Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona222

Przespalam sie z chlopakiem po 3 spotkaniach

Polecane posty

Gość Zaciekawiona222

no a dzisiaj mi napisal sms ze nie ma czasu sie spotkac w ten weekend i zobaczymy sie na tyg. Myslicie ze mnie zlewa...?

Gość Santo Subito
Nie, no skąd :classic_cool:

Gość tarararara
ja przespalam sie z typem po dwoch godzinach, taka zem zakochana byla, i od tamtej pory sie nie odezwal :) to skurwysyny sa

Gość acccca
oczywiscie..dostal to co chcial

Gość //areczek//
no sorry ale jak dalas mu po 3 spotkaniu to nielicz na nic wiecej. Wiesz ja i ogolnie faceci nie zwiaza sie z taka laska co daje po kilku spotkaniach.

Gość tarararara
no wlasnie, ja glupia nadzieje mialam ze jakas wielka milosc, ale jednak nie , po takim czyms to niema wielkiej milosci a w jego oczach tylko latwa szmata jestes ;/ tzn ty nie bo ty po 3 spotkaniach, a ja tak

Gość a ja po 1 spotkaniu
i jestesmy ze soba juz ponad rok :) baaaaaaaardzo sie kochamy , hehe tylko zastanawiamy sie co dzieciom bedziemy opowiadac :P

Gość Zaciekawiona222
No bez przesady- ja nie dalam a raczej wzielam(: W sumie to mnie tak bardzo to nie obchodzi ale zastanawiam sie co on kombinuje

Gość Santo Subito
ja dałem swojemu po 5 minutach znajomosci i jestesmy razem do dzisiaj. Ale moze to dlatego ze ssę tak mistrzowsko ze on dobrze wie ze jak mnie rzuci to juz nikogo tak dobrego nie znajdzie :classic_cool:

Gość tarararara
o no to koleanko wyzej ci zazdroszcze, tez bym tak chciala;) a on nic milczy juz od sierpnia he a ja sobie wyobrazam ze wpadnie do mnie z kwaitami i przeprosi ze sie nie odzywal:D oojj glupia

Gość tarararara
albo naprawde nie mial czasu i sie spotka w weekend albo po prostu olewka;/ :* to dobrze ze wzieas ;) hehehe:D

Gość Zaciekawiona222
Bo chodzi o to ze nie rozumiem nie jestem pewna ale mnie osobiscie wydaje sie ze zrobil to specjaalnie zeby potrzymac mnie w niepewnosci. To on zabiegal od poczatku, dzwonil, zapraszal na kawe, kino itp a to ja wysunelam sie pierwsza z inicjatywa... No i chodzi o to ze ja mialam zawsze duzo facetow w moim zyciu, wiem ze mam powodzenie i moze on to robi specjalnie teraz jak taki gowniarz zebym sie przejmowala...? dziwna sprawa

Gość tarararara
no mozliwe..mnie to koles po prostu chcialz aliczyc, a mowil mi ze mnie kocha(po dwoch godzinach ha ha) i wogole... oby tylko robil to specjalnie :)))

Gość Zaciekawiona222
tarara- no mnie raczej sie nie wydaje ze jak sie przespisz z kims kogo znasz tyko 2 godz zeby mogla byc z tego wielka milosc...

Gość tarararara
no ja teraz tez juz wiem ;) a bylo to tak ze on mi siep odobal od 3 miesiecy i znalezlismy siena jednej imprezie, przytulal mnie mowil mile zeczy zaczelismy sie calowac i dalej poszlo, jak lezelismy tlumaczyl ze chce ze mna slub wziac i tak dalej, kilka tygodni czekalamna jego telefon sledzilam nk czy nie wchodzi na moj profil ale nie odezwal sie ;/ no chcialam to mam ;/ takie zycie... chociaz wiem ze juz NIGDY czegos takiego nie zrobie

Gość Zaciekawiona222
Tarara- w mojej sytuacji to troche inaczej bo ja stwierdzilam ze jest fajny, przystojny wiec czemu nie...? I on nie chrzanil mi glupot ze jest zakochany we mnie czy cos w tym stylu, to raczej on chcial wiedziec co ja o nim mysle

Gość tarararara
o to widzisz:) dobrze ze Ty gora jestes tam, jak tak sytuacja wyglada to mysle ze jest tak jak mowisz, to po prostu naprawde nie mial czasu albo chce cie tak przetrzymac:)

Gość alantonina
myślę, że powinnaś go olać kobiety powinny wyjść z ciemnogrodu i nie obwiniać się za seks a faceci przestać traktować to, że laska była łatwa Sami są łatwi bo mają tylko jedną dźwignię do obsługi on też dał Ci po 3 spotkaniach zawsze możesz puścić plotkę jaki jest chujowy w łóżku ;)))

Gość Zaciekawiona222
Trarara- no wiesz, zaryzykowalas bo on ci sie spodobal, ja akurat na twoim miejscu bym sie tak nie pospieszyla... Co do mnie to troche inaczej, to on sie staral i wiem ze bardzo wpadlam mu w oko. A ja sie tak wachalam i pomyslalam ze przetestuje go w lozku bo bylam ciekawa jaki jest...Dla mnie dobry facet w lozku to podstawa no i okazalo sie ze jest dobry(: tylko teraz jakos dziwnie nie ma w ten weekend czasu...

Gość tarararara
no ja tez juz to wiem... :( moze naprawe nie ma czasu? a powiedzial ze dlaczego nie ma? wiesz co, nie odzywaj sie do niego, czekaj az on sie odezwie.. :)

A już nawet nie skomentuje takich idiotów tu piszących typu areczek srareczek, co się puszczają na lewo i prawo, a potem mówią "e, taka łatwa była, to takiej nie chce". Na jakim poziomie umysłowym trzeba być, żeby tak pisać? I w ogóle czy tacy ludzie potrafią myśleć samodzielnie, czy tylko powtarzają się jak zdarte płyty?

Gość tarararara
co dla ciebie znaczy zdzira co?;/ pffffffff

Gość Zaciekawiona222
Alantonina- ja absolutnie nie obwiniam sie, korzystam z zycia z tego ze jestem mloda i ponetna(: Uczciwie mowiac to ja sprowokowalam cale zajscie to ja tego chcialam bardziej niz on. Fakt faktem stwierdzilam ze jest dobry, wie jak zabrac sie do rzeczy no i tym naprawde nalapal punktow. Wyszlam z kapieli- tez tak myslalam ze mu tak zrobie, milym tonem mu powiem ze przykro mi ale jestem tak zajeta ze nie dam rady sie spotkac..

Gość Zaciekawiona222
Zloty- pewnie jestes sfrustrowany i do tego do bani w lozku

wstrząsająca historiia;P:P hahha uśmiałam się jak norka... skad się biorą takie panny? Na pewno cię nie olał skądże takie myśli w ogóle... pewnie zastanawia się nad wyborem pierścionka zaręczynowego:P:P:P:P

Gość Zaciekawiona222
Nastepna idiotka..modliszka