Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greefy38

co robić? pomóżcie!

Polecane posty

Gość greefy38

Witam. Jestem mamą 16 letniej córki. i tu jest problem... ma chłopaka, ale my z mężęm twierdzimy że jest dla niej nieodpowiedni... Ten chłopaka ma 18 lat.. Córka cały czas nalega żebyśmy go poznali ale my z mężęm nie chcemy go poznać, bo od ludzi juz pare rzeczy o nim słyszeliśmy... Zabroniłam córce się z nim spotykać, aleona robi swoje i wychodzi... fakt że tylko w piątki i soboty, bo w ciągu tygodnia się uczy.. nie wiem co mam zrobić... ona tego nie rozumie że my chcemy dla niej dobrze?? no nie wiem... pomóżcie... pozdrowienia.

Gość fdsfsdf
Nie powinnas zabraniac corce. Jak to sie mowi ZAKAZANY OWOC LEPIEJ SMAKUJE... lepiej by spotykala sie z domu z nim, niz oklamywala Cie, ze idzie np. do kolezanki a spotykala z nim w dziwnych miejscach.

a czy nie lepiej poznać chłopaka ? może pogłoski o nim były fałszywe ? lepiej chyba, zebyscie mieli córę " na oku" niż żeby gziła sie z nim po bramach

Gość wróżka leokadia
jak zabronisz to sie od was odwroci dlaczego rodzicom sie wydaje ze moga czegokolwiek zabronic :D>?>>>>> no way beavis :D

Gość greefy38
My praktycznie jej niczego nie zabraniamy.. na dyskoteki nie jezdzi bo nie chce, ale chodzi na imprezy... pozwalamy jej na wszytko... no ale jakos nie widze jej z tym chlopakiem jej... skonczyl tylko gimnazjum ale pracuje... i miał kilka spraw w sądzie ale z tego co mi córka mówiła to już tak nie robi. Ja w to nie wierzę jakoś...

Gość greefy38
wypraszam sobie to... to nie ja wysłałam...

Gość greefy38
widać, że komuś się strasznie nudzi! czy Ty człowieku nie masz co robić?? weź się zastanów!! jestes nienormalny??

Gość greefy38
tzn ten pierwszy to jej chłopak ten drugi to jakaś pomyłka:o

Gość greefy38
tego już za wiele...