Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuku kuku ryku

potrzebuje czegoś nowego

Polecane posty

Velvetinka Miałem na myśli kobiece nogi. Choć oczywiście facet ze sprawnym dużym palcem u stopy, również może zdziałać cuda ;) Świetna gra wstępna. Polecam taką zabawę ;)

Gość Velvetinka
Hiway ja też miałam na myśli damskie nóżki ;] ;]

Gość Velvetinka
Ewidentnie :) I weź tu teraz zaśnij człowieku :-) Wracając do tematu, warto jest próbować czegoś przed czym np. zawsze wstydziliśmy się przyznać swojemu partnerowi, skryte fantazje które nigdy nie miały okazji się spełnić.... wystarczy chcieć i dobrze porozumieć się z partnerem :)

Hmm. Wg. mnie najlepsze są te głęboko, najgłębiej skrywane ;) Fantazje nikogo nie ranią, nikogo nie krzywdzą. A w seksie i erotyce chodzi o to aby osiągnąć szczyt i jeszcze wyżej. Czyż nie? :)

Gość Velvetinka
I znów jestem za. ;] Bo te najbardziej skrywane mogą okazać się źródłem największej ekstazy i nowych ,niesamowitych uniesień.. :)

Gość kokogut
Umów się z nim na mieście i piwotaj go ubrana tylko w płaszcz, pończochy i buty. Nie musi od razu zobaczyć, może dopiero w kinie, podczas powrotu do domu, kiedy zorientuje się, że cały czas byłaś z nim prawie naga a on o tym nie wiedział. Założe sie, że ty też bedziesz nakrecona. Za niego gwarantuję.

Gość kokogut
Moja zona czasem tak robi jak ma bardziej zabawowy nastroj. Bywa, ze idzie tak ze mna na zakupy, do kina. Najlepiej bylo jak pod koniec wkacji pojechalismy do supermarketu kupowac czieciom zeszyty do szkoly. Bylo chlodno, miala letni plaszcyk i sandaly na szpilkach. Okazalo sie, ze nic wiecej. Musiala zaplanowac cos specjalnego, bo miala w sobie wibrujace kulki, ktore kiedys jej kupilem. Plaszczyk wszystko skromnie zaslanial jak stala, ale kiedy sie schylala albo kucala to rozchylalo sie conieco i przysnam, ze robilo mi sie goraco. Strasznie sie balem, ze ktos zobaczy i chyba o to jej chodzilo, zeby tak mnie draznic. Dzieci byly na wakacjach, wiec poszlismy na spacer do parku. Byla rok podniecona tym wszystkim ,ze wsiadla na mnie na lawce. Dobre, ze bylo juz ciemno. Doszla w minute, a potem ja wyrypalem ja od tylu. To byl najlepszy seks od lat. Musielismy potem pospacerowac, zeby obeschla, bo wsystko z niej wyplywalo. To byl dopiero poczatek, bo w domu nie schodzilismy z siebie przez pol nocy. Jak widac, nie jset trudno o urozmaicenie. Nie gustuje w rozmaitych zboczniach. Prawdziwi sez rolez, trzeba tylko zbudowac nastruj. Czy macie podobne doswiadczenia, ktore to potwierdzaja?