Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaa

Co zrobic zeby maz uprawial ze mna sex???

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaa
nie wiem, ale wydaje mi sie ze jak by mu cos dolegalo to by mi powiedzial... Pozatym jest tak ze nieraz podchodzi do mnie , dotyka, caluje a jak ja chce cos wiecej to sie odwraca...i mowi 'jutro'....

Porozmawiaj z nim, zaczep go w kuchni i zacznij rozmowę. A jak po kilku dniach nic sie nie zmieni, to zawsze można wymienić męża na lepszy model. :) Ja bym tak zrobiła.

Gość hej hej
Widzisz cos jest nie tak, kocha Cie, i wg mnie Cie nie zdradza... Ja myśle ze cos moze byc nie w porządku z jego penisem, czy cos...

Gość zalamanaaaaaaa
hej hej.--...do fryzjera to ja codziennie nie biegam, do spania sie nie maluje, a kapac 2 razy dziennie nie mam czasu....Owszem jak siedze w domu to nie paraduje w szpilkach tylko w dresach ale to chyba normalne....

Gość Hej hej helou...
Jak nie sex to niech uprawia kukurydzę ! Kiedyś te uprawy nazywano miłością , myslę że było to przyjemniejsze niz uprawianie czegokolwiek !

Gość dziwna sprawa
oj, chyba nie rozumiesz co ludzie Ci tu chcą powiedziec, jezeli ma firme to ma kase ale i stres, tyle ze odreagowuje ją z inną/innymi. ty chyba przywiązała sie do jego firmy i boisz sie ze jak go zdradisz to puscii cie z torbami, NIE jest mozliwe zeby zdrowy facet zaspokoil sie 1 raz w miesiacu, jezeli tak jest to musi byc chory, rozmowa tu nic nie da , zwłaszcza po tym jak powiedzial ze masz se znalezc innego. to jest tak jane i oczywiste ze brak słow na komentarz..... przepraszam za szczerosc, ale chyba nie umiesz czytac miedzy wierszami

Gość zalamanaaaaaaa
ale dziewczyny jak ja mam z nim na ten temat rozmawiac? jakich argumentow urzyc?? Kilka razy prubowalam ale mnie zmyl...

Gość hej hej
Normalne, wiesz chodzi mi o takie tematy jak depilacja, kąpiel itp, ale skoro mowisz ze dbasz, to nie ma przyczyny w Tobie, cos z nim jest wg mnie nie tak... Nie dziwie sie ze sie martwisz... ale rozmawiacie o tym?

Gość hej hej
Zadzwon i powiedz ze musisz z nim bardzo powaznie porozmawaic, i tyle. Niech on sie przygotuje, ty badź poważna, poplacz sie? powiedz ze nie takiego malzenstwa chcialas... Moze powiedz mu ze wg Ciebie nie ma parspektyw,

Gość zalamanaaaaaaa
dziwna sprawa...no nie wiem...to ze ma firme nie znaczy ze mial ja zanim mnie poznal...razem do tego doszlismy...a ze mnie z torbami posci to sie nie boje bo ma gdzie wracac i do czego. To ze mi powiedzial 'znajdz sobie' tez bym tak powiedziala w nerwach jak by mi tak powiedzial...tyle ze ja to na zyrty strzelilam a on sie wkurzyl ze woguule tak mysle..i aj go rozumiem

zapros tesciow i swoich rodzicow i przy niedzienym obiedzie wywal kawe na lawe... zeby pozniej nie bylo ze to twoja wina..... taka jest moja koncepcja:)))

Gość zalamanaaaaaaa
kochliwy jasne. Powiem do tesciow ze chce rozwodu bo wasz synek nie chce sie ze mna bzykac!! spoko...chyba tak zrobie na zarty

Gość zalamanaaaaaaa
nie ja mu poprostu pokarze ten topik i niech sobie poczyta a pozniej niech mi wytlumaczy co jest grane...

Gość dziewczyno
Nie wiem, to jest dziwne. Mój mąż pracuje w korporacji; pracy ma od cholery i trochę, stresa codziennie, pracuje od raa do wieczora, i po godzinach. I codziennie ma ochotę na seks. Jesteśmy - Uwaga- 20 lat po ślubie :D więc nie mówcie mi do cholery, że faceta 25letniego boli głowa i on nie może :D Jego owszem coś boli i nie jest to głowa.......

Gość takie pytanie mam...
a może masz wysokie wymagania w seksie a Twój mąż jest często zmęczony po cięzkim dniu pracy ...hmmm?

a jak znajdziesz w koncu pocieszyciela..... to jak myslisz, co tescie beda o tobie myslec.... "co ten nasz synek wzial sobie za zone!"......

do Kochliwy43: każde ma swoje zdanie, ja mam takie. Jak rozmowa nie pomoże, to można sobie zamienić na innego, i czasem zamiana na inny model jest lepsza :)

Gość zalamanaaaaaaa
to ze chce rozne pozyce to chyba nie wymagania?? to ma byc cos fajnego a nie ze sie poloze i bede lezala...Po ciezkim dniu w pracy?? Pisalam ze jego praca to 3h siedzenia na dupie i gadania...wiec prosze mi nie piszcze ze jest zmeczony, czy ze go glowa boli...bo taka wymowke mozna urzyc raz ale codziennie??

dziewczyno.......nic dodac nic ujac.....jestem wlasnie takim facetem jak twoj maz............tez z takim stazem.............

Gość dziwna sprawa
kochliwy jezeli Ty w ten sposób rozwiązujesz problemy (rodzice i tescie) to nie dawaj takich rad innym to idiotyzm, swoje słabosci zachowaj dla siebie załamana - wkurzyl sie ale moze to taka gra, oddaj sie innemu korzystaj z życia , baw sie

Gość zalamanaaaaaaa
no dobra...porozmaiwam z nim dzisiaj...a teraz ide sie zrobic na bustwo!!! Jak to nie podziala to sobie innego znajde :p

Gość dziewczyno
Kochliwy :) Bo my z dobrego rocznika jesteśmy ;) wiemy, co dobre :D

Gość dziwna sprawa
19:48 [zgłoś do usunięcia] zalamanaaaaaaa Staje mu ale na widok naszego psa, wtedy widzę jak mu się pręży aż wypieki ma na twarzy moze zaproponuj mu układ z psem, choc ten wpis wygląda mi na podszyw

dziwna sprawa.......to byl tylko pomysl...... po twojej wypowiedzi o pisaniu po polsku i polskich stronach za granica.......daj sobie spokoj.....odrob lekcje i idz spac.....

Gość takie pytanie mam...
sama napisałaś że Twój mąż chce Ciebie dotykać...całować...problem zaczyna się w momencie kiedy chcesz czegoś więcej..więc to nie tak że On nie jest zupełnie zainteresowany i nie ma żadnych potrzeb..może Jemu po prostu brakuje czułości.zainteresowania Jego problemami...a Ty tylko o seksie..heh :)

Gość dziwna sprawa
kochliwy - robie duzo literówek, ale mam tak zawsze po kilku piwach, przepraszam jezeli Cię to rani, a co do gafy hihi, taki niewinny żarcik, siedze , pisze i kulam sie ze śmiechu bo nie wiem co jeszcze mozna doradzic, odpowiedz dostała w pierwszych postach, sam wiesz najlepiej, ale ok , bede sie starał nie robic błędów. pytanie, co my faceci robimy na kobiecym forum??

Gość zalamanaaaaaaa
oj chlopcy zabawni jestescie.