Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

kiedyś widziałam takie fajne....z centymetrem z przodu......hahahahahaha!!!!!!!!........o nie mogę!!!!!!!! Może takie????????? :) ;) niestety nie znam marki...........

Autora chyba przerosła sytuacja kryzysu finansowego:( Kurcze a tak bardzo chciałem mu pomóc:( depresja:( Emilka nie gniewa sie za żart??:)

Autor pewnie poszedl przymierzac ciuchy....i jaki ma byc w koncu ten rekaw:P Ja tez lece.....milego klikania:D Dnia:D Ciaooooo :)

Focha na mnie:( życie straciło sens głęboka depresja, myśli samobujcze:) HELLP Da się to jeszcze jakos naprawić??:( wybacz proszę a ja Cię na rękach przez kałuże przeniosę... AnGel miłego popołudnia:)

AnGel będe tęsknić, może się jeszcze gdzieś na kafe spotkamy - dzisiaj oczywiście. trzymaj się cieplutko w te wstrętne pochmurne dni.......................... niktważny - e tam zaraz deprecha......foch szybko mi przechodzi :)

Cos mi trudno oderwac sie od kafeee:) Emilka...co za wyznanie;) He he he byc moze i dzis sie tu stykniemy ale watpie w to bo.....ja zaraz mykam tzn.po 15 ale........wroce tu jak najszybciej:D

Za chwilkę tez muszę mykać...........niestety Wrócę za jakiś czas (nie wiem jeszcze jaki hihihi)

hahahha Głosiku... toś mnie rozbawił... fajnie, bo miałam ciezki dzień w pracy.. więc czytając Twój jakże \"poważny problem\", uśmiałam się jak norka;):):)

problem jest powazny... głosik chyba nie dał rady bo nagle zamilkł i tyle po nim zostało:) mam nadzieje że dojdzie do siebie:) i myśle że fryzurka zrobi furore w całym centrum:)