Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

głosie a o dodatkach pamiętasz?????? no wiesz - gruby łańcuch- koniecznie złoty i może jakiś sygnet. przecież to bardzo ważne!!!!! każda będzie twoja !;) :) :)

na chwilkę znikam.......na dymka lecę ;) tylko bez komentarzy ,żejestem feeeee czy buuuuu :)

wróciłam a tu cisza, głosie przemyślałeś propozycję z dodatkami?? wbz i niktważny jesteście?????

hej ja też byłem na dymku:) i przy okazji coś zjadłem. nie czuj sie odrzucona:( nie napisałem że ide przepraszam:(

tak masz racje:) bo z braku zajęcia można zwariować:( papierosek smakował??:) depresja już minęła??:) focha nie będzie??:(

na brak zajęcia nie narzekam ale bardzo chcę, żeby czas szybciej mijał............:) Papierosek smakował bardzo a po depresji ani śladu:) Foch? jaki foch :)?

a ja mam mały brak zajęc wieczorami a papieroski są dobre ale ale jak nie za duża ilość:) cieszę sie że depresja minęła i zapomniałem że focha nie było tym razem:) a jakie masz teraz zajęcie?? jeśli nie chcesz nie musisz pisać?? Głosie co z pokazem??????

pozostawie to moją słodką tajemnicą:) paierosków dużo nie palę ......ale lubię:) jaki masz sposób na zabicie czasu ( z wyjątkiem kafe?) myślałam,że siętrochę pośmieję ale głos znów uciekł..........

a też myślałem że się posmieje a tu nic. pewnie praca:) na zabicie czasu hmmm troszke fotografuje amatorsko i w wolnych chwilach staram sie poświęcić temu. a tak to niewiele mam zajęć. i brak znajomych też dokucza troszkę:(

co fotografujesz??? bardzo mi zależy żeby czas szybko mijał i wymyślam sobie ciągle jakieś zajęcia, dziś wyjątkowo sympatycznie spędzam czas na kafe:) Tylko absolutnie nie chcę być posądzana o jakiekolwiek zaloty jak napisał głos......:(

Gość glos rozsadku
no coz.....tak jak myslalem, moje rekawy nikogo juz nie interesuja, golabki sobie gruchaja w najlepsze, a ja wciaz niezdecydowany ;-) golabeczki - moja rada - wymiencie sie komunikatorami, to takie proste ;-) pozdr. ps. czas na powazny temat :-)

Gość glos rozsadku
ooo nikcie, ja rowniez fotografuje :-) droga wkurzona zono - wrrrr "puciem"????????????? wypraszam sobie! ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
witaj Predatorko :-)))

fotografuje nature krajobrazy itd. głos znów posądza o to o czym pisałas przed chwilką....:( ja tech ciałbym by czas szybko leciał ale jakoś nie wuchodzi... szympatycznie spędzasz czas na kaffe??:) ja też:)

oooo głos fotograf??:) a Ty co pstrykasz?? robiłeś fotografie ludzi kiedyś?? mi nikt nie chce poświęcić czasu i twarzy:(

znikniesz?:( spokodiabelek@wp.pl mój email jeśli będziesz chciała pogadaż napisz. wiem niedomyślny jestem ale nie chce się narzucaś zbytnio:(

no właśnie Modliszka - zaproponowałam mu super dodatki na wyjście a on mnie tu niesłusznie o zaloty posądza, zostaliśmy tylko z niciem więc pisaliśmy dalej.......A TEN TU ZARAZ WYMYŚLA SOBIE

kurcze , ale się wzruszyłam.. dostałam maila od kupla z poprzedniej pracy... prosiłam żeby wysłał mi jedną prezentacje multimedialną, która tam zostawiłąm... i wiecie co... napisał,ze jestem jego najlepsza kumpela i,ze brakuje im mnie w pracy ... miłe to srasznie... ale jako ,zwyczjana baba ... się popłakałam wrrrrrrrrr sorki.... to nawet nie na temat echhhh

z tym fochem to żart oczywiście ale będę musiała niedługo naprawdę zniknąć, wrócę później - może nie będziecie jeszcze spać:)