Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alucard2324

Rok minal-milosc nie

Polecane posty

Gość alucard2324

Gość wieczna marzycielka
mi minelo kilkanascie lat a milosc nie :o

Gość kobieta z internetu
marzycielka: mi też :)

Gość alucard2324
szkoda gadac.. onq byla dla mnie aniolem:( nic mnie juz nie:( cieszy

Gość a u mnie 3 lata minęły i nic
😭

co jest ? czy to jakaś epidemia? na innym topiku ktoś kicha i kocha już rok..tu tez?

Gość wieczna marzycielka
😭 milosc silniejsza jest od skal.....

Gość wieczna marzycielka
kobieta z internetu - ciesze sie, ze jest jeszcze ktos oprocz mnie, bo juz myslalam, ze cos ze mna nie tak.....byc z jednym a kochac tyle lat innego :(

Gość wieczna marzycielka
nie kumam - ciezko jest, ale jednoczesnie na wlasne zyczenie nie chce z tego zrezygnowac, wrecz pielegnuje wspomnienia o nim, zdjecia i inne gadzety od niego :o ktos, kto tego nie przezyl, nie zrozumie, prawda?

kichania warto sie pozbyc, aby nie zarazic ukochanej... kochac mozesz dalej :) ;) .. zdrówka zyczę :)

Gość kobieta z internetu
marzycielka: ja to jestem jeszcze gorsza - nie jestem z nikim, bo uparłam się że ten i tylko ten. a w dodatku niczego nie pielęgnuję, nie wchodzę na Jego konto na n-k, staram się na co dzień nie myśleć o Nim, nie robić sobie z Niego marzenia ani obsesji. A wciąż On jest w moich snach, czasem mimo wszystko w myślach, zawsze - w sercu. To jest Miłość, nawet jeśli trudniejsza, cieszę się że mi się zdarzyła. Chciałabym tylko poznać Go,móc z Nim być. Bo ja jestem realistką i wolę realia od marzeń, myśli i snów.

Gość wieczna marzycielka
przekleje cos z innego watku sprzed paru dni: Mam wspanialego meza, udanego zycie rodzinne, ale to nigdy nie bedzie ON, ten, ktory byl pierwsza miloscia, ktory pierwszy wprowadzal mnie w swiat milosci i pozadania, przy nim brakowalo mi tchu, tesknota siegala zenitu a jego pocalunek przemienial zycie w raj....zycie potoczylo sie inaczej, dla nas bez happy endu Kocham go nadal i bede zawsze kochac, bez wzgledu gdzie bede, zawsze mam go w sercu, wiec jest blisko mnie....

Gość wieczna marzycielka
milosc jest najpiekniejszym uczuciem na ziemi, niewazne, ze platoniczna, wazne, ze tez potrafi uskrzydlac. Jesli nie mozemy byc z ukochana osoba, to od czego sa marzenia ?! Dobranoc :*