Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła_rozrywkowa_dziewuszka

lubię to i nikt mi nic nie powie

Polecane posty

Gość chryzantema zlocista
o fffuuujjjj:D

no jak to z czego ze sponsoringu

Bez wyzwisk, proszę. To jest po prostu jej specyficzny styl życia...do którego jakby na to nie spojrzeć, ma prawo. Najważniejsze że jest zadowolona.

a obiady dają mi za darmo w szkole jakaś akcja podziel sie obiadem czy jakoś tak

Gość i tak własnie
szerzy się AIDS w Polsce

Gość wysmiewczyni
Hmmm ale ona sie chwali czy zali bo nie wiem? Bo nie bardzo wiem co nam chce przekazac? Przeciez to nie problem sie puszczac, rozkladac nogi przed byle kim w pociagu, na dyskotece czy gdzie tam jeszcze chcesz no i nie bardzo wiem co chcesz powiedziec? Ze my tez tak mamy robic czy ze nie mamy tak robic bo jak wszystkie beda to pies z kulawa noga cie nie dotknie czy jak? No nie wiem to jakis powod do dumy ze byle obszczy murek ci wtyka czy ty sie zalisz ze kazdy moze sobie powtykac? Ja rozumiem ze si elubi seks, a kto nie lubi tylko jak zauwazylas wszyscy lubia a nie wszyscy daja sobie wtykac byle komu lub nie wszyscy chca wtykac byle komu. No i tu jest ta subtelna roznica. Niektorzy moga robic selekcje a inni poprostu czekaja az trafi sie amator kwasnych jablek i to wlasnie nigdy nie wiadomo kiedy spotka sie drugiego takiego samego osobnika co to tez niestety selekcji nie robi i czeka az byle co mu sie trafi aby wtyknac. I stad swoj na swego trafia.