Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantkaaaa

co to jest podpis elektroniczny?

Polecane posty

Gość kursantkaaaa

jutro mam kurs obsluga programu platnik i teamt zajec brzmi: rejestracja platnikow i podpis elektroniczny. czego moge sie spodziewac na tych zajeciach?

Gość gość
We Wrocławiu wiem że Netvet się takimi rzeczami zajmuje, na stronie www.netvet.pl/podpis-elektroniczny jest do ich punktów namiar, jeden jeśli dobrze kojarzę mają na Metalowców we Wro. Sam sobie u nich załatwiałem podpis elektroniczny żeby mi łatwiej było formalności z urzędami załatwiać, poszło sprawnie, to oni przyjechali do mnie do biura, ja nie musiałem się nigdzie fatygować.

Gość gość
Przy kontaktach z KRS się też taki podpis kwalifikowany przydaje. Ja zamawiałem podpis przez stronę www.netvet.pl/podpis-elektroniczny . Przyjechali do mnie do firmy, całość zajęła może z pół godziny jak podpis był ważny. Mają różne zestawy do wyboru ale cenowo drogo nie wychodzi, ja się zamknąłem w 320 zł licząc razem z kosztami dojazdu.

Gość gość
Do kontaktu z US podpis elektroniczny konfigurowali mi w NetVet. Dojazd do mnie był i pomoc przy pierwszej wysyłce, akurat deklaracji JPK. Cała sprawa załatwiona w niecałą godzinę. Przyznam, ze się opłacało.

Gość gość
Bardzo jestem zadowolona z firmy Netvet. Przyjechali, zainstalowali, pojechali jak już wszystko elegancko działało i jak ja już wiedziałam jak z podpisu faktycznie korzystać. Jak to wygląda krok po kroku tłumaczą na swojej stronie -http://netvet.pl/podpis-elektroniczny.

Gość gość
Ja równiez polecam Netvet jeśli chodzi o podpis elektroniczny dla firmy

Gość miki

Stosunkowo tanio wyrobisz podpis elektroniczny https://netvet.pl/podpis-elektroniczny razem ze szkoleniem. Dojazd zapewniają i konfigurację z oprogramowaniem księgowym, więc bardzo uczciwe podejście moim zdaniem.

Gość gość

Jeżeli prowadzicie usługi, które wymagają uwierzytelnienia na komputerze wysyłanych dokumentów, a boicie się, że ktoś Wam ukradnie komputer, to idealnym rozwiązaniem będzie podpis elektroniczny. We Wrocławiu jest firma, /netvet.pl/podpis-elektroniczny, która bardzo szybko i sprawnie wprowadza certyfikaty.

Gość gość

Jeżeli chodzi o konfigurację podpisu elektronicznego, jego wdrożenie, całą opiekę, instalacje certyfikatu oraz przedłużenie to numer jeden netvet.pl/podpis-elektroniczny. Zdecydowanie bardzo dobra firma. Wprowadzali u nas kilka podpisów i zawsze na najwyższym poziomie.