Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagminnie__

Miss You Tube i Najpiękniejsza prezenterka na świecie.

Polecane posty

Gość Miss blef
Fajna, ale nasza Jola Rutowicz fajniejsza.

Gość ładna jest ale ma straszne
cycki....takie małe wrzody :O

też mam takie:o

wcale nie podszywaczu..

Gość nagminnie__
Dzięki wilbiciel70B za te foty, dla mnie jest prześliczna. Też lubisz rozmar B?

Gość lilek67
wlasnie zajebiste ma cycki

Gość nagminnie__
Ona ma strasznie malutkie te B.

Gość nie moge sie zalogowac
Uczcie sie od niej dziewczyny:) Jest naturalna. Nie wiem skad w Polkach tendencja do tego kiczu. Majkapy jakby szły się wiecie co robic...wiesnackie minówki i buty na 10 cm szpilce nawet jak za oknem 40stopni. Wiocha, panie, wiocha.

faktycznie ładniutka i taka sympatyczna. fajnie wyglada szczegolnie jak jest bardziej leegancko obrana, bo ma tam kilka dziwnych dyskotekowych strojow i ja jakos tak "ogłuiają" :)

Gość polki co ty gadasz
sliczna

Gość zazdrosne
baby nawet nie komenutją. Zenada. Gdziue te wszytskie forumowiczki, piękne zgrabne i powabne?

Gość rzeczywiście wyjątkowo ładna
a co mają 10 cm obcasy do temperatury +/- 40 stopni ?? tego zarzutu nie rozumiem

Gość isisss
komentują :) jest baaaaaaardzo ładna :)

No to, że upał na dworze a te polskie bidulki sie meczyć musza na takich szpilach, jakby se innych nie mogły ubrać. Noga im się poci i ślzga bankowo w tych trzewikach, bo to rzadko kotora kupuje skórzane, proste. No i trzeba przznac, ze taka baba na obcachach we wortkowy dzien , ktora paraduje do galerii handlowej na spacer wyglada zalosnie.

Gość no to ja powiem
zazdrosne baby nawet nie komenutją. Zenada. Gdziue te wszytskie forumowiczki, piękne zgrabne i powabne? jak komentuja to tez zle... a ladna jest choc widzialam duzo ladniejsze

Gość do littlesensitive
Lili, przeciez w topiku mowa o YouTube, nie o RedTube;)

Gość isisss
nie moge sie zalogowac ----- ale kto powiedział , że na szpilkach się męczy ? chyba żartujesz . I jakie znaczenie ma temperatura ?? Dobrze dobrany but, odpowiednio wyprofilowany i z dobrego jakościowo materiału jest wygodny , niezależnie od wysokości obcasa.

Gość drodzy nieudacznicy
patrz - faceci podniecajacy sie piekna dziewczyna ktorej nigdy nie beda miec, ktora nawet by na nich nie naplula jej rozmiar to NIE jest B chocby jak patrzec a dziewczyna przepiekna, na zblizeniach nie widac przesadnej tapety, naturalna...po co jej wieksze cycki ;) wyglada rewelacyjnie...szkoda ze takie zboki i wybraki wala sobie gruche na jej widokja nawet jako kobieta (zdziwione miny nieudacznikow i poblazliwe kiwanie glowa wyczuwam na odleglosc ;) ) musze napisac ze nacieszylam oko i nie, nie jestem les nie podniecajcie sie niezdrowo

Gość ColazKFC
nie moge sie zalogowac Masz świętą racje :D ale do kogo ty to mówisz? panny w szpilkach zaraz się na ciebie rzucą jak sępy na padline I nie wciskajcie panienki spod igiełki KITU ze szpilki sa wygodne, nawet te najlepsze to przesranka. Ale wy się nie przyznacie przeciez ze męczycie się dla wyglądu. Nawet dla was to brzmi żałosnie :D

Gość ColazKFC
facet? :D

Gość isisss
ColazKFC----- nie tylko panny chodzą w szpilkach ... mężatkom , wdowom i rozwódkom też się to zdarza :) Nikt nie zamierza na siłę Was przekonywać o wygodzie w noszeniu szpilek, ale po prostu wyjaśniamy Panom , że znowu tak bardzo się nie poświęcamy :)

isisss Nie uważasz, ze kobieta w szpilach w zwyaczajy dzien wygląda smiesznie, ruzumiem okazję, pracę, wypad do kanjpy, no ale ludzie, one tak smigają cały tydzień, mini, szpila, brokat na dekolcie, psemka na łbie i siatka z tesco. To moze wynik niedowartościowania, nie mam pojęcia. W całej europie idzie poznać Polkę na ulicy. Mija cię odsztyftowana laska, nienaturalna, wiesz, ze Polka. A, no i jeszcze te buty ze szpicami. To tez przez długi czas był znak rozpoznawalny. Do dziś pewnie z nas brechtaja na zachodzie.