Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh

kolezanka dostala prace a ja nie...

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh

znalazlam w internecie oferte dorywczej pracy, wyslalam maila, stwierdzilam, ze jak pojde z kims to ebdzie razniej, kolezanka tez napisala, ale to do niej zadzwonili :( a nie do mnie... nie chodziło o zadne doswiadczenie, wyglad...po prostu jak zwykle mam pecha 120 zł poszło sie....... :(:(:(:(:(:(:(:(: i wez tu badz kolezenski i sproboj innych pomoc...

Gość to po co mówiłas
koleżance o tej pracy? robisz sobie konkurencje..

Gość jadzia co ludziom zawadza
Nie wina kolezanki, ze zadzwonili akurat do niej a nie do ciebie. A swoja droga to glupota by prosic kolezanke by starala sie o te sama prace. Wiadomo, ze kogos musza wybrac i wtedy jest konkurencja.

Gość Pierun z dupu
no i ciebie wychujała

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
ale to jest praca tylko na 1 noc! wczesniej tez pracowalam i ludzie przychodzili calymi ekipami po 10 osob...wszyscy sie znali myslalam, ze fajnie by bylo pojsc razem z kims, pierwsza wyslalam zgloszenie. wiem, ze to nie jej wina...ma nauczke, ze zyczliwosc i kolezenstwo po prostu nie ejst w cenie jelsi sie szuka pracy 120 zł to na prawde duzo jak dla studentki ... :(

dostałam się na studia i szukałam mieszkania, pokoju czy stancji miałam kontakt do fantastycznej oferty wynajmu pokoju,ale w innym mieście niż to, w którym teraz mieszkam i studiuję do tego drugiego miasta, na studia poszła moja koleżanka szukała mieszkania, ale bezskutecznie poratowałam ją tym moim kontaktem, wynajęła ten pokój, ale nie usłyszałam nawet dziekuję, jedynie narzekanie, że mało miejsca, obcy ludzie, za wysoko a ja się jeszcze przez 1,5 miesiąca męczyłam z szukaniem czegos dla siebie ot, bądź życzliwy:)

Gość Pierun z dupu
w interesach nie ma sentymentów

Gość co to za praca na 1 noc
???

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
dokladnie candywoman... ja sluchalam jak jej sie nie chce isc do tej pracy, i nocka i wogole.... a ja tak bardzo chcialam tam kuzwa isc !!!!!!! ;/

Gość Pierun z dupu
Ja pomagam fajnej keżance , a ona nawet mnie nie chce zgwałcic

Gość jadzia co ludziom zawadza
ehhhhh- kolezenstwo nie ma tu nic do rzeczy bo to przyszli pracodawcy decydowali o przyjeciu. Zlozylas ty, zlozyla ona a oni wybrali ta ktora im bardziej przypadla do gustu. Ty za to masz nauczke, ze jak sie wysyla podanie o prace to nie informuje sie o tym kolezanki. W ten sposob sie tworzy tylko konkurencje.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
praca przy duzym evencie praca na szatni, sprzedaz biletow, pomoc organizatorom nic co wymaga doswiadczenia... nie chcialam jej znalezc pracy, tylko sobie kogos z kim byloby razniej...

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
dostalam prace!!!! :D dzwonili,ze zwolnilo sie miejsce pracuje do 1 :P i bede miala 50 zł :D super :D