Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszny_kocur

serum przeciw rozstępom Eveline

Polecane posty

witam, czy któraś z pań stosowała to serum podczas ciąży? U mnie wywołuje on efekt chłodzenia i mrowienia skóry i zastanawiam się, czy mogę go używać już od początku ciąży?? Czy którykolwiek ze składników może mi zaszkodzić?

osobiście polecam kosmetyki apteczne, po zwykłych drogeryjnych na rozstępy dostałam uczulenia i strasznie piekła mnie skóra. używam teraz pharmaceris m i jestem zadowolona :)

eveline używałam jeszcze przed ciążą - oprócz serum na rozstępy stosowałam też na brzuch i pośladki, bo przytyłam gwałtownie i wyszły mi rozstępy na udach. Powiem ci, że oprócz mrowienia i uczucia chłodzenia te kremy nic nie dawały. Polecam jak wyżej pharmaceris.

ja z kolei moge polecic te specyfiki. ten na cellulit naprawde zmniejszyl mi obwod ud i cellulit! jak dla mnie ta linia to rewelacja, niestety nie wiem, czy mozna tych kosmetykow uzywac w ciazy.

też używałam, ale gin po przeczytaniu składu stwierdził, że niezdrowo, bo ma ekstarakt z bluszczu i kofeinę... Ja już go nie używam, zacznę jak urodzę :) Pozdrawiam

Podobno nie wolno w trakcie ciazy:) Ja stosowalam go po porodzie i spalilam caly tluszczyk na brzuchu:)

kurcze, ciekawe dlaczego mnie nie pomógł. A powiem, że smarowałam się codziennie, ćwiczyłam i nawet obwiązywałam się folią na szybsze spalanie tłuszczyku :-) Po ciąży na nowo zacznę treningi upiększające :-)

W czasie ciąży nie stosowałam ale po porodzie to i owszem. Ja zawsze po nałożeniu tego żelu czuje takie zimne dreszcze.Nie jest to za bardzo przyjemne -ale tak chyba musi być? Zużyłam 2 opakowania -jedynie co zauważyłam że skóra jest bardziej taka jędrna ale jeśli chodzi o rozstępy to wydaje mi się że jakie były takie nadal są.Może jednak 2 opakowania to za mało? :D

Ja z serii Eveline używam tylko kosmetyków typu cienie do powiek i lakiery do paznokci:P Ale jeśli chodzi o kosmetyki ciążowe to tak jak koleżanki wyżej polecam Pharmaceris M . Prawie od początku ciąży używam preparatu z tej serii przeciw rozstępom- i na razie zero, a jestem już w 8 miesiącu i skóra jest niemiłosiernie naciągnięta:P Zawsze uważałam, że na istniejące rozstępy to żadne kosmetyki nie pomogą, bo one już nie znikają, chyba że po tych laserowych zabiegach... Ale od 3 miesięcy używam kremu na istniejące już rozstępy z tej samej serii- Pharmaceris i powiem wam, że jestem zadowolona. Po pierwszej ciąży zostało mi dużo rozstępów na piersiach, które co prawda zbladły trochę przez te parę lat, ale i tak były dość widoczne. A teraz po tym kosmetyku naprawdę stały się dużo jaśniejsze i muszę naciągnąć skórę, aby je widzieć. Polecam.