Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

tak u rodziców zawsze dobrze......niedługo wróci mój kochany i wracamy tam.......ale z nią za chiny już nie zamieszkam. jestem taka na nią cięta,że aż boję się świąt bo nie chcę się z nią dzielić opłatkiem.......może jestem wredna nic na to nie poradze

tak ma męża drugiego, mój prawdziwy teść zmarł w zeszłym roku.... to kolejna historia w której moja droga teściowa poszarpała mi tak nerwy, że mam już jej dosyć!

nie, to nie tak ...... z moim prawdziwym teściem rozeszła się, a właściwie uciekła od niego ,już dawno

w tej kwestii przyznaje,że jest dobra, aż za bardzo- strasznie ją rozpieszcza- tłumacze to sobie w ten sposób, że nie potrafiła dać miłości swoim dzieciom to teraz za niunią taka głupia

aniu a ty gdzie pracujesz? po świetach będę szukać pracy, niedługo dyplom odbiore i biore się do roboty........dosyć tego

:) no proszę ...wiesz co musze uciekac tak na pół godzinki troche popracowc bedziesz tu??

krzycz jak wrócisz, może jeszcze posiedze troszeczke - moja normalna godzina snu to 4:)

czekałam......nikt nie wołał więc rzucam się w objęcia morfeusza...... aniu - santo chce twoje zdjęcie.......kretyn jeden

Dzień dobry cześć i czołem:)) Do pracy się wziąłem:) Kobietki ale Wy miłe jesteście:)) Ma maxsa:)) Miłego dnia życzę. A wiecie co?? Teściowa jest jak skarb i trzeba ją głęboko zakopać!!:)