Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama - niania od kiedy

Mama - niania od kiedy?

Polecane posty

Masz racje nie wiem o co tu chodzi :) Nawet nie wiem o jakich tematach mówisz :) Są one jeszcze na kafe?

jakie tematy? daj linka sama chętnie zerknę! kurcze że ja się nie zaczerniłam :(

ROSALINDA PACZEKO chyba rozumiem o co Ci chodzi, ja myślalam ze Ty z natury ( znudów) tak mi dowalasz a Ty gdzieś wyczytałas jakieś posty i skojarzyłaś z moimi. Hmmm moje to one napewno nie są ale sama chętnie poczytam, czy ta osoba ma taki sam nick jak ja?czy wiek i np ciaża sie zgadza? dasz tu link do tych postów? wkurzyłam się z tym poronieniem bo wokół tyle poronien teraz a to nasze pierwsze wyczekane dziecko i normalnie aż sie boje ppomyśleć, widzieliśmy już USG i zakochani chodzimy.

O kurcze, my nie mamy zasiłków a z męzem jestem 8 lat, ale mi sie dostało ałaaaaa :( nie po to chche pracować żeby ciagnac zasiłki bo to sie wyklucza.

aha, ok obstajesz przy swoim, bo faktycznie tylko jedna kobieta tu na forum nie pracuje bedąc w ciaży i żyje wtedy z wypłaty męza, nie no ok, nic nikomu nie będę udowadniać skoro Ty wiesz na pewno.

Tak puściłam się z pakistańczykiem zza roku, mlode sie urodzi czarne, ale on sie nie kapnie, wmówie mu że to po dziadku. No i mówie Ci kurcze jak jest fajnie dostaniemy te benefity, całe 18f na tydzień, normalnie żyć nie umierać :D jeju co ja za to kupie jacieeee chyba na 2 puszki mleka dla dziecka wystarczy byle nie było alergikiem bo tamte sa droższe. Ale wiesz no mam doły bo becikoweo nie dostaniemy a to mówię Ci kupa kasy by była, ale mój stary miał za wysoki dochód w ubieglym roku więc dupa blada:( czekaj bo jest jeszcze jeden benefit jakiś tax ale wiesz ja taka oblatana w tych zasilakch jestem o normalnie wzystkie pobieramy od przekroczenia granicy że teraz cinie napisze bo mi się to myli, A wogóle ajlepsze jest w tym to że mamy nowych lokatorów i teraz mieszkamy w 11 w pokoju, mówieCi ale luuuuz i podatku nie placimy bo my tak na dziko. Wiesz auta dalej nie may i tak myśle jak zakombinowac żeby mnie do szpitala karetka odwieźli, chyba zasymuluje że wyrostek albo co??? no to tyle pozdrawiam wszystkich w Polszy biedaczki. Jejuuuu długo to kleciam ale chyba czegoś takiego oczekiwałaś. więc proszę. Pozdrawiam.

Gość najbardziej pojebanaaaaaaaaaa
to rosalinda!

Gość Moniczka123
Czytam tak sobie posty tek pani, która krytykuje autorkę topiku i aż nie mogę uwierzyć, aby była to kobieta, która z jakiegoś nieokreslonego powodu znalazła sie na forum poświeconym ciąży i macierzyństwu. Ta koebita to jakis bezduszny potwór, aż żal się robi, że takie istoty sa na tym świecie.