1_magnetyczna_i_kredowa_109akcesorii.html

Gość kacholina
a co kupic 16 latce? :( nie mam pojecia!

dla dziewuchy moze jakas fajna pizame ale nie taka juz dziecinna tylko mlodziezowa moze z jakas koronkowa wstawka

Gość kacholina
pizame na swieta? no nie bardzo, to cos co sie kupuje w ciagu roku - rzecz niezbedna. potrzebuje czegos oryginalnego

a tak ogolnie to u nas na swieta w tym roku postanowilismy kupic wszystkim dzieciakom elektryczne szczoteczki do zebow,praktyczna rzecz i moze zacheci je do regularnego mycia a koszt ok 70 zl za oral B ale sa tez tansze firmy

moze jakis fajny portfel, zalezy w jakim przedziale cenowym szukasz,ale widzialm ostatnio sliczne nike dla dziewczyn

Gość kacholina
no chyba cos z bizuterii kupie, bo ona bardzo lubi. dzieki, a macie moze jeszcze jakies inne pomysly dla 16- latki?

Gość kacholina
swietne! dzieki :)

Gość kacholina
a moglby mi ktos jeszcze czy mozna to kupic w jakims sklepie czy trzeba z allegro? aha i jak sie zamawia z allegro? nigdy nie zamawialam

Tylko poszukaj sobie tańszego sprzedawcy.Gdyż wczoraj widziałam te muszle u niektórych za 18 zł + tańsza przesyłka :)

Gość kacholina
kurcze nie wiem jak sie obslugiwac tym allegro w ogole, jest napisane ze 3 dni do konca aukcji czyli pozniej juz jej nie dostane?

kacholina ----A to jak nigdy nie zamawiałaś to nie masz konta.Najpierw musisz mieć konto czyli trzeba się zarejestrować a zespół allegro wysyła potem kod,który ty sobie aktywujesz i dopiero po tym możesz kupować. Ale ja tą perłę widiząłam w sklepie,zaraz może znajdę link.

Kliknij na kup teraz i tyle.Pózniej po przyjściu wiadomości z numerem konta przelewasz tam kase i towar sprzedawca wysyła na adres który podałas w ustawieniach......... Mój syn wymyslił sobie tor hot wheels i pewnie go dostanie co do córki,to planuje kupic jej wózek dla lalek bo uwielbia nim jezdzic i wozić swoje misie,ale problem polega na tym że te wszystkie wózki pokazane na zdjeciach sa raczej wysokie,bardziej dla dziewczynek 2,5-3 letnich a takim małej bedzie sie zle jeżdziło.

Gość kacholina
bardzo bym prosila o link, wole jednak kupowac w normalnym sklepie - do tego jeszcze nie mieszkamy w polsce wiec bylby problem, bardzo prosze o link do sklepu

Gość kacholina
tylko kurcze lancuszek jest z metalu a ja wolalabym dac jej prawdziwe srebro..

Princpolo tak sanki sa cale metalowe,tylko siedzisko jest z tworzywa jakiegos :) ale sa naprawde swietne

Gość jacobs
Ja swojej córce 15 letniej kupiłam w zeszłym roku kuferek pełny kosmetyków dla nastolatki-perfum błyszczyk lakier .korektor ,dezodorant. krem do rąk balsam ,tusz.i kilka innych-juz nie pamiętam ale Ola była zachwycona

Gość maya luana
a ja dla 2,5 rocznej dziewczynki kupilam wozek dla lalek i mysle, ze tez sie ucieszy