Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

moze głos znów ma rację........? to przecież nic zlego:) a wracając do pałki....mam cos lepszego hihihihihi

nie stać mnie głosie:) będzie mi gadał i gadał i muszę za to płaciś a tu pogaduszki mam za darmo:) i pośmieć się można:) odrobine szczęścia w miłości lalalalalalala ale jestem romantyczny:)

Gość glos rozsadku
faktycznie, mialem racje wczesniej. pozdr.

witam po raz drugi.widzę,ze powżne temaciki poruszacie.za zaczęło się od rękawków:)

Gość glos rozsadku
hej meg, ja temat juz skonczylem, nie widze zadnego sensu, bo uwazam, ze jesli komus idzie pomoc to tylko wtedy, jak rozumie, ze tej pomocy potrzebuje ;-) i po nia siega moje dylematy wolnosciowe tez legly w gruzach - coz, taki lajf pozdr.

witam.... tak sobie czytam co piszecie i dochodzę do wniosku,że jeden z Panów chyba sobie delikatnie mówiąc robi jaja.. mam na mysli nkt ważny:)

Gość glos rozsadku
no comments :-)

no jasne Em mikomu nie powiem:) a mogą się nie myć przez troszkę bo słodki bardzo był??:) haha żartuje :) dziękuję bardzo:)

ale głosie ja to mam odlot problem.facet od przeprowadzek mnie wystawił i siedzę od rana na pakunkach i chyba zacznę to sama przenosić:)

Gość glos rozsadku
powiem tak, jesli sie tym swietnie bawi to oznaczaloby ze ma powazne problemy ;-) na jedno wychodzi :-) pozdr.

Piękna i mądra a ja doszedłem do wniosku że najlepsze jest piwo w kiosku:) ehhh jeśli ktoś nie wie jak zwykła rozmowa może pomóc to nie zrozumie.

ooooo widzę ze za chwilką zostane stratowany... tak tak napewno świetnie się bawie bo nie mam nic innego do roboty.

tylko niech najpierw odbierze telefon.wielka mi firma przewozowa.normalnie trafia mnie.

z tym nie myciem to nie przesadzaj .......jutro też dostaniesz jak zasłużysz:) tylko oczywiście ani mru mru hahahahahaha!!!!! powygłupiajcie sie troche bo coś smutno się zrobilo i jeszcze piękna oskarża nikta......

bo nawet radosnym nie można byś:( bo zaraz jakieś podejzenia:( są ludzie którym drobiazg przynisi wiele radości...

ty jesteś ....boszeeeeeee..... mnie tez rusza jak ktoś nie wierzy w to co mówię jedna osoba ci cos tam napisze a ty już.... a tak się starałam........trace cierpliwośc.....szykuje się klaps jak nic

Gość glos rozsadku
o wlasnie Emilko, ja nadzwyczajniej stracilem ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
meg, chcesz pogadac o czyms sensownym?