Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes_000

matka i ja

Polecane posty

Gość agnes_000

zacznę od tego że mam 19 lat. W tym roku zdaję maturę i mam od półtora roku chłopaka z którym wiążę przyszłość itd. On jest starszy ode mnie o 5 lat. I mieszka w innym mieście. Moja mama go nienawidzi. Co więcej kiedy mówię że do niego jadę to wpada w histerię, szał....Krzyczy, grozi, szantażuje. Jestm tym poważnie zmęczona i czuje jak mnie to wykańcza. Ją zresztą też. Do tego wszytskiego jest jeszcze ojciec, który zaczyna być wobec mnie agresywny i dochodzi do pewnych rękoczynów, np, ściskanie ręki tak że wypadają klucze, wyrywanie butów, chwytanie za twarz jak coś mówię.Matka mi grozi, że mi pozabiera telefon, komputer...Na prawdę nie wiem co mam zrobić. Nie chcę z nią tracić kontaktu, bo jest naprawdę fajną babką, ale nie zniosę jej krowania problemów.

Gość agnes_000
napiszcie coś...................

Moja matka tez nie trawi mojego faceta...zresztą tak naprawdę żadnego nie trawiła, który mi sie podobał....ale mniejsze o to... Też wpadała w szał jak wychodziłam z domu sie z nim spotkać... Nie mogła pojąć że chcemy się spotykać jak normalni ludzie. Dodam ze jestem sporo starsza od Ciebie, jestem po studiach, pracuje, a ona zaczęła takie szopki odstawiać i zabraniać mi sie znim codziennie widywać. Atmosfera w domu była nie do zniesienia. Co prawda moj ojciec nie zachowywał sie tak jak twoj, ale za to w ogóle sie nie odzywał i udawał ze nie ma problemu. On zawsze bał sie mojej matki jak ognia i nigdy sie jej nie przeciwstawiał mimo ze wiedział ze nie ma racji i jej zachowanie w stosunku do mnie jest grubo przesadzone...Takze sytuacja mało fajna... No i co zrobiłam - wyprowadziłam sie... wiem ze w twoim przypdaku pewnie to nie bedzie mozliwe, bo ciągle sie uczysz.. Ja miałam o tyle lepsza sytuację ze byłam juz po studiach i znalazłam dobrą pracę... Także nie wiem co mam Ci poradzić...a twój chłopak bywa u ciebie w domu? twoi rodzice zdazyli go poznać, ze mają takie obiekcje w stosunku do niego ??

Gość Kobieta przyjacielem kobiety
a z jakiego powodu matka nienawidzi Twojego chłopaka? Tzn. jakie argumenty podaje w kłótniach? I w jakich sytuacjach ojciec jest aż taki agresywny? Co Go może tak rozwścieczać?

Gość twoi rodzice martwią się
bo dopiero zdajesz maturę, a chłopak ma 24 lata i mieszka w innym mieście... gdyby chodziło o rówieśnika mieszkającego na sąsiednim osiedlu na pewno by się tak nie zachowywali