Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagminnie__

Miss You Tube i Najpiękniejsza prezenterka na świecie.

Polecane posty

Gość ColazKFC
że niby ja udaje ze jestem kobietą?:D A kiedy mówiłam że jestem facetem?:D

Gość risotto
Tyle te panny maja tak ograniczona myslenie, ze nie maja pojecia, ze kobieta moze wyglądac seksownie nawet w zwyklych japonkach, czy sandalkach. Dla nich seksapil to tylko wtedy gdy wywalony cyc.

Gość isisss
nie moge sie zalogowac ------"Nie uważasz, ze kobieta w szpilach w zwyaczajy dzien wygląda smiesznie ... tak smigają cały tydzień, mini, szpila, brokat na dekolcie, psemka na łbie i siatka z tesco. " do pierwszej części pytania - nie, nie uważam :) Wszystko zależy jakie są te szpilki. Szpilki nie muszą być sztywniackie lub wytwornie eleganckie , chociaż do garnituru czy kostiumu czemu nie. Są przeróżne rodzaje butów na szpilce i takie co do jeansów można nosić też :) a z tym brokatem i mini - to teraz przesadzasz , mówię tylko o wysokich obcasach :)

Gość ColazKFC
I panowie, nie dajcie się nabierać, laski się męczą jak robotnik w 40 stopniowym upale :D tylko po to żeby w koncu kogoś wyrwac :D haha albo może żeby wzrok przyciagać? u mnie wywołuje to tylko śmiech. Kurde, taka sytuacja, idziemy ze znajomymi w pewne miejsce, gdzie wszyscy wiemy że przeprawa jest trudna, niemal alpinoska :D a lasencja ubiera szpile i wlecze się metr na godzinę, a wszyscy musza dostosowywac tempo bo panna nie radzi sobie w terenie. Taka prawda, polki to smieszne istoty.... i nader irytujące. Panowie, jak bierzecie kobiete to nie taką na szpilach ! :d

ok nie pisalas moze sie pomylilam, niewazne jestem wysoka a i tak chodze czesto w szpilkach, sandalkach na obcasie a kozaczki - tez i co ? i dobrze mi z tym :)

Gość ColazKFC
risotto ale czego ty chcesz? 3/4 kobiet to niezbyt myślące istoty. O czym łatwo się na codzien przekonać. Ciekawostka: nigdy nie poznałam inteligentnej panny na szpilach:D więc chyba coś w tym jest. Poza tym szpilki nadają się tylko na wyjścia gdzie trzeba być ubranym wytwornie. Natomiast na codzien wygląda to po prostu nieprofesjonalnie i żałosnie:D

Gość isisss
ale to zdecydowanie inna kwestia, jeśli ktoś ubiera się nieodpowiednio do konkretnej sytuacji

> nie no to co piszesz to juz przesada [taka sytuacja, idziemy ze znajomymi w pewne miejsce, gdzie wszyscy wiemy że przeprawa jest trudna, niemal alpinoska a lasencja ubiera szpile i wlecze się metr na godzinę] to juz jest glupota, zgadzam sie ale : [Taka prawda, polki to smieszne istoty.... i nader irytujące] niektore Polki niektore :)

Gość a to ciekawe ....
ColazKFC "Ciekawostka: nigdy nie poznałam inteligentnej panny na szpilachwięc chyba coś w tym jest... " ----- a mogłabyś rozwinąć tą myśl ?? tzn. co w tym jest ??

Gość ja Ci odpowiem co w tym jest
kompleksy :D

Gość risotto
No śmieją się z Polek na zachodzie. Coś w tym musi być.

Gość ColazKFC
To jest wlasnie poruszana kwestia. Poniewaz szpilki sa w większosci sytuacji nieodpowiednie :D Chyba że codziennie chodzisz na bankiety. Poza tym jestem kobietą, więc co wy mi baby będzicie wmawiać ze to wygodne? Do tego szpilki sprawiają że kobieta wygląda nienaturalnie. Może ma na to wpływ, że szpilka czaruje wasze posladki i nogi zeby wyglądały 2 razy lepiej?:D A może uwazacie ze to seksi?:D Jeszcze zabawny jest fakt że polowa kobiet chodzi na szpilkach jak na szczudłach, zero umiejętności. Spadam, bo nudą zawiewa :D zresztą ten temat to chyba nie moje progi ...

Gość ColazKFC
do 'a to ciekawe' czytasz ze zrozumieniem czy śpisz? :D w tym jest to co mówie. Nie sądziłam ze bede musiala to tłumaczyć.

Gość isisss
ColazKFC ----- nie,nie chodzę codziennie na bankiety. Ale chodzę za to w szpilkach i tak jak pisałam już wyżej , są różne szpilki i nie wszystkie pasują wyłącznie do eleganckich kreacji.

Gość a to ciekawe ....
"ColazKFC do 'a to ciekawe' czytasz ze zrozumieniem czy śpisz? w tym jest to co mówie. Nie sądziłam ze bede musiala to tłumaczyć. " tzn. mamy to rozumieć tak , że jeśli Ty czegoś w swoim życiu nie doświadczyłaś to prosty wniosek , że tego nie ma , tak ?? a jaka to filozofia jeśli można spytać ??

Gość ColazKFC
wiem jakie są rodzaje szpilek. I chodzi tu o szpilke a nie resztę buta. Tylko ta jedna szpilka sprawia, że się wygląda kretyńsko. Zegnam

Gość isisss
ale to tylko Twoje zdanie

Gość ColazKFC
taka, że jeśli laska ma szpile, to jest głupia już z zasady.:D

Gość a to ciekawe......
to doprawdy bardzo ciekawe . Współczuję , że masz takie zdanie o ludziach .

Gość ColazKFC
To nie współczuj bo mi z tym dobrze

Gość ColazKFC to juz twoj problem
że obracasz sie w towarzystwie pustych lampucer i nie poznalaś żadnej inteligentnej kobiety nosącej szpilki :D no ale ze zmianą tego bedzie problem musiałabyś zmienic towarzystwo :D

Gość risotto
No właśnie, nie uwierzą, one nawet o tym nie wiedzą, że tak wyglądają. to tak jak jakby głupia miała ci sie przyznac ze jest głupia, ale jak? skoro jest tak głupia, ze nawet o tym nie wie.

Gość ColazKFC
Moje towarzystwo jest własnie bardzo fajne. A jesli masz na myśli tamtą laskę z przeprawy przez nierówny grunt - to nie była moja znajoma

Gość właśnie risotto
nawet o tym nie wiesz ...

Gość risotto za to Ty mądrością
mnie powaliłeś [turla się]

Gość risotto
Ja nie znam żadnej dziewczyny w szpilkach, która skończyła studia. To zasmuca.

Gość nie no nie mogę z tym czymś
:D:D:D risotto Ja nie znam żadnej dziewczyny w szpilkach, która skończyła studia. To zasmuca. KUUUUUUUUUUUUUURWA :D:D:D:D:D:D