Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się czy

Wierzycie wróżce Beatrycze?

Polecane posty

Gość zastanawiam się czy

Zapytałam ją, czy zdam prawo jazdy za drugim razem. Nic więcej nie pisałam na co ona odpisała mi, że mam na to, duże szanse jesli tylko nie poddam się stresowi, który może mi w tym przeszkodzić. Rzezczywiście - pierwszy raz nie zdałam, bo byłam za bardzo zestresowana więc jej wróżba jest bardzo zgodna z prawdą. Czy komuś z Was sprawdziły się wróżby Beatrycze? z kolei Jasnowidz na forum powiedział mi, że zdam prawdopodobnie za 3 razem :O czym mnie tylko zdołował... raczej sceptycznie podchodze do tego typu rzeczy, ale już sama nie wiem, co myśleć...

Gość jak trzeba mieć najebane we
łbie, żeby wierzyć w takie rzeczy, no jak??

Gość błąd na błędzie
Nie, w ogóle nie wierzę wróżkom:O

Gość zastanawiam się czy
`łbie, żeby wierzyć w takie rzeczy, no jak??` ok, Twoje zdanie, ale nie widzę powodu, dla którego powinieneś/aś obrażać ludzi, którzy w takie rzeczy wierzą. Pytam, bo jej odpowiedź jest intrygująca i szukam ludzi, którym wróżba Beatrycze się sprawdziła

Gość very anyomous
Mi nie pomogla tzn to co niby przepoewiedziala nie sprawdzilo sie a posrednio sprawila mi klopot zdrowotny (poprzez moje urojenie w glowie). Dlatego nigdy juz jej nie uwierze i tak samo nie uwierze zadnej innej wrozce czy wrozbicie z tego forum.

Gość zastanawiam się czy
very anyomous a możesz dokładniej powiedzieć o jaką wróżbę i jakie schorzenie zdrowotne chodziło? ja zapytałam ją ot tak, dla żartu, ale byłam w szoku, kiedy mi odpisała

" duże szanse jesli tylko nie poddam się stresowi , który może mi w tym przeszkodzić" też ci nowość powiedziała , nie od dzisiaj wiadomo ,że najczęstszą przyczyną oblania prawka jest stres :o

Gość zastanawiam się czy
Juliusz Cezar w sumie masz rację... może po prostu chciałam uwierzyć w tą wróżbę, by rzeczywiście zdać za drugim razem... nie powinnam była w ogóle kusić losu i pytać, bo przez to tylko mąci mi się w głowie...

Gość very anyomous
Przepowiedziala mi, ze jestem w ciazy. A ze od paru miesiecy sie staram to uwierzylam jej. Zreszta pytalam sie dwa razy pod dwoma roznymi nickami i dwa razy mi odpowiewdziala, ze jestem w ciaza. Ja w to uwierzylam tak mocno, ze po prostu sama wmowilam sobie objawy. Na 3 miesiace zanikl mi okres, zle sie czulam, robilam testy, badania, bylam u gina i wyszlo, ze to nie jest zadna ciaza. Po prostu poprzez wrozbe sama sobie wszystko wmowilam. musialam miec sztucznie wywolywany okres:(( Dlatego nie wierze juz w jej ani inne wrozby.

Gość zastanawiam się czy
very anyomous bardzo Ci wspołczuję :( zyczę szybkiego powrotu do zdrowia

Gość zastanawiam się czy
Malenki aniołek dlaczego?

Ciąża urojona.........Nie wiadomo,śmiać się,czy płakać......... Dlatego,ja też nie wierzę w żadne przepowiednie wróżek.

Gość very anyomous
Dzieki odpowiednim lekom okres powrocil i jak na razie jest regularnie. ale to nauczka by nie wierzyc takich szarlatanim co bazuja na ludzkich uczuciach. Jezeli tobie chodzi tylko o zdanie egzaminu to rzeczywiscie relaks i pozytywne nastawienie moze pomoc, ale to wiadomo i bez wrozki. Poza tym zauwazylam potem ze duzo osob pisalo do niej w sprawie "czy znajde chlopaka", "czy on wroci" i mimo pozytywnej odpowiedzi con jakis do dzis czas przewijaja sie przez forum piszac o samotnosci.

Gość zastanawiam się czy
up

Gość zastanawiam się czy
up

Gość do autorkiiii
a ja mysle ze wrozby to bzdura a ze sie czasem sprawdza to tylko i wylacznie z naszego powodu.dajmy na to wrozka powie ze zacznie sie psuc w waszym zwiazku i ty w to wierzysz i nawet nie wiesz ze przez ta wiare we wrozby zaczynasz zachowywac sie tak zeby bylo zle.

Gość zastanawiam się czy
do autorkiiiiiiii masz rację...

zastanawiam się czy Zapytałam ją, czy zdam prawo jazdy za drugim razem. Nic więcej nie pisałam na co ona odpisała mi, że mam na to, duże szanse jesli tylko nie poddam się stresowi, który może mi w tym przeszkodzić. Rzezczywiście - pierwszy raz nie zdałam, bo byłam za bardzo zestresowana więc jej wróżba jest bardzo zgodna z prawdą. Czy komuś z Was sprawdziły się wróżby Beatrycze? I co tu jest zgodne z prawdą niby? Takie rzeczy, to wie każdy, średnio inteligentny człowiek. Nie rozumiem czym się podniecasz. Ani nie powiedziała o przeszłości, ani o przyszłości niczego. Powinni zbanować te wszystkie wróżki pierduszki.

Gość apeetyt
a mi "imię deszczu" przepowiedziała coś - nie wierzyłam ale sie sprawdziło sama jestem zaskoczona :)

Gość zastanawiam się czy
`Nie rozumiem czym się podniecasz` jeśli dla ciebie wróżka może być źródłem podniecenia to szczerzę współczuję... mnie jedynie zaciekawiło:O

Jasne, zaciekawiło. A teraz jak zdasz egzamin (czego Ci oczywiście życzę), to założysz topik, że sprawdziła się wróżba Beatrycze. I znowu będziesz się podniecać. A jeśli dla Ciebie słowo podniecać kojarzy jednoznacznie, to faktycznie, należy współczuć. Tobie, nie mnie. 🖐️

Gość zastanawiam się czy
musztarda spadaj 🖐️

Gość Czarny Kot Czarodzieja
Dziś zabawiłem się w eksperyment socjologiczny i udawałem wróżkę . Pytanie dalej aktualne czy kobiety naprawdę tak wierzycie wróżkom ?

Gość większość nie wierzy ale jak p
rzyjdzie co do czego to prawie każda z nas da się naciągnąć