Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne spodnieee

Moja przyjacióła.............................................

Polecane posty

Gość zaobserwowane
moze i nie ma sensu ale znajac kobieca nature i tak bedzie cie gryzlo czy cos bylo czy nie...widze ze poniekad juz decyzje podjelac - facet out i prawidlowo...z przyjaciolka bym szczerze pogadala i od tego co ona powie, co nia kierowalo w takim postepowaniu powinna zalezec decyzja czy utzrymywac znajomosc uzyj argumentu ze juz gorzej byc nie moze wiec niech chociaz teraz jest z toba szczera - nie mow jaka bedzie twoja reakcja na jej odpowiedz typu: "od tego co mi powiesz bedzie zalezala nasza dalsza przyjazn" bo wiesz jak to jest...odruchowo sklamie

Gość czarne spodnieee
niby tak ale nie wiem czy po tym wszystkim bedę umiała bez nienawiści patrzeć jej w oczy

nie jestescie nawet malzenstwem a on ci takie numery wycina, pomysl, czy chcesz takie cyrki po slubie, bedziesz siedziec sama w domu i ryczec tulac waszego dzieciaka znajdziesz kogos kto swiata nie bedzie poza toba widzial :)

Gość czarne spodnieee
Juz podjęłam decyzje,nie chce z nią gadać ,chyba ze ona do mnie przyjdzie,a z nim to już skończone.Mam nadzieję ,że sie nie ugnę pod jego namowami.Na razie mam wyłączony telefon,mam nadzieje ze będę miała silę żeby stawić im czoła,i z klasa to wszystko zakończyć

Gość czarne spodnieee
sama już nie wiem-masz rację,prawdziwy przyjaciel panuje nad soba nawet gdy cip.sko swedzi

jesli nie czujesz sie na silach, zeby stawic im czola, boisz sie, ze cie jakos wezma pod wlos, to po prostu mow, ze nie masz czasu, i ze sie sama odezwiesz, po czym zapominaj i ignoruj ich, po jakims czasie przejdzie im ochota na dalsze proby, a ty unikniesz ryzyka, ze zmiekniesz jak np. on tak na ciebie spojrzy... trzymaj sie!!!

ale pierdolisz trzy po trzy moja rada - skończ pierdolić a po drugie weź się w garść i wypierdol chopu z liścia a pseudo koleżance wpierdol z pięści słowo sponsorowan tej nocy 'pierdolić' :)

Gość czarne spodnieee
Dzięki za wsparcie:) potrzebuje ,żeby ktoś mną potrząsnął abym sie ocknęła i zachowała twarz

Gość MOIM ZDANIEM ...
przyjaźń to zaufanie i ja nie całowałabym sie z facetem przyjaciółki :/

a teraz wszystkie idziemy spac, zeby jutro nie miec podkrazonych oczu i pieknie wygladac, to powiedzialam JA!! :) dobranoc, little -> posluchaj troszke MJ i do wyrka, raz!!

Gość czarne spodnieee
Dobranoc.dzięki za wszystkie słowa.:):)