Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

Witam:) szczęściara... kto ma wolne ten ma wolne:) ale tak to jest nie chciało sie nosić teczki trzeba prasować w sobteczki hihi Miłęj pracy życzę:) A głos sie obudził już????

Gość glos rozsadku
czesc...to sie porobilo w temacie moich dresow...a moj wielki dzien zbliza sie wielkimi krokami....kurcze...wciaz niezdecydowany :-) pozdr.

Gość glos rozsadku
nie obudzilem sie chyba - ale mam dzis talent stylistyczny "wielki dzien wielkimi krokami" brrr tfu :-)

Gość glos rozsadku
dobra dobra Nikcie, tak czy siak, ciesze sie, ze udal sie Wam wieczor i nocka ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
oj Ty !!! nikcie jeden!

wyspałam sie:) wiem jakas dziwna jestem z tym nie spaniem po nocach......fajnie że kafe w necie znalazłam -całkiem przypadkiem:)

Modliszka miło przeczytać że humorek lepszy:) i mam nadzieje że tak juz zostanie:) A humorek dziś lepszy niż wczoraj ale gorszy niż jutro itd. :)

głos się chyba nie pogniewał , że podczas jego nieobecności zrobił się tu kącik zwierzeń?

Gość glos rozsadku
Emilko, oczywiscie , ze sie pogniewalem, jestem wrecz oburzony! jak mozna zepsuc moj jakze smutny temat, pokazujacy jakie trudne dylematy czekaja na mezczyzne w dzisiejszych czasach ;-) pozdr.

Napewno sie nie pogniewał:) to spoko facet:) i sam napewno chętnie poczyta życiowe historie:) prawda głosie??:)

Gość glos rozsadku
A tak powaznie, to sobie dyskutujcie ile wlezie (choc nie powiem, zebym wiedzial teraz o czym) a ja zaloze nowy temat, bo wiadomo, za kazdym rogiem czai sie trudny dylemat ;-) pozdr.

wlasnie emilko jak Ty to robisz... ja też lekko zamulona hahhaha niestety straość nie radość .. już minęły czasy, kiedy się spało 3 godziny i szło na wykłady

no tak.....głosie prosze cie - zaraz się tobą zajmię, tzn. twoim problemem Modliszka hehehehehehe spodnie i problem z głowy, po co kiecki:) niktuś może jakieś kafe??? reszcie również propnuję:)