Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóŻyĆka

pępek w ciąży

Polecane posty

Gość RóŻyĆka

witajcie dziewczyny chcialam sie Was poradzic w sprawie pepka w ciazy. Pytanie moze glupie, le jestem ciekawa czy wymaga on jakiejs specjalnej pielegnacji? w ktorym tc robi sie taki wpukly?? jestem w 15 tc i czuje w moim pepku robi sie coraz mniej miejsca czy tzn ze niebawem zrobi sie taki wypukly??

zrobi sie wypukły i będzie wystawał jak guzik :) nie musisz go pielęgnować - myj sie normalnie :D

Gość RóŻyĆka
a kiedy bedzie wygladal jak guzik?? :D

Wszystko zalezy od wielkości brzuszka. Mi zrobił się płaski ok 30 TC, a teraz jest lekko wypukły. Nie potrzebuje specjalnej pielęgnacji, ja nacierałam brzuch łacznie z pępkiem kremem na rozstępy lub oliwką dla dzieci. Nic poza tym.

ja w sumie miałam wypukły od około 32 tc a teraz to już sterczy jak antenka od bereta :D

Gość 37 tydzieńńńńńńńńń
a ja mam jeszcze w srodku zawsze miałam głęboki pępek i raczej juz mi nie wyjdzie zeby wystawał :)

Gość mama malej...
ja tez nie mialam wypuklego pepka, nigdy, bo to zalezy od przeciecia pepowiny, ktos moze byc bardzo chudy a i tak nie miec wypuklego pepka, moja coreczka tak samo , widac jej pepek ale nie ma wypuklego,

Gość RóŻyĆka
dzieki dziewczyny za rady🌼 , ja w sumie tez nacieram sie kremami na rozstepy, (a wlasciwie robi to moj maz :P) zawsze omijajac okolice pepka w obawie zeby nie zaszkodzic, ale teraz jestem juz spokojna Widze ze obie jestescie na finiszu, w takim razie zycze lekkiego i szybkiego rozwiazania i duzo radosci z dzieciaczkow 👄

Gość RóŻyĆka
ja tez mam raczej gleboki pepek, ale myslalam ze u kazdej kobiety w ciazy robi sie taki jak to okreslila meaa ''guziczek'' no nic pozostaje czekac i zobaczyc jak to bedzie u mnie.

ja miałam głęboki pępek bez żadnego supełka w środku ani guleczki (mój brat ma taką kulkę w pępku) a mimo wszystko mi go wypchnęło :)

Gość RóŻyĆka
jestem ciekawa czy mi sie pojawi taki guzik, bo juz odczuwam co raz mniej miejsca w tym moim pepku :)