Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna1978

cycki jak balony

Polecane posty

no ja tez sie troche dowiadywalam ,moj maz dzwonil do francji i powiedzieli mu ze na zamowienie mozna zalatwic do 1000ml,ale tego ze sa twardsze to nie powiedzieli dzieki za podpowiedz bo chyba bym sie zabila jak by mi wyszly dwa kamienie.

przy takiej ilości ml to chyba nie da się zrobić miękkich ogólnie, to się jakoś musi "trzymać".. ew te solne, ale będziesz musiała bardziej uważać i częsciej wymieniać, przynajmniej takie są opinie.. Łątek nieźle na tym zarobi hihi ;)

Gość mam duzy biuscik
joanna sprawdz prosze poczte

Gość mam duzy biuscik
joanna podaj prosze prawidlowego meila

Gość mizi69
super cyce

widze ze dowcipnisi tu nie brakuje moze poprostu niektorych skreca ze nie mogo sobie w zyciu na nic pozwolic????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość joasiu .
mozna sobie na duzo pozwolic ale nie trzeba koniecznie robic z siebie kaleki

Gość Joanno.i jak tam
Zrobilas sobie te cycki???

Gość Prowokancja

Gość masakrejszynn
o faakkk jakie wy jesteście poj*ebane podniecacie sie dwoma poduchami nadmuchanymi sylikonem które wam wkładąją do ciała ???? i jescze na własne życzenie się oszpecacie kuuuuurwa ciekawe ile można sie ruchać ze sztucznie nadmuchana lalą predzej czy pozniej każdy facet taką zdradzi bo każdy z nich czuje potrzebe wtulenia sie w naturalny ciepły miękki biust kobiety czy to A czy G byleby naturalny idiotki rozumiecie NATURALNY na początku wszystko jest super piękne zobaczymy za pare dobrych lat kiedy to połowa idiotek bedzie chodzić z worami w cyckach i faceci będą wręcz obsesyjnie szukać tych naturalnych to są instynkty i natura a w nią się nie ingeruje !!!! i wtedy to ja naturalne 75DD będę bzykać waszych fagasóww elooo ;DD

Gość masakrejszynnnn
o faakkk jakie wy jesteście poj*ebane podniecacie sie dwoma poduchami nadmuchanymi sylikonem które wam wkładąją do ciała ???? i jescze na własne życzenie się oszpecacie kuuuuurwa ciekawe ile można sie ruchać ze sztucznie nadmuchana lalą predzej czy pozniej każdy facet taką zdradzi bo każdy z nich czuje potrzebe wtulenia sie w naturalny ciepły miękki biust kobiety czy to A czy G byleby naturalny idiotki rozumiecie NATURALNY na początku wszystko jest super piękne zobaczymy za pare dobrych lat kiedy to połowa idiotek bedzie chodzić z worami w cyckach i faceci będą wręcz obsesyjnie szukać tych naturalnych to są instynkty i natura a w nią się nie ingeruje !!!! i wtedy to ja naturalne 75DD będę bzykać waszych fagasóww elooo ;DD

Gość ta Joanna już zrobiła cyce
tylko w chwili obecnej nie może pisac na Kafe, bo cyce zasłaniają jej ekran.