Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaa babaka

jak dac nieznajomemu facetowi do zrozumienia ze mi sie podoba?

Polecane posty

Gość hihi ja mam podobnie
no właśnie dobry pomysł i zacznie się coś dziać

idziesz OK:D wiec zrobisz jak Ci kolezanka wyzej poradzila możesz np powiedzieć aby zmniejszył ci ciężar albo coś innego wymyśl i już rozmowa gotowa, po silowni wracasz tutaj i nam mowisz kiedy randka:D

a myślicie,że jak jakiś czas nie byłam u niego ,i przyszłam po miesiącu to on do mnie mowi tak :że dawno mnie nie było i myslał że nie przyjde,co o tym myślicie,to jest zainteresowanie

oj tam jesteśmy kobietki i zawsze o pomoc panów można poprosić,musisz się jakoś wykazać,będzie dobrze

ale zmniejszenie ciężaru to przeciez wyciagniecie śrobki ktora waży niczym gołąb : nie ma o co zpaytac ) serio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 no i co z tego? powiedz z e TY nie wiesz jak to sie robi niech Ci pokaze na przyszlosc zebys wiedziala itd czasami tzreba udac glupia blondynke

wiesy co ja tak chciaam yrobiˇ.ale poki co jestesmz na pan pani y nim

ja bardzo chciałam tak powiedzieć ale terma mnie zjadła

i ja też dołączam do grona blondynek:)

on jest młodszy na nk go widziałam,a wiesz nie moge mu zaproponowac zabardzo bo on jest na wyższym stanowisku i ja do niego przychodze

klub blondynek dobre :D:D:D:D a własnie, powiem wam cos bo mi sie przypomniało... hahaha, a zajarzylam bo .... ! zaczal do mnie zagadywac inny facet na siłce, i widać, że przybliża sie do mnie :P pyta "czy to twoj telefon, bo chciales sie pobawic :P" a teraz kojarze tez, ze tamten biedny chłopcyk, często zmierza w moim kierunku, a ja jak ta głupia blindynka, nie zwracam na nieg uwagi i patrze sie przed siebie... a mzoe mi sie wydaje, ale jak idzie w moja strone to sie przygląda :o

grrr, ja jestem żądna jakiegoś czegoś innego ---> czegos zakazanego.... ale to tylko marzenia... na razie, a z tym gapoeiem, to moze mi sie wydawac, ale jak jedyna babka jest na siłowni, to nawet jak nie chce to musza patrzec ;)

no dokładnie,ale to jest niesamowite te kołotanie w serduchu jak go widze

wszyscy mnie obsrwuja, bo niestety jestem tam tylko jedyną kobietą! i siłą rzeczy wszyscy, ale on---> no zwrociłam uwagę, że patrzy sie i on i ma przy tym taki ciepły, nioski głos gdy mi mowi :cześć" rozpływam sie jak głupia gęś :)