Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betrez

czy smieszne jest to ze 31 latek spotyka sie z 18sto latka

Polecane posty

Gość betrez

naprawde ja kocham ale boje sie reakcji znajomych zaraz napewno bedzie ze ciasnej mi sie zachcialo i takie , co wy o tym sadzicie?

Problem nie leży w opinii innych tylko w tym, jak ta opinia na nas wpływa. Miej to gdzieś, jeśli ją kochasz i szanujesz to nie zwracaj uwagi na czyjeś uwagi, Ty i Twoja kobieta tworzycie związek a nie osoby trzecie.

Gość no a jak
poza tym nikt nie powiedział, że jak ma 18 lat to jest ciasna :D Taki stary a taki głupi :O

Gość betrez
nie no wiadomo ale to raczej pierwsze co sie nasuwa na mysl

Gość no a jak
Serio ? To pierwsze co ci się nasuwa na myśl ? :O Bo mi nie. To chyba coś nie tak z tobą.

Gość betrez
nie mi , kiedys cos sie zgadalo o takiej 16stce i zonka jednego kolegi zaczela swoje ze tak nie jeden z nam by chcial bo ciasna :/ ale wiadomo jak niektore baby potrafia byc zazdrosne

Gość nitka22
smieszne - nie, żałosne - tak

Gość no a jak
to, że ona ma rozklapiochę nie znaczy, że wszystkie młodsze od niej są ciasne :O A co Ty się opinią jednej niedoinformowanej baby przejmujesz. Na dodatek z kompleksami. Olej to i kochaj kogo chcesz. Pełnoletnia w końcu jest, to o co chodzi.

Gość ja 26 on 55
nie ma czegos takiego jak roznica weiku-albo sie kocha albo nie i tyle..............

Gość betrez
nitka22 zalosne jest kogos kochac ? zalosne by bylo wtedy jesli bym z nia byl bo zachcialo mi sie mlodej do podupczenia :/

Gość a co zrobisz
A co zrobisz jak się okaże, że ma dziurę jak wiadro ?

Gość betrez
mi nie chodzi o to czy ona ma wiadro czy nie , nie o to pytam

Gość a co zrobisz
no jak nie - masz nadzieję, że będzie ciasna a ja pytam co zrobisz jak się okaże, że ma otwór jak koło od STARA ?

Gość betrez
gdzie napisalem ze mam nadzieje ?

Gość Wiek nie ma znaczenia
jeśli sie kochacie to się nie przejmuj tym co mówią i myslą inni ;) powodzenia :)

Gość Ja mam 19 lat a mój
33 lata;) Rok razem,jutro mija;) Można? MOZNA! :) Powodzenia!

Gość betrez
pewnie ze mozna ;) jesli sie tylko chce

Gość jednak też się liczy
nie słuchaj ich bo ja miałem starszą pipke o 6 lat a teraz wygląda taka beka że az wstręt tam wpakować człona a jak młodsza pipa to tak samo bedziesz starszy to juz ci sie nie da zerżnąć bedzie cie zdradzała weż ją olej rżnij jeszcze ile sie da i olej

Gość ja szaleję za kolega ale on ma
ok. 30-33 lata a ja mam 24:( Wydaje mi się, ze to dość duża różnica wieku, ale jak z nim rozmawiam... :) Rozumiemy się świetnie, nie czuje się żadnego dystansu. Gdyby to był ktoś inny, pewnie wydawałby mi się zbyt stary. No ale on jest zajęty. I nie lubi mnie aż tak bardzo:(

Gość Ja mam 19 lat a mój
Ja mialam gdzies to ,ze jest starszy o 14 lat;) Wyglada na ok 25 lat!!! Mmmm a jaki przystojny o jezuniu;);) Moj Moj Moj :*

Gość ukgule
ale faceci sie lepiej trzymaja niz babki podobno

Gość ukgule
wkoncu 14 to nie p. 20 lat roznicy

Gość Ferrari128
to razem sie umówimy co? podaj numer gg zagadamy

wiadomo, że zdarzą się osoby mające złe zdanie na temat twojego związku.... ale najważniejsze jest, co ty i twoja pertnerka myślicie i jak się ze sobą czujecie :) mój chłopak miał prawie 30 lat, kiedy zaczęliśmy być parą, a ja 20 :) znajomi nie mają z tym problmu, w ogóle nikt się mnie ani jego o mój wiek nie pytał :) bo po co? ważne, jak się razem spędza czas i co się ma w głowie :) a to, że 'ciasna' to pewnie zazdrościć będą zgryźliwi faceci i stare singielki :P

Gość ggg v
dla mnie to bardzo smieszne bo uwazam, ze 31latek i 18latka sa na roznych poziomach emocjonalnych nie mowiac o doswiadczeniach zyciowych

Gość ukgule
polemizowalabym o tym ze 30sto latek to juz dojrzaly itd.. wiekszosc do duze dzieciaki :O szczegolnie jak wszystko mieli w zyciu na talerzu podane...rodzice buduja dom, kupuja samochod i jeszcze daja 'prace' w rodzinnej firmie. mialam z takim doczynienia...koszmar ja 28 lat on 32 i duuuuzo bardziej dojrzala bylam od niego

Gość luska z dynastiii
opisalas moj ideal :D

Gość a co zrobisz
no napisałeś, że będą gadać, że ci się zachciało ciaśniejszej i nie było w tym widać, że ci się ta wizja nie podoba. A może być nieprawdziwa, bo nie zależy ani od wieku, ani od tuszy a tylko od tego czy rodziła czy nie a przede wszystkim od tego jak ją bóg potworzył. Więc ? Co zrobisz jak się okaże, że koleżanka nie miała racji z tą większą ciasnością ?

dziura jak wiadro, pierwsze słysze gadanie zawsze bedzie u nas juz 4 lata minely, a roznica wieku to 18lat a nie mam jeszcze 19tu