Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikolajeczka12

dziwne plamy podczas brania anty ... - nigdy tak nie mialam!

Polecane posty

Gość mikolajeczka12

Biore tabletki antykoncepcyjne i ostatnio z moim mężem dla zabawy zeszlismy do pettingu. Jestem mloda nie mam 30-tki. Podczas pettingu czulam się jakbym miala się zsiusiac i to jest dziwne bo nigdy nie czulam się tak ... Nie mogłam po prostu wytrzymać bo miałam uczucie jakbym miala sie zsiusiac ... Do tego już prawie koncze poduelko i pojawily sie u mnie brzydko pachnace plamki w brazowej jasnej barwie maja bardzobrzydki zapach i czuje gdy sie pojawiaja bo to jest podobne do sluzu tyle ze bardzo czuc i musze dbac bardziej o higiene niz kiedykolwiek a miesiaczke juz mialam, i to jest po miesiaczce taki brazowe plamienie ze sluzem ale bardzo brzydko pachnie i czasem szczypie mnie...dbam o higiene wiec w czym problem? I moze to nie potrzebne ale dodam ze ostatnio mam katar i troche jestem przeziebiona moze to plamienie ma z tym powiazanie i ... co z tym (uczuciem jakbym miala to zaraz zrobić) zsiusianiem sie w trakcie pettingu? Czekam na odpowiedz.EWA

Gość minczor
Plamienie jest normalnym objawem na początku przyjmowania tabletek. Co do siusiania i szczypania to raczej nie jest wina tabletek tylko jakiegoś stanu zapalnego.