Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia syniusia....

Tymek, Marcel czy Kajtek?

Polecane posty

Gość mamusia syniusia....

no i jakie tu imię wybrać?

Gość lamaga pokryta linomagiem
ja mam Tymka :)

Gość CZEMU NIKT JUZ
marcel fajne kajtek raczej bym odrzucila:O

Gość poeta80
Kajtek mój pies się taka nazywa Tymek fajne pełna wersja imienia to chyba Tymoteusz

To które się tobie najbardziej podoba, ja dla swojego syna nie wybrałabym żadnego z tych. :-)

Gość ffdgsdgsdgs
Tymek!:D znam jednego i jest super;p

Gość ja jak jak
Tymoteusz topiekne imię. Moj synek urodzil sie w TYmoteusza, ale nie dalam mu tak naimie, bo nie podoba misie zdrobnienie: Tymek Tymon... Marcel jest beznadziejne, a Kajtek... Coz Kajetan od biedy brzmi jakos, ale Kajtki to przede wszystkim psy. Mojakumpela ma Kajtka i paniwszkole powiedziala do niego: kajtekbez majtek.. wiecie jaka afera byla a dzieciak psychicznie to przezyl....odradzam

Gość /*/*/*/*/
wszystkie brzydkie

Gość ładna jest ale ma straszne
z tych trzech to tylko i wyłącznie MARCEL

Gość mysliwy w lesie
Spacja - z tym Kennethem to chyba sobie jaja robisz? Bo nie wierze, ze ktos moze taka krzywde dziecku zrobic. Chyba ze mieszkasz np. w UK i masz meza Angola to rozumiem, ale w Polsce? O matko?

ja nie wie male zadne mi sie nei podoba :O jakies takie udziwnione na sile :O jak juz bym miala byc chlopcem i musiala sobie wybrac jedno z tych to bym wziela marcel :O

mnie sie podoba i marcel i kajtek. tymek mniej wybralabym Marcel :D a moze Marcin?

Gość ozdoby zelowe
marcel

Ale numer! Właśnie przed chwilą przeczytałam o Wyborze imienia: Marcel, Tymek, czy Kajtek? U nas właśnie trwa spór o jedno z tych imion dla naszego synka. Jestnas trójka:ja, mąż i córa i każde z nas ma inny typ, ale pod uwagę bierzemy tylko te trzy!!! Poradźcie, które z imion wybrać?

Gość jojojjjj
ja bym wolała uniknąć żeby mi się w przedszkolu tak śmiali... moja babcia dała tacie inaczej na imie jak jej ktoś powiedział że będzie "Jacek krowi placek" : a mieszkali na wsi ;) a co wy na imię Aleksy? skrót Aleks?

aleksy robi w zeszycie kleksy. wybaczcie ale do kazdego imienia mozna wymyślic cos durnego. nie warto sie takimi rzeczami sugerowac. Takie moje zdanie.

Gość jojojjjj
no ale aleksy robi w zeszycie kleksy niejest specjalnie śmieszne czy obraźliwe.... a kajtek bez majtek tak.. pozatym mi się kojarzy z mydłem Kajtek... i z nazwą wiejskich psów nienazwanych - gdzie leci pies i wołają że jakiś Kajtek się przyplątał....

to, że Tobie się źle nie kojarzy :) dzieci są wyczulone bardziej, przewrażliwione, więc różnie może być jak pójdzie do przedszkola, a później szkoły. ja się tym jednak nie sugerowałam.

no jak ludzie nazywają zwierzeta ludzkimi imionami to potem powstają takie skojarzenia moi tesciowie mają kotke Zuzie... i co ja mam powiedziec? ze Zzuzia to imie dla kota? Oczywiscie ze nie dla kota tylko komuś braklo polotu i niemógl wymyśleć nic innego wiec poszedl na latwizne... choc w tym przypadku to ja mysle ze tesciowa zawsze chciala miec córeczke a ze urodzilo sie 2 synów to ukochane imie dostal kot.

Gość mama wiwi
u nas jak będzie chłopiec to tylko marcel lub ignACY