Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

siedze w domu, kicham, goraczkuje, patrze na Jej zdjecie

Polecane posty

Gość no mówic to faktycznie pięknie
Kurde, ale miłość do kogoś to jest pozytywne uczucie. Jeśliby tylko facet nie był skurwysynem i nie traktował mnie źle, gdyby był w porządku, ale np. nie kochałby mnie, tylko kogoś innego, też bym go mogła kochać. Bo dlaczego nie? To mój wybór, moje uczucia. I jeśli ta osoba byłaby szczęśliwa, a do tego byłaby w porządku w stosunku do mnie, nie byłabym zła, załamana itp.

raz. jeden raz. zdaje sobie sprawe z tego, ze pokpilem sprawe. moze sie balem, ze za wczesnie, ze powinna odpoczac, ze to nie ten czas. coz... "mowi sie trudno i plynie sie dalej" :classic_cool:

skoro tak twierdzisz, to nie mów tylko ale i to zrób.

deko, oferma - gdzie uzalam sie nad soba? przesadzacie. nie narzekam, bo nie mam powodow do narzekania. jest, jak jest. mi to nie przeszkadza. a jej zdjecie mam na kompie :classic_cool:

no wlasnie, a ostatnie zdanie mowi wszystko.. szkoda Cię, ale rob jak uwazasz.. jakis masochista z Ciebie chyba jest,

Gość butterfly*
czasem zastanawiam sie czy tylko ja kocham beznadziejna miłoscia. Teraz widze,ze takich osob jest wiecej. ech...

deko, ty wiesz swoje ja wiem prawde :classic_cool: panstwo pozwola, ze sie pozegnam. temperatura rosnie i nie mysle logicznie. kolorowych snow a paniom bajecznie romantycznych. :classic_cool:

ja wiem że łatwo pisać. ale nie ma sensu tracić życia na złudzenia.

Gość to pokaż jak jest taką
nieprzeciętnie piękną, bo aż mnie skręca jak ją sobie wyobrażam (jestem brzydką kobietą) i ciekawi mnie jak trzeba wyglądać żeby facet śpiewał takie miłosne arie na moją treść :P. A ciut poważniej. Zwyczajnie zazdroszczę jej :). Jak wygląda?

Gość ofer ma
"deko, oferma - gdzie uzalam sie nad soba?" no na pewno niespełniona miłość do kogoś kto jest poza twoim zasięgiem cię uskrzydla. wpatrywanie się w zdjęcie dziewczyny która cię nie chce sprawia ci nieopisaną radość. komu ty chcesz takie rzeczy wmówić? sobie? daj spokój.

ale z drugiej strony Nie kumam to Ty sie krzywdzisz...bo jestes sam nie czujesz sie samotny?

nie kumam poszedł juz chyba spac...zle sie poczuł...hmm..powinien zadzwonic po kochana...;)

Gość typowy facet.....
:O Kicha i umiera, kuźwa:O ja pierdolę, co z wami, do cholery? Pozostały już tylko same cioty??????

jak wyglada? brunetka, zielone oczy, niewysoka. piekny usmiech, cudowny zmyslowy glos - spiewa. drobne dlonie - jest pianistka. nie widzialem jeszcze kobiety, ktora w taki sposob chodzi na wysokich obcasach :classic_cool: a wnetrze... krucha i silna zarazem. mozna z nia porozmawiac o wszystkim, ma niezwykle, czasem abstrakcyjne poczucie humoru i jest piekielnie inteligentna. ale przede wszystkim jest dobrym czlowiekiem. i to mnie w niej urzeklo.

Gość typowy facet.....
jassssne i umiera, bo ma katar i przeziębił się:O ostatnio na zajęciach profesor zaczął mówić o swojej chorobie, po 40 minutach, jak już każdy myślała, że umiera, powiedział że jest przeziębiony, tzn. CHYBA bierze go grypa:O Mężczyźni są skazani na klęskę.

Gość to pokaż jak jest taką
No cóż, będąc wiecznie chorą wysoką pokraką dobroć i altruizm mi nie pomoże (jak dotąd nie pomógł)... Ale pomarzyć można. Pozdrawiam i zdrowia życzę. P.S. Musi być naprawdę piękna w takim razie.

Gość ofer ma
ja nie znam "nie kumam" i nie wiem co on do tej pory pisał ale teraz zaczyna brzmieć mi jak jedna z tych forumówich "ciężko inteligentnych" której się wydaje że osiągnęła jakieś wyżyny innym śmiertelnikom niedostępne i dlatego nikt nie rozumie co ona czuje. oczywiście poza wąskim gronem podlizujących się klakierów. a już jak ktoś zamiast opowiadać bzdury o miłości rodem z harlequinów stanie mocniej na ziemi to dureń do potęgi. ale proszę cię bardzo, twoja sprawa.