Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnica_81

Przyjaciel potrzebny od zaraz

Polecane posty

Gość Samotnica_81

Witam, mam 27 lat (za miesiac skoncze) po rozstaniu sie z facetem prawie 3 lata temu nie moge do siebie dojsc nie umiem zaufac nikomu. Coraz bardziej czuje sie samotna odtracona nie mam przyjaciol najlepsza przyjaciolka poznala faceta i od 1,5 roku wogule jak by mnie nie znala :( POMOCY niech ktos ze mna pomowi :( nich ktos mi pomoze :( czesto mam mysli samobojcze :( tylko praca dom praca dom nie widze sensu w dalszym zyciu egzystencji :(( moze to depresja moze milosc a moze samotnosc :((

Gość male swiatelko__
ja tez mam podobnie, nie mam nikogo ;[ zbliza sie sylwester a ja sama w domu jak co roku bede ;( nie jestes jedyna z takim problemem...

Gość madadadada
a skad jesteś?

hej, dziewczyny, nie wiem, co Wam poradzić bo mi nie przeszkadza, gdy wokół jest niewiele osób ale w razie czego do pogadania moge spróbować się przydać :)

Gość male swiatelko__
Tylko, ze czasem rozmowa taka na necie niewiele daje... nie ma to jak miec z kims pogadac na zywo, chcialabym miec kogos realnego... ;[

Gość trapka
a skad jesteście dziewczyny?

Gość Samotnica_81
Ja z kotliny kłodzkiej. Tak w realu to lepiej, ale czasem gdy jest tak bardzo zle to nawet ludzie z neta moga byc pomocna dlonia doradzic pomoc sie poprostu pozbierac.

Gość trapka
ja ze śląska :)

Gość Samotnica_81
ja ze slaska ale dolnego :) czasem jest ok nawet mi pasuje takie przyjscie nikogo w domu tylko ja i moja Kredka (kotek 3 miesieczny) ale teraz kiedy tak szybko robi sie ciemno chetnie bym usiadla napila sie herbatki pogadala o taich zwyklych przyziemnych sprawach.

Gość male swiatelko__
Ja jestem z zagłębia ;)

Gość Samotnica_81
Do tego wszystkiego w poniedzialek usuwali mi nerwa z jedynki bolalo jak cholera prawie plakalam na tym fotelu bo dentysta twierdzil ze ma bolec bo bedzie mial pewnosc ze wszystko wyciagnol i nic nie zostalo :(i dlaczego po inny dentysta wyciagnol odemnie kase a zepsul mi wszystkie zebu wiec czeka mnie kolejne leczenie chyba podam go do sadu. przez niego maja mi w poniedzialek usuwac zeba bo tak go fatalnie zrobil najlepszymi laserami ze zab trzeba usunac bo zebrala sie ropa jem antybiotyki i nic nawet troche jej nie zeszlo boje sie ze jak zacznie usuwac z ropa to umre z bulu a jeszcze w 5 zebach musi powymieniac placy bo tamten mi tak latal po 2 naraz ze sa przeswity i powietrze sie dostaje pod placy dlatego przy jedzeniu mnie tak boli :(((

Gość koktajl84
kolo Rybnika - Żory tez potrzebuje rozmowy.....

I też mam problem z uzębieniem... boli mnie strasznie od wczoraj z małymi przerwami (po zażyciu ibupromu) jadę na prochach jednym słowem przez cały dzień :]

Gość Samotnica_81
Zory to nie tak daleko jezdze do kuzynki do rawy mazowieckiej to zdecydowanie dalej a gdzie ten dolnyslask zamieszkujesz

Gość Samotnica_81
ja wydalam prawie 2800 na naprawe uzebienia i co po 3 miesiacach czeka mnie spowrotem to samo bol srach i czyszczenie kieszeni z kasy:(

Wrocław :) ... Ja jeszcze nic nie wydałam, ale jak usłyszałam iż pan chcę mi zwykłą najzwyklejsza plombę wstawić za 200 zł bez zastanowienie odwróciłam się i z owego gabinetu wyszłam :] Zaczął jeszcze mówic o jakiś zaszczykach, narkozie, jakiś żelaznych przedmiotach ...za jedną zwykłą plombę o_O wstręty naciągach nawet nie był przyjemny... Nie będę się leczyć u takiego pacana... Heh... jeżeli wydałaś tyle pieniążków i ci zrobił źle koniecznie nie możesz tak tego zostawić!

Gość Samotnica_81
Mam sałatke ziemniaczana, pistacje i chipsy czestujcie sie

Gość koktajl84
:(

Gość Samotnica_81
Tak wlasnie zamierzam zrobic .... nie zostawic tego tak za kazdego leczonego zeba laserowo bez znieczulen co tez nie bylo zbytnio komfortowe bo czasem bolalo a i trzymanie buzi po godzinie otwarta tez bylo meczace dojezdzanie wracanie po nocach bo pan po 20 mnie przyjmowal dopiero koronki mialy byc porcelanowe na 4 pierwszych zebach zrobil zwykle licowki rozwiercil kanal po czym go nie oczyscil tylko zalozyl zwykla plombe dlatego skonczylo sie wielkim bolem i teraz leczeniem kanalowym

Gość Samotnica_81
:)

Gość Samotnica_81
Jak dla mnie to moze byc i bez trzustki i plecow i wielu innych organow byle tylko byl

Gość samotnica_81
laski macie gg moje 13604723