Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherolina66

Jak uswiadomic facetowi, ze jest najwazniejszy??

Polecane posty

Gość Cherolina66

Witam Forumowiczów !! Mam delikatny problem. Mam nadzieje, ze ktos jest w stanie mi doradzic i pomoc w pewien sposob. Otoz.. 3 miesiące temu poznalam faceta. Kilka lat ode mnie starszy. Ja mam 19.Od poczatku miedzy nami zaiskrzylo. Swietnie sie dogadywalismy. Udalo nam sie stworzyc wrecz idealny zwiazek.jezeli tak to mozna nazwac po tak krotkim czasie. we wszystkim sie rozumielismy, nie bylo mowy o klotni. wydawalo mi sie, ze jest mu ze mna dobrze.Do czasu... Od kilku tygodni jestem zupelnie zawalona .. W pracy spedzam kilkanascie godzin dziennie. oprocz tego szkola wieczorowa..Ostatnio Spotykalismy sie moze 3 razy w tygodniu. Przez to wszystko jemu zaczelo sie wydawac, ze inne rzeczy sa wazniejsze od niego. Odsunelismy sie od siebie. ;( Wczoraj zaproponowal mi wyjazd na kilka dni gdzies na poludnie, by Odpoczac i znow zblizyc sie do siebie. odmowilam.. nie bylam w stanie nawet sobie wyobrazic tego wszystkigo. To bylo zbyt niepoukladane. Ja bez pracy, bez zajec? ? Niee!! Chyba jestem za bardzo zorganizowana, zeby zgodzic sie na takie cos. Oprocz tego w tym czasie wypadal mi egzamin. Marcin poczul sie odrzucony. uwaza ze nie zalezy mi na nim. Tak nie jest. Chce zeby bylo dobrze. Ale jak to wszystko pogodzic ? Prosze..pomozcie. Jak mu pokazac, ze jest dla mnie wazny? !! Jak byc bardziej szalona i spontaniczna?

Gość Pierun z dupu
bzyknijcie się

nie pokazuj mu... za pewnie sie poczuje i będie to wykorzystywał... nie mozesz nim pogadać? chyba egzamin wazniejszy od wyjazdu, Zaproponuj przełożenie terminu, wsumie jeśli ci zalezy na nim, to czemu nie chcesz pojechac?