Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr_Krzysztof

Przystojny milczący mężczyzna.........

Polecane posty

Gość Piotr_Krzysztof

Jesteście na imprezie np.kilkunastoosobowej.atmosfera wesoła ,aczkolwiek nie wystrzałowa-kameralna.jak widzą go kobiety i co odczuwają.Myślę o KOBIETACH wolnych szukających związku na dłużej. Pytanie to kieruję do Pań po wyżej 31 roku.Dziękuję jeśli odpowiecie. Po pierwszym kontakcie okazuje się że jest b.inteligentny i ma to coś w duszy.

Gość Luska z W.
Bedziesz podrywal na milczacego? ;-)

Może ja odpowiem, choć 30 lat nie mam - milczących facetów wybitnie nie lubię, bo inteligentna osoba potrafi z pewnością nawiżać rozmowę i powiedzić coś interesującego. Jeśli natomiast chodzi o facetów po 30 to zgodnie z tym co piszą na kafe, tacy (nawet jak mają więcej felerów) są rozchwytywani przez kobiety w swoim wieku, którym cyka zegar biologiczny, ale to wiem tylko ze słyszenia.

hmmmm, jestem po 31 roku życia, jestem wolna, ale nie szukam nikogo na dłużej; takiego milczącego faceta cenię wyżej niż bawidamka; chociaż to jest ogromne uogólnienie; jednak najczęsciej bawidamki są bawidamkami i w zyciu codziennym, a takiego typa kobieta rozsądna w domu mieć nie chce:) takiego milczącego cenię - jednak jesli po przełamaniu lodów byłby dalej tak milczący, obawiałabym się jakichś zaburzeń osobowości - takiego faceta z problemami wlasnej duszy normalna kobieta też raczej będzie unikać, chyba że ma duszę "matki teresy" i czuje misję do spełnienia - no ale tu kończy się normalność kobiety:) taki milczący typ pociąga bardziej niż rozbrykany, rozgadany i rozanielony "pępek towarzystwa"; ale tylko wtedy nie traci przy bliższym poznaniu, jesli nie jest to milczenie pozą, a po prostu naturą człowieka; ale co ja tu będę pisać:) jesli jest inteligentny i poczułabym to coś, to co tam powyższa mało znacząca reszta:D chemia zaślepia na dlugie miesiące:)

Gość Piotr-Krzysztof
...po pierwszym kontakcie okazuje się że jest mądry.milczenie to tylko wyraz dystansu i świadomość tego co chce wyrazić słowami w danej chwili. Potrafi być wesoły ale w tej chwili jest powściągliwy

.... czyli pewności siebie nabiera przy interesującej kobiecie.Ona kieruje rozmową ,by on mógł zabłysnąć mądrością...facet przyciąga tylko wyglądem hmmmm

Czy osoba by mi mogła powiedzieć, dlaczego pisze o sobie w trzeciej osobie? Koleś weź wyluzuj trochę i następnym razem walij se kielicha i zagadaj do jakiejś, a nie prawisz jakieś farmazony :o

Gość Piotr-Krzysztof
..wyszłam...emocje niekierowane pogarszają jakość Twych wypowiedzi- błędy.to nie eleganckie. jestem serio.powód podam w dalszej części ,jeśli będzie dalsza. Proszę tylko o wyrażenie Waszych opinii odczuć. złośliwość też jest wypowiedzią ale na własny temat.

Gość Piotr-Krzysztof
,,sami,, nie napisałem że już rozmawiają.jesteście niecierpliwi/niecierpliwe. on jest łagodny do tego i nie musi niczego udowadniać. nie mówię o natychmiastowym już nawiązywaniu znajomości . mądrość to nie wiedza akademicka.wiecie o czym mówię.

Gość smuuuuteczek
Byłabym zaintrygowana.....lepiej milczeć,niż pleść głupoty.

Piotr przepraszam ale jeśli On jest taki jak Twe wypowiedzi to jest ....nudny. ps widziałeś kiedyś cierpliwą kobietę?ja nie acha i jeszcze jedno..to na kobietę sie patrzy,facet ma ZAINTRYGOWAĆ. miłego;)

Gość Piotr-Krzysztof
....już jesteście zaintrygowane.niczego nie kręcę i jak powiedziałem podam powody.do tego czujecie że ten facet to MĘŻCZYZNA silny , wysportowany w miarę . ale do tej pory nie wiele usłyszałem . teraz muszę przerwać na trochę ale dziś jeszcze się pojawię. do zobaczenia. nic jeszcze nie usłyszałem.

Gość piekna wolna po 30
Piotrze, u mnie już jestes skreślony - i to nie za małomówność. Za sztywne, nadęte bucostwo. Twoja odpowiedx na posy "wyszłam z kąpieli" jest chamska. Nie umiałes podejśc do tego na luzie, z przymrużeniem oka, z lekkim uśmiechem - co oznacza,że jesteś bufonem o nieelastycznym (a co za tym idzie mało inteligentnym) umyśle.

Gość sameprawiczki
juz sikam w majtki, bo poznałam mruka nad mrukami :o

Gość SMUUUUUTECZEK
Dla mnie nie jest ważne jak on wygląda,ale co sobą reprezentuje.Liczy sie intelekt,opakowanie jest bez znaczenia.;)

Gość Piotr_Krzysztof
....jestem.....witam...no właśnie.miałem prawo uczynić uwagę.zrobiłem to oględnie i zareagowałem proporcjonalnie do wypowiadającej te słowa.tym samym oznaczyłem granicę mojej dostępności i poziom który mnie interesuje. ,,Przystojny milczący mężczyzna......... jest świadom swej WARTOŚCI a również i wy Panie to czujecie natychmiast -MĘSKOŚCI.Może nie uważa się za samca alfa ale patrzy na zdarzenia z łagodną wyrozumiałością. ,,smuuteczek,, -ale dodatkowo jest przystojny.dodajmy że jego powierzchowność nie onieśmiela.wręcz chciało by się do niego przytulić. opisuję tu odczucie. Jednak w rozmowie z nim czuje się że potrafi być stanowczy,wyznając zasady nieprzekraczalności , anie jest też skończonym mrukiem choć w jego oczach widać cień trudnych i dramatycznych zdarzeń. Niecierpliwość kobiet jest zaletą nie wadą.Wszystko po kolei .

Gość od_skocznia
To trochę jak lalka Barbi - piękna i milcząca

Gość Piotr_Krzysztof
..nie milczy.rozmawia i wesoło,dowcipnie .Nie bawi się w wyszukane sztuczki pseudo flirtu.

Piotrze Krzysztofie nakreśliłeś tu postać Księcia z bajki;) przystojny, mądry, kobieta chce się do Niego przytulić, mimo,że taki ...zdystansowany. Czyli..? Że niby nie taki łatwy? Trzeba się postarać żeby Go zdobyć? co to? Reklama? Prawie jak anons towarzyski ;-)

Gość wiadomo że każdy Krzysztof
jest popierdolony :(

Gość piękna wolna po 30
Granice dostepności....o matko, ależ to pretensjonalne. W dodatku piszesz o sobie w trzeciej osobie. Masz typowa osobowość schizoidalną, tacy ludzie nie nadają się do normalnego życia z kobietą, choć w pierwszej fazie związku moga być fascynujący. Potem ich chłód emocjonalny zaczyna boleć i odstrasza. http://psychoterapia.wordpress.com/2007/11/06/schizoidalne-zaburzenia-osobowosci-osobowosc-schizoidalna/

Gość dAnka skakanka
piszesz jak nadęty bufon i ja olałabym takiego mena ciepłym moczem howk!

Zaraz, zaraz! Dziewczyny! Kilka postów zaledwie przeczytałyśmy! To za mało by kogoś klasyfikować do grupy osób zagrożonych chorobą psychiczną!

Gość dAnka skakanka
Chorobą psychiczną tak, beznadziejnością - nie.

Gość nimfa ale nie wodna
...ale Piotr,o co Ci tak naprawdę chodzi? Interesują Cię opinie babeczek z netu...czy łudzisz się,że spotkasz tu jakąś księżniczke w Twoim typie?:)

Gość nimfa ale nie wodna
ja lubię przystojnych i milczących...ale koniecznie z poczuciem humoru i na luzie...ale to chyba wiele kobiet tak lubi:):):)

No właśnie-może Piotr trochę fantazjuje, upiększa swój obraz, taki jest niedostępny;) dla mnie ten topik to autokreacja, ciut naciągana, ale nie jakaś nieprzyjemna. Naskoczyłyście na Niego, jakby zgwałcił Waszą Babcię ... razem z Czerwonym Kapturkiem;)

Gość dAnka skakanka
zgwałcił babcię z czerwonym kapturkiem? Ostro :O Nie wiedziałam, że czerwony kaprturek własną babcię mgłby przelecieć :P