Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryłka

Właśnie wróciłam ze sklepu gdzie przy dziecku zrobili ze mnie prawie złdziejkę!!

Polecane posty

Gość bambaryłka

Byłam w Kauflandzie, oni tam dają za przetermonowane rzeczy 5 zł, i fakt jest taki ze zadko sprawdzają towar wiec mozna se pare złoty złapac. Znalazłam dzis przeterminowane mieso , poszłam na informacje , tam kobita zawołąła pracownika a facet wsiadł na mnie z pyskiem ze to niemozliwe ze tyle przeteminowane to by zielone było itp, tak sie wkurzyłam ze zawołalam kierownika , a ten pracownik dalej swoje, ze se pewnie do zamrazalki w sklepie schowałam i teraz przyszłam. A córka cały czas przy tym była, wiec stwierdziłam ze ja mu zaraz pokaze, zaciągnełam go do tej lodowki a tam cala partia tego miesa. Jak mnie zaczeli przepraszac, kierownik kazal sie zamknać temu pracownikowi , przeprosic mnie i dac mi cos w przeprosiny. Co mnie zdziwiło to fakt ze kierownik przeprosił mnie za fakt ze przy całym zajsciu było dziecko. Nigdy wiecej nie pojde tam, mowie wam , ale sie wku....

Gość gratulejszynkl
czy to kaufland w Tarnobrzegu????????????

Gość bambaryłka
nie, na śląsku

Gość bambaryłka
bo ten pracownik stwierdził ze sie w ten sposob sklep okrada, ze chowa sie towar w inne miejsca a jak sie przeterminuje przychodzi sie po pieniadze

Gość glhjm
gratulejszynkl z tbg jestes?:D

Gość a co ci dali na przeprosiny
?:)

Gość bambaryłka
no chyba , bo facet szedł w zaparte , ze on mi nic nie insynuuje ale napewno na dziale miesnym tego nie znalazłam

Gość bambaryłka
heh , schab w marynacie po staropolsku do pieczenia w piekarniku :)

Gość gratulejszynkl
glhjm no prawie okolice Tarnobrzeag a TY?

ten przeterminowany? :P nie kupuje miesa/wedliny w marketach a fujjj tylko w malutkich miesnych sklepikach gdzie zamawiają tyle zeby sprzedać i wszystko jest naprawde ok. a co do marketów niestety mają tam wielkiiii burdel. w kauflandzie to chyba najwiekszy.

Gość glhjm
ja z tbg myslalam ze nikogo nie ma z takiego odludzia jak tbg hehe

Gość bambaryłka
nie , pzreterminowane było mielone, schab ma dobry termin, co do miesa to tez zawsze kupuje świeże z wiadomych miejsc, ale w ramach przeprosin moge wziasć :P

Gość gfdghgjghk
ALE TY CHCIALAS TO MIESO KUPIC CZY DOSTAC TE 5ZŁ?

Gość gfdghgjghk
cytuje oni tam dają za przetermonowane rzeczy 5 zł, i fakt jest taki ze zadko sprawdzają towar wiec mozna se pare złoty złapac wywnioskowalam ,ze poszłas tan na poszukiwania przeterminowanych produktow?

no a co? trzeba byc przedsiebiorczym. zarabiac mozna na rózne sposoby :P:D:D:D

Gość hibernate
Mnie wkurwia to, ze maja napisane, ze jak sie bedzie w kolejce czekac dluzej niz 5 minut, to daja 5 zl i wcale tego nie robia. Moj ojciec raz sie wkurzyl i poszedl po te 5zl, to mu kobieta powiedziala, ze nie ma. Zawsze sprawdzam paragony, bo cena przy produkcie jest inna niz na paragonie. Oszukuja ile wlezie...

Gość gfdghgjghk
mi tam raz nabili 1 rzecz x 4ry-na przeprosiny dostalam-czekolade za 80 gr!!!! a ile papierow musialam podpisywac ze odebralam ja-łoooo matkoo co za siec sklepow

Gość bambaryłka
poszłąm normalnie na zakupy, bo mam blisko, a przy okazji jak jestem to se pozagladam bo co szkodzi, fakt jest taki ze burdel maja i oszukuja ile wlezie, ale złodzieja ani oszusta nikt ze mnie nie bedzie robił jak se porządku nie umią utrzymac

Gość galileoks
propo tego mięsa wczoraj widziałam w Tvn chyba w Faktach reportaż o myciu mięsa w płynie ludwik , jak widziałam jak babka przeciera szynke olejem roślinym żeby była ładniejsza i świeższa , to aż mnie na wymioty mnie wzieło , a na zakonczenie tego reportażu pani powiedziała , człowiek świnia wszystko zje , chyba już nigdy nie bede kupować mięsa , ani ser w hipermarketach

Gość bambaryłka
najbardziej to działa na wołowine, wtedy sie tak pięknie błszczy :P:P:P

Gość co do mycia wedlin
To robia to i w malych sklepikach! Tylko ze uparli sie na duze sklepy i szukaja na nie haka, bo to lepiej sie sprzedaje. Afera i pana Juzia w miesnym nikogo nie ruszy, ale jak sie objedzie cala siec, to i owszem. Ludzie, tak wszystko jest robione, przygotowywane.

Gość do rzeczy czy nie..
A FUJJ ja na szczescie nie jadam wedlin. jak mam ochote to sobie sama pieke mieso...

Gość kasia j.
Ja można się wykłócać o PRZETERMINOWANE mięso?!? Ja bym za darmo nie chciała... :O A już na pewno nie dałabym dziecku!!! Boże... Ludzie wasze skąpstwo nie zna granic!! Nawet żarcie zepsute jeść, byle tylko złotówkę oszczędzić. :O

Gość bambaryłka
ty sie kasia j. puknij w swoją głupią główke i najpierw naucz sie czytac zanim cos głupiego napiszesz

Gość gratulejszynkl
heheh ja tez myslalam ze nikt z takich miejscowosci w moich okolicach nie zaglada tu a tu prosze jaki siat mały glhjm

Gość glhjm
hehe no widac wszystko jest mozliwe a skad dokladnie ejstes?dziewczyna ze tak spytam?

Gość gratulejszynkl
tak tak dziewczyan a nawet kobieta dojrzała choc czy ja wiem