Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

INESKA

LISTA ZAKUPOW DLA ŚWIETĘGO MIKOŁAJA Napiszcie co kupujecie swoim pociechom

Polecane posty

Gość jfdcgvzjdsh
ja 2,5 latkowi kupie garaz 4 poziomowy coaj jak wyzej byl podany i laptopa edukacyjnego a czy ktos u was przebiera sie za mikolaja?

dziewczyny, świetny garaż z wadera 3 poiomowy będzie w poniedziałku w biedronce za 34 złote od 1 grudnia widziałam ulotkę polecam, bo kupiłam małemu identyczny w tamtym roku, tylko o ile pamiętam, wtedy kosztował 50 zł.

pokazałabym wam, ale nie wiem czemu na stroni ewadera takiego nie ma, a na stronie biedronki jeszce nie ma

mój dostanie chyb kasę sklepową, bo ostatnio ciągl się w sklep bawi i klocki lego jakieś, bo to ponadczasowe i pewno będzie używał przez następne 10 lat

Gość jessy27
ja kupie konika na biegunach i spodobała mi sie platopianka tylko czy 15 miesięczny brzdąc bedzie sie juz nia bawił? oczywiście ze mną.

Gość jessy27
plastopianka

Gość zębattka
Ogólnie bardzo duży jest wybór.Jednak mam pytanie do LUŚKA28 - mam nadzieje że te szczoteczki elektryczne co planujesz kupić to jako dodatek do głównego prezentu ? Bo jakoś nie wyobrażam sobie by dziecko miało dostać tylko szczoteczke to byłby koszmar podejrzewam....tyle czekania na mikołaja a mikołaj przyniósł jakby nie było prezent najmniej lubiany przez większość rzeczy to tak jakby dziecku kupić mydło by zachęcić do mycia :( Większość dzieci by to odebrało jako kare od mikołaja a nie przyjemność.Już widze te zachwyty innych dzieci : Zabawka ,robot ,sanki ,samochód itd a Twoje dziecko powie : szczoteczka do zębów :(

zebatka te szczoteczki to dla starszych dzieciakow w rodzinie i do nie moich tylko rodzenstwa a dla maluchow oczywiscie zabawki

rafinka dzieki za ten cynk z biedronka,napewno sprawdze bo wlasnie chcialam taki garaz kupic pod choinke mojemu

Gość jESSY27
princepolo jak myślisz czy ta Plastopianka sie nadaje dla 15 miesięcznego maluch? CZY JESZCZE JEST ZA MAŁY NA TAKIE ZABAWY.?

moj ma 2,5 i sie takimi rzeczami jeszcze nie interesuje mowi na wszelkie plasteliny fuj tak wiec wg mnie dla 15m-cznego dziecka jeszcze za wczesnie bo nawet kulki jeszcze nie jest w stanie uformowac

no właśnie ja też nie widzę :( ale jak byłam w biedronce to wzięłam ulotkę i był no chyba, że data była od 7/12 a co to ta plastopianka?

sprobuj czy bedzie sie interesowac np ciastem na pierogi jak tak to moze i ta pianka sie sprawdzi

Ja miałam problem z moją 13 letnią siostrą, bo ona już dzieckiem nie jest, ale też jeszcze nie taką nastolatką... Kosmetyki odpadły, bo ich nie używa ( oprócz balsamu itd.). Mp3 i te inne gadżety też już ma... W końcu się jej zapytałam wprost co by chciała. Powiedziała, że jakiś fajny ciuch, więc teraz ma sobie wybrać i mi dać znać. Synowi 9 letniemu kupujemy Lego City, bo mu się bardzo podoba, a 4 letniej siostrzenicy zestaw mikser+kilka elementów, bo akurat jest na etapie rozbudowy swojej kuchni:) Mam tylko kłopot z 2 letnim bratankiem męża, bo on się żadnymi zabawkami nie bawi- wszystkie leżą w kącie. Chyba mu pokrywki na gary kupię i tyle hehe

Gość Jessy27
dzieki, postanowiłam kupic, bo to grosze kosztuje, a jak synek nie bedzie sie interesował to mam komu dać, mam 5 letniego chrześniaka, bo niestety wszelkie zabawki edukacyjne, grające, mówiace, tanczace u mnie są na 5 min. mały sie niczym dłuzej nie umie zabawić. dla niego najwieksza frajdą jest jezdżenie w pudle na zabawki.On siedzi w środku a tata musi go ciagac po całym mieszkaniu.

Gość Jessy27
o już wiem co kupię-pana do ciagania:DD

Właśnie zobaczyłam ulotkę i ten garaż ma być 1 grudnia! Oprócz garażu do wyboru będzie też autostrada i kolejka.Wszystko po 34,99 zł.

1 grudnia też fajne będą zestawy dla dziewczynek do robienia warkoczyków i innych bajerów z włosków lub dekoracja paznokci. Jeśli chodzi o plastopiankę to moim zdaniem 13 miesięczny maluch jest do tego za mały :)

jest garaż na stronie biedronki trzeba weść po lewej stronie w \"idą święta nr 2\" i jest na 27 stronie

dzieki dziewczyny za ta oferte z biedronki,koniecznie w poniedzialek sie wybiore :)

ja chciałam tylko uprzejmie doniesc- bo mialam zamiar prezenty kupic na allegro ale wlasnie przejrzalam oferty carrefoura i auchana i szczeniaczek uczniaczek kosztuje 94 zl ( na allegro 103 najtanszy + przesylka) oraz playskool fontanna z pilek kosztuje 99 zl w carrefourze - na allegro 110 zl

Gość Alexxxxa
ja dla mojego sześciolatka kupuję lego city remiza strażacka

fajne te prezenty kupujecie :) ja mysle jeszcze o tej piankoplastelince , a tak wogole dla 2,5 bedzie dobre??? a i jeszcze ,nie wiem co kupic 11 chlopakowi (chrzesniakowi) nie mam zielonego pojecia co mu kupic,najwygodniej byloby kase dac i sam by sobie wybral,ale nie chce z kolei isc az tak na latwizne, co mi polecicie?