Gość sylwuska24 Napisano Listopad 28, 2008 Może kto miał bo ja już zetknęłam się z tym przeklętym choróbskiem. Mówiąc szczerze też na początku średnio się tym przejęłam ale gdy wirus zaczął się roznosić coraz dalej postanowiłam iść w końcu do lekarza. Pierwszy chyba w życiu nie spotkał się z taka dolegliwością szkoda, że wcześniej tego nie wiedziałam bo wydałam na antybiotyki sporo pieniędzy i nic. Na szczeście drugi okazała się zdecydowanie lepszy przepisał mi taki preparat trochę drogi ale na pewno skuteczny. Nazywał się Condoline , to taki płyn do stosowania miejscowego. Polecam jeśli macie problem z brodawkami płciowymi. Jest tylko jeden mały problem. Wydawało mi się ze je wyleczyłam tyle tylko ze znów je mam. Od tygodnia stosuje znów Condoline ale jakoś nie widzę poprawy. Ostatnio była jakoś szybciej. Teraz boje się sexu nie chce zarazić swojego partnera. Może ktoś już miał takie nawroty i pozbył się brodawek raz na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach