Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielkomiejska

Strasznie chciałabym mieszkać w wielkim mieście

Polecane posty

Gość Wielkomiejska

Takim jak Warszawa, kraków albo aglomeracja śląska. Od dziecka pociągały mnie wielkie miasta, ten zgiełk... ehhh Mieszkam w małym mieście i tu mam świetną pracę, któa daje mi satysfakcję więc przeprowadzka nie wchodzi w grę:(

Gość Wielkomiejska
Nie, mówię poważnie

Gość Wiesz ze ja tez
Kocham duze miasta. ale zawsze mieszkam pod. 15 min do W-wy.... teraz 20 do Londynu.... ale moim marzeniem jest N.Y.C i tam bede wkrotce mieszkala.

Gość ja zawsze
matko -nie wiecie co piszecie --ja uciekłam z miasta na wiochę --mieszkam nad samiusieńkim jeziorem , do miasta 2,5 km --jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :-D

Gość Wielkomiejska
Zawsze lubiłam otaczać się luzmi ale być jednocześnie anonimową. Mieszkam w malej mieścinie. Ale zawsze ciągnęło mnie do wielkiego miasta. Lubię ten huk, zgiełk, pośpiech.

Gość Wiesz ze ja tez
Ja na wsi sie nudze. bez ludzi sklepow kawiarni kina...itp dobre na wakacje nie na zycie.

Gość pije sobie kawe buu
ja mieszkam w Łodzi i faktycznie fajnie mieszkac w duzym miescie, zawsze jest co robic, lokale i kina otwarte do poznej nocy, duzo centrow handlowych :P ale i tak marzy mi sie Miami...ze wgzledu na plaze, klimat i ocean...:(

Gość wymięta mięta
mnie też ciągnie do wielkiego miasta. ale przez całe swoje życie żyłam na "wsi" i w wielkich miastach się gubię. zero orientacji w terenie :(

Gość cb bxcbxccb
Ja mieszkam w Warszawie, kocham to miasto i styl życia. Umarłabym z nudów na wsi :)

Gość cb bxcbxccb
Mieszkam w Aninie na Pradze Południe i uważam się za wielkomiejską.

po co? ja bym na wsi chciał i im mniej sąsiadów tym lepiej... spokuj... cisza... woda... las... przyroda... :)

w wielkim mieście to wiejskim ku­rwom łatwiej klienta znaleźć... kino... kawiarnia... i numer po tym wszystkim w samochodzie:) szczyt marzeń! brawo!