Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placzkaaaaa

MAM FOBIE SPOŁECZNĄ !!CZY JA NIGDY NIE ZNAJDE PRACY???SIEDZE I RYCZE....

Polecane posty

Gość placzkaaaaa

to jest horror .. boje sie nawet telefony wykonać.. to silniejsze ode mnie..ta niesmialosc i strach przed ludzmi :(boje sie za nie bede umiala wydusić z siebie zdania jak zadzwonie gdzieś ..boje sie ze nie nadaje sie do niczego...czy ktoś z tą fobią da rady znalezc prace kiedyś ??

Gość szafka ławka
ja mam tak samo :/

Gość placzkaaaaa
a ile masz lat ????:( nie sadzilam ze ktoś jeszcze taki jest jak ja :(

Gość ohhh ohhhhoohhh
do psychologa i to juz!!!!

Gość szafka ławka
23 lata za 2 miesiące z hakiem skoncze 24 takich ludzi jest wiecej ale nie tak latwo ich spotkac, sama chyba rozumiesz dlaczego ;)

Gość szafka ławka
a ja wygralem..., tylko uwazaj przy tym skakaniu bo jak zepsujesz lampe to bedziesz musial wygrac tez w totka aby ją odkupic ;) (bo jak sam napisales swych pieniedzy nie masz)

Gość koza rozbawiona
ja wam powiem ........szukać pracy należy w sobie-nie ma jak być sobie szefem -może jednak coś potraficie ? co da się odsprzedać innym?

Gość szafka ławka
zgadzam sie problem tylko polega na tym, ze ja (pisze tylko za siebie bo nie wiem co na ten temat sądzi autorka tematu) mam problem ze - ze tak to nazwe - "sprzedaniem sie". Wbrew pozorom nie ma to nic wspolnego z sexem, chodzi mi o to ze nie potrafie odpowiednio zaprezętowac swoich zalet. wyobraz sobie sytuacje: jest lekcja, pani zadaje zadanie i mowi ze ten kto pierwszt to rozwiaze dostanie piatke; rozwiazuje zadanie jako pierwsza ale piatki nie dostaje bo boje sie podniesc reke ze juz rozwiazalam; gdybym to zrobila musialabym podejsc do tablicy i wystąpic przed całą klasą. strach jest tak paralizujący ze po zrobieniu zadania zamiast podniesc reke i zgarnąc piątkę to dostaje ochrzan od pani, ze siedze i nic nie robie, pewnie nie nauczylam sie ostatniej lekcji i teraz nie wiem jak zadanie rozwiązac. To jest oczywiscie tylko srednio mądry przyklad ale gdyby go przenies w realia "doroslego" zycia... mechanizm jest taki sam.

Gość szafka ławka
a ja wygralem..., potrafisz perfekcyjnie marudzic i uzalac sie nad sobą. to tez daloby sie sprzedac

Gość ja mam 40 lat
i też mam fobię społeczną

Gość szafka ławka
uch... autorka nam zwiała chyba sie nas przestraszyla ;)