Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocacola16

czy jestem w ciąży??? badania HCG

Polecane posty

1 sierpnia wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia ,wiem,ze to bardzo głupie ale stalo sie...trwalo to bardzo krotko,mniej wiecej 15 min...ale od tamtej pory strasznie się boję.Minęły prawie 4 miesiące.Nie miałam żadnych objawów ,oproczczęstego siusiania,zaparc,twardych piersi i od trzech dni bolą mnie troszkę jajniki.Nie wiem czy to przez to..Zrobilam 3 testy ,wyszly negatywne.Robiłam je po południu i przed miesiączkami więc nie wiem czy dobrze wyszły...Oprócz tego widzę,że odstaje mi brzuch na dole,nad łonem...Strasznie sie boje..Chciałabym zrobic badanie Beta HCG ale nie wiem czy moge isc tam majac 16 lat ? Proszę poradźcie mi coś...Z góry dzięki. p.s napiszcie cos o tych badaniach krwi,nie jestem na nie za mloda? bede mogla sama isc na nie mimo wieku?

Hmm mnie nikt o wiek nie pytał jak robiłam. Podałam swoje dane, pobrali krew, zapłaciłam i tyle. Chyba musisz iść sie zapytać do laboratorium...

w razie co jak beda pytac, mozesz powiedziec ze ginekolog Ci zlecił ;) ale myśle ze nie powinno byc problemu...

Nawet jak zapytają się o wiek to nie musisz się im tłumaczyć :) A normalnie miesiączkujesz?