Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pingwinka

kobiece paplanie

Polecane posty

Gość pingwinka

Na poczatku naszej znajomości, no moze nie całkiem na poczatku , mój ukochany poruszył temat małżenstwa;ja głupiutko odpowiedziałam ,ze nie zamierzam wyjsc za mąż:O; z racji tego że raz się pożadnie sparzyłam (nieudane małżenstwo) mój ukochany troszkę się tym zmartwił , ale z racji tego , że to ja jestem tym mocnym charakterkiem ; stwierdził że możemy w końcu życ w nieformalnym związku. Teraz strasznie żałuje tych słów, poczułam tak wewnetrznie jak bardzo chciałabym zostać Jego żona , głupia duma jednak nie pozwala mi sie do tego przyznać:(

faktycznie. glupia duma. podsumowanie: lepiej byc glupia na kocia lape, niz szczesliwa ze zlotym kolkiem na palcu. gratuluje.

powiem co kochana, ja tez nie jestem za małżeństwem całym sercem, bo widze ile w koło kłopotow, rozwodów i innych... ale nigdy PRZENIGDY nie powiedziałabym TEGO MOJEMU MĘŻCZYŹNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 AAAAAAAAAAAAAAAA STRASZNY BŁAD POPEŁNIŁAŚ. On teraz jakby nie było bedzie inaczej na ciebie patrzał, :o ale bład, napraw to jakos/.. Kobieto zasada jest jedna, myśl co chcesz, ale ubierz to w słowa, ktore nie rania mężczyznę, bo moze jemu na tym zalezalo :o Teraz moze tak byc, ze podswiadomie bedzie szukal takiej, ktora podziela jego poglady. Niue chce cie dolowac :o ale kobieto naprawde straszny bład :o

Gość pingwinka
:P no cóz :P a może sie domyśli hihihih

Gość try
głupia duma - dobrze to nazwlas- powiedz mu o tym co tu piszesz ....

Gość pingwinka
nie tracę , tego jestem pewna:D kochamy się jest nam ze sobą bardzo dobrze, niedawno urodziło się w e mnie takie pragnienie, bład błedem , troszke usprawiedliwiony nieudamym małżenstwem; Tylko jak dac delikatnie do zrozumienia że chce mu powiedzieć TAK :)

Gość pingwinka
no włąsnie nie wiem hahaha, zgłupiałam chyba czuje tak wewnetrznie że jest człowiekiem z którym chce spedzić życie, małżenstwo jest w jakiś sposób taka pieczatka, kropka nad I :P

teraz chce bo on nie chce,jak on bedzie chciał to jej sie tamto małżeństwo przypomni...i jej sie odwidzi skoro musi miec papierek to ja nie mam nic przeciw