Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam35

Faceci co sądzicie o kobietach piszących na kafeterii ?

Polecane posty

Gość Adam35

Pytam poważnie bo wydaje mi się, że jakieś 60-70% jest niedojrzała emocjonalnie, ma problemy z nawiązywaniem kontaktów towarzyskich, jest zakompleksiona i kafeteria jest dla nich jedynym miejscem, gdzie mogą zaistnieć.

Gość prawa ręka lucyfera
co wyjątek od reguły? Wszystkie jesteście wyjątkami?:o

o facetach było wczoraj. co do kobiet z kafe, to mam mieszane uczucia. mieszane, ale nie wstrzasniete. jest kilka rodzynkow :classic_cool: kilka wyjatkowo smakowitych :D

Gość prawa ręka lucyfera
nie kuam o kim mowisz?

Gość Adam35
Raczej powyżej 20-ki a przed 30.

"jakieś 60-70% jest niedojrzała emocjonalnie, ma problemy z nawiązywaniem kontaktów towarzyskich, jest zakompleksiona " owszem, ale to nie jest cecha kobiet z kafe, tylko wszystkich kobiet

Gość Uwaga do Komiczne
Nie pisz o sobie, co? Od dawna wiadomo, że nie jesteś facetem tylko kobietą :D

90%? moze i 90... w sumie, to gdy sie pogada z kobietami, nawet bardzo atrakcyjnymi, wychodza z nich straszliwe kompleksy, blokady i lęki... oraz kompletnie życiowe nieogarnięcie

Gość vel Robinchut de CHUJNIA
...są cudowne....nieposkromione......uwielbiam JE........bravo

:O taaa wszystkie są beznadziejne bo kobiece..to tylko facet potrafi wydedukować

Przecież to nie zależy od płci...za każdym czlowiekiem stoją jego fobie i kompleksy. Na kafe po prostu łatwiej je zauważyć :)

Gość gumisiowe udko
KOmiczne! Jesteśmy zakompleksione i życiowo nieogarnięte.Wiesz,dlaczego?Ponieważ jesteśmy kobietami i nie każda kobieta marzy o tym by myśleć jak facet,nie każda uważa,że faceci,to lepszy gatunek.Niektóre z nas są zadowolone z faktu bycia kobietami

Gość od_skocznia
Komiczne, mam wrażenie, że zostałeś kiedyś skrzywdzony przez kobirtę/kobiety. Cechy charaketu kobiet (mężczyzn też oczywiście) podlegają prawom statystyki i ich rozkład jest w przyrodzie rozkładem Gausa, czyli normalnym - nie ma możliwości, że 90% kobiet jest identyczna. Nie okopuj się z poczuciu krzywdy, tylko rozejrzyj sie dookoła z pozytywnym nastawieniem :)

Gość Arya Drottnigu
Najlepiej wszyscy skoczmy z mostu :classic_cool:

Gość gumisiowe udko
albo został skrzywdzony,albo jest kobietą-jego wypowiedzi w stosunku do kobiet są cyniczne

Gość od_skocznia
Gumiśiowe, a czy kobieta kobiecie lupus ? Nie, nie i jeszcze raz nie :P

a ja ponoć mam męski charakter (tak kiedyś stwierdzili panowie z kafe) i jest w tym sporo prawdy. i szczerze to ja lubię sobie pozadzierać nosa, że mam taki charakter (choć za jego nabycie zapłaciłam słono oj słono). i powiem tak ze z takim bardziej ułożonym charakterem się łatwiej żyje i często bardzo mi żal swoich po babsku zakręconych koleżanek jak słucham o ich problemach. a czemu tak jest? bo chłopców się wychowuje na pewnym siebie bobie budowniczym, a dziewczynki na kopciuszku.

Gość glos rozsadku
drogie panie, temat brzmi dosc jednoznacznie - "Faceci co sadzicie" - to moim zdaniem jasno oznacza, ze zdanie kobiet na swoj temat autora nie interesowalo:-) moje zdanie na temat kobiet tu wystepujacych zglaszam w danym temacie ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
ale jednak, po glebszym zastanowieniu, co moze byc wieksza zacheta kobiety to glosnego wypowiadania swojego zdania jak nie krytyka mezczyzn ;-) a zwrocenie sie do facetow tylko je nakreca ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
na kopciuszku??? to jakis rodzaj karnego jezyka w wersji dla dziewczynek? ;-)))

no widzisz jakiś ty szczęśliwy nawet bajki o kopciuszku nie znasz :P a co do mojego poprzedniego wpisu, to nie cierpię jak kobiety ewidentne wady próbują sprzedawać jako zalety czy coś fajnego, podczas gdy nasza płeć ma naprawdę świetne i wartościowe zalety o których o wiele lepiej było by wspomnieć.