Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuswiadomiona dziewczynka

zaden facet nigdy cie nie zechce ----co myslicie o takim zdaniu?

Polecane posty

Mi kiedys tak wykrzyczala kolezanka w gniewie. Mimo, ze bylysmy bardzo mlode wtedy i potem sie pogodzilysmy to przez wiele lat jak mialam jakies niepowodzenie z chlopakiem to przypominalo sie to zdanie i wydawalo mi sie, ze to jakas klatwa. Teraz juz dorosla mezatka, ale dalej uwazam, ze uslyszec cos takiego to jak dostac kopniaka ponizej pasa. A co wy o tym myslicie?

Sama napisałaś, że byłyście bardzo młode - nie wiem ile to lat ma znaczyć, ale to taki komentarz dziecka z podstawówki... Albo skądinąd osoby niedojrzałej emocjonalnie... Niektórzy właśnie na poziomie podstawówki się zatrzymują, pod tym względem. Nie jest to oczywiście klątwa i nawet nie \'kopniak poniżej pasa\" - tylko głupia dziecinna zagrywka - żeby dopiec jak najbardziej. Niepotrzebnie jeszcze do tego myślami wracasz... Powinnaś to była olać już dawno temu...

Ja juz sie nie martwie bo meza juz mam, ale z perspektywy czasu jak mysle o t akim zdaniu to wydaje mi sie, ze to musi byc straszny kop ponizej pasa bo wlasnie czesto sprawia, ze psycha leci w dol i taka osoba zaczyna sie naprawde czuc nic nie warta. Tym bardziej jak cos takiego mowia najblizzsze osoby.

Klątwa? Hmm to działa raczej na zasadzie samospełniającego się proroctwa - jak w to uwierzysz, to zachowujesz się tak, że się to spełnia. Ja wiele razy słyszałam podobne teksty od mojej mamy. To dopiero boli! Bo jest dla mnie bardzo ważną osobą. To gorsze niż kopniak, zdecydowanie. Ale na brak powodzenia u płci przeciwnej nie narzekam mimo tego :P

Gość ok to rzucam klątwe
ŻADEN FACET WAS NIGDY NIE ZECHCE!!! :D

Moja matka tak mi powtarzała od zawsze. A jak już znalazłam faceta to mi mówiła, że mnie niedługo zostawi bo to taki fajny facet. No i właśnie po 4 latach mnie zostawił :(

Gość rafaellooooo
KAZDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA ;D A TAK NAWIASEM ZAL MI TWOJEJ KOLEZANKI TAKIE ZDANIA WYPOWIADA SIE Z ZAZDROSCI;) JA BYM TO WZIELA JAKO KOMPLEMENT;D

Gość Schmeterling
Moja matka zawsze mi wmawiala, ze zostane kiedys kucharka (nie obrazajac kucharek!) lub bede krowa podkrecac ogony..... Dzis jestem po studiach, mam swietna praca, bardzo dobrze zarabiam :D