Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagminnie__

Miss You Tube i Najpiękniejsza prezenterka na świecie.

Polecane posty

Gość a to ciekawe ....
ColazKFC "A jesli masz na myśli tamtą laskę z przeprawy przez nierówny grunt - to nie była moja znajoma " Ty naprawdę jesteś błyskotliwa ... to na podstawie tej jednej dziewczyny wysnułaś swoje teorie ??

Gość isisss
"risotto ---Ja nie znam żadnej dziewczyny w szpilkach, która skończyła studia.To zasmuca. " To rzeczywiście smutne, a zobacz ja znam i to dużo :)

Risotto Racja, takich nic nie przekona:D To co najbardziej głupie, najciężej dopuszcza do siebie 'myśli' , logiczne:) Niech noszą szpilki skoro czują się z nimi atrakcyjniej :D już nie ich działka, że tak wcale nie jest :D Niektóre kobiety, czują się piękne i bez tego i dla takich mam szacunek. hehe na solarium pewnie też biegacie panienki?:D

Gość risotto
Taka prawda.

Gość risotto
isisss "risotto ---Ja nie znam żadnej dziewczyny w szpilkach, która skończyła studia.To zasmuca. " To rzeczywiście smutne, a zobacz ja znam i to dużo Uniwerystet Trzeciego Wieku sie nie liczy. Ani studia wysyłkowe ESKK.

Risotto Moze z tymi studiami przegięłaś / ąłeś Teraz każdy głupi konczy studia :D

Gość isisss
a publiczne , dobre uczelnie wyższe się liczą ??

Gość risotto
Łotahel Risotto Moze z tymi studiami przegięłaś / ąłeś Teraz każdy głupi konczy studia No właśnie, jeśli każdy głupi kończy studia, to pomyś o tych wszytkich w szpilkach, co nie skończyły. To dopiero muszą być betoniary. Chryste, ale mi się ich teraz szkoda zrobiło. powaga.

Gość a to ciekawe ....
"ColazKFC Widać ze nosisz szpilki, ooooj widać Kto powiedzial ze na podstawie ten jednej panienki? " tam był znak zapytania , tzn. że pytałam dopiero czy tak było ale widzę , że raczej rozmawiać to Ty nie potrafisz

Gość o Boże wy risotto łotahel i
colaz macie coś z głową :D:D w szpilkach chodzi 90% Europejek w wieku 25-30 lat albo i 95% :D Iranki zakładają szpilki a do tego chusta :D w szpilkach chodzą modelki, dziennikarki, posłanki, bizneswoman, nawet policjantki i żołnierki zakładają szpilki, przynajmniej do mundurów galowych :D AAAA już wiem łatafak :D 7/10 :D :classic_cool:

Gość a to ciekawe ....
ColazKFC ----- nawet mimo tego , że szpilek nie nosisz A jednak " nie ocenia się książki po okładce "

Gość risotto
w szpilkach chodzi 90% Europejek w wieku 25-30 lat albo i 95% pokaz mi skąd masz takie dane? Modelki, bizneswoman owszem chodzą w szpilkach, bo tego wymaga zawód. ale jak widzę polkę w szpilach, tandetnych najczesciej, co zasuwa do zieleniaka po 2 kg ziemniaków to frytyki, to sorry.

Gość risotto
Polki to wieśniary, nie oszukujmy się.

Gość ColazKFC
a to ciekawe kurcze ale ciebie oceniłam i się sprawdziło :D wiec zostanę przy swoim sposobie :D i dalej, cytuję "Ty naprawdę jesteś błyskotliwa ... to na podstawie tej jednej dziewczyny wysnułaś swoje teorie ??" niby zadałas pytanie, ale vardziej wykrzyknienie, mimo znakow zapytania. Poza tym musisz byc naprawde głupia, że przyszlo Ci ono w ogóle do głowy :D

to się nie oszukuj :D thx za poprawienie humoru waszymi tekstami

Gość a to ciekawe ....
"niby zadałas pytanie, ale vardziej wykrzyknienie, mimo znakow zapytania " ... hmmm ... bardziej wykrzyknienie , podziwiam coraz bardziej sposób myślenia :)

Gość risotto
Cieszę się, że poprawiłem humor. A tak całkiem serio już, to nie mam nic przeciwko szpilkom, choc uważam, że Polki przesadzają. A te dwie, co znałem i chodziły w szpilkach, to skonczyły te studia, dwa lata póżeiej niż my. A ta prezenterka jest ładna, mnie się bardzo podoba, to moj typ.

Gość ColazKFC
lepiej mieć jakiś sposób myślenia, niż żaden, tak jak w twoim wypadku :D

Kurcze może pogląd, że każda dziewczyna w szpilkach jest tępa, nie jest do końca prawdziwy, ale laski z tego forum sprawiają, że trudno w to uwierzyć :O

Gość a to ciekawe ....
Łotahel ---- to przeczytaj uważnie posty i zobacz , kto najbardziej zaniża poziom na forum

[ColazKFC wiem jakie są rodzaje szpilek. I chodzi tu o szpilke a nie resztę buta. Tylko ta jedna szpilka sprawia, że się wygląda kretyńsko.] ColazKFC twój sposób myślenia pozostawia sporo do życzenia :D idąc twoim tokiem myślenia (w twoich butach nomem omen :D ) w butach na szpilce wygląda się kretyńsko i basta :D czy to znaczy że w butach na grubym obcasie mogę iść do pracy bez strachu że ktoś mnie uzna za idiotkę ? :D no i jaka grubość obcasa bedzie odpowiednia żeby się obronić przed takimi podejrzeniami ? wyjaśnij proszę :D risotto [jak widzę polkę w szpilach, tandetnych najczęsciej, co zasuwa do zieleniaka po 2 kg ziemniaków to frytyki, to sorry. ] ach no wiec idąc twoim tokiem myślenia to gdy wracam po pracy do domu i chcę jeszcze wpaść do zieleniaka po pietruche do zupy to powinnam obowiązkowo zdjąć szpilki bo będę wyglądać nieestetycznie :D może powinnam się przebrać jeszcze w samochodzie, tak najlepiej w klapki i ogrodniczki żeby wyglądem pasować do zieleniaka ? :D

Gość risotto
No coś koło tego...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
;)

Gość FBI nie upadło ale presiż
;)