Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawa ręka lucyfera

Tak wygląda idealna kobieta

Polecane posty

oj wiesz jaki na temat figury i cycków bo reszta to same chamskie rzeczy:)

Subito czy ty próbujesz udowodnić, że kobiety są z natury brzydkie i żeby dorównać urodą wam, mężczyznom, muszą sie sztucznie upiększać? :D

Gość BreeVanDeKamp
własnie Gwen i Adriana Lima są piekne i bez makijazu

candy 08..masz racje piekna jest..zreszta wszystkie te modelki z viktoria secret sa piekne..prawdziwe rasowe kobiety

>> oj wiesz jaki na temat figury i cycków Pewnie byłem pijany :classic_cool: >>bo reszta to same chamskie rzeczy PRawda bywa brutalna ;)

Gość ta czarna trąci żydem p

Gość Candy08
wiesz,tak się składa że widziałam foty Adriany bez make-upu :D I wyglądała ślicznie :P Tak samo jak inne modelki VS ,zwłaszcza Brazylijki :)

>> Subito czy ty próbujesz udowodnić, że kobiety są z natury brzydkie i żeby dorównać urodą wam, mężczyznom, muszą sie sztucznie upiększać? 1. Kobiety nie są z natury brzydkie, ale ładne też nie. Są zwyczajne. Każda ma odchylenia in plus lub in minus od standardu. 2. Musicie się sztucznie upiekszać, przecież w zasadzie każda się maluje. 3. Nie oceniam urody mężczyzn, nie jestem pedałem.

spadaj Santo:P Żadna prawda ,wszyscy z kafe zapominają chyba ze jestem kobietą.Żalić sie nie moge marudzić nie mogę.....bo mam sie wziąść w garść...a inne pocieszają To samo mam w realnym. Faceci to ....

Gość Candy08
heh nie ośmieszaj się santo:P Prawda,że większość jest przeciętna,ale naturalnie piękne też są :)

>> wszyscy z kafe zapominają chyba ze jestem kobietą. Konkretnie - starszą panią, której należy się spokój, bo ciśnienie skacze, a w tym wieku to już niebezpieczne :classic_cool: >>Żalić sie nie moge marudzić nie mogę.....bo mam sie wziąść w garść...a inne pocieszają Mi możesz zawsze się wyżalić ;)

Gość BreeVanDeKamp
a SUBITO taki piekny że nawet boi sie pokazać, moze to i dobrze bo nie dość że półmózg to jeszcze paskud :D

Heheh Tobie Santo..? Taaaa juz to widze jak mnie pocieszasz... i dziwicie sie uwielbiam homoseksualistów :P

Gość Candy08
a tak w ogóle to twoja lala ze zdjęcia też ma makijaż :D

Gość Subito ile Ty masz lat
co ??? no zdradz, i pamietaj ze kobiety po 30 sa ładne jesli o siebie dbaja a faceci? no cóż duży brzuch łysiny, nadejdzie taki czas jak bedziesz miał 30 pare lat ze z zazdrościa będziesz patrzył na swoje rówieśniczki :P

>> Taaaa juz to widze jak mnie pocieszasz... Po swojemu, oczywiscie :classic_cool: >> i dziwicie sie uwielbiam homoseksualistów Pedały zawsze znajdowały przyjaciółki w kobietach z problemami :o

santo ..przeginasz pokaz swoje zdjecie to ocenimy czy jestes facetem idealnym .jak jestes zajebisty to masz prawo krytykowac a jak jestes przecietnym kolesiem to sie zamknij bo zal czytac ...no poka zdjecie mądralo

>> Subito ile Ty masz lat co ??? 42. >>i pamietaj ze kobiety po 30 sa ładne jesli o siebie dbaja Jeśli dbają :D Mało która dba, to po pierwsze, nawet jak dba, a jest brzydka, nic jej to nie da :o >> no cóż duży brzuch łysiny, nadejdzie taki czas jak bedziesz miał 30 pare lat ze z zazdrościa będziesz patrzył na swoje rówieśniczki Niczego nie będe zazdrościł, jestem megazajebisty :classic_cool:

Gość Subito ile Ty masz lat
o rany ale masz małego fiutka, a Twoja laska no cóż... ale pasujecie do siebie :D

2. Musicie się sztucznie upiekszać, przecież w zasadzie każda się maluje. EEEE chyba kobiety chcą sie upiekszać, a nie muszą. Ja np. jestem brzydka i wcale sie nie maluję :P 3. Nie oceniam urody mężczyzn, nie jestem pedałem. a widzisz Subito, homoseksualista jest najlepszym przyjacielem kobiety ;)

>> pokaz swoje zdjecie to ocenimy czy jestes facetem idealnym Mógłbym to zrobić, ale jakbym piekny nie był, to już tak wam zalazłem za skóre, że choćbym był idealnym mężczyzną, pięknym jak Apollo, zbudowanym jak Herkules i mądrym jak Zeus, to i tak specjalnie bedziecie mnie tyrać ;)

Gość BreeVanDeKamp
42 no to zwała bo mózg masz 18 latka i te błędy ortograficzne :D i taki dziadek ocenia laski po 30 albo młodsze, nie no błagam .........

ale masz stopię Santo jestes tak beznadziejny ze az uroczy:O ide do fryzjera miłego dnia wszystkim pieknym i starym

>> a widzisz Subito, homoseksualista jest najlepszym przyjacielem kobiety I dobrze. Oni sa waszymi przyjaciółkami, wysłuchują waszych spazmów, żalów itp a my was dymamy. To uczciwy podział roł :classic_cool: