Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona222

Przespalam sie z chlopakiem po 3 spotkaniach

Polecane posty

Gość pati9111111
zamknij sie zloty, sam pale ciagaj

Gość no i co z tego ze po 3
ja raz sie z kolesiem na pierwszym spotkanie przespalam i byl ze mna tylko ze ja nie chcialam i zerwalam a czasami czekasz na to miesiacami i i tak cie zostawi , nie ma reguly grunt to sie pozniej nie nazucac

ty z kąpieli co się tak ciskasz jak żmija? nikt nie mówi że facet jest święty.....do tanga trzeba dwojga! gdyby miała trochę oleju w głowie nie pytała by na forum czy ją zlewa! przecież to jasne jak słońce!

Gość freeze
Ja pierdziele, tu nie chodzi o to czy facet zostawi czy nie, tylko o zwykly szacunek dla swojego ciala. Widze, ze dla niektorych dziewczyn to kosmos...

ja się bzykłam z moim obecnym mężem na pierwszej randce i dziś mija 3 lata, mamy już 3 miesięcznego synka i świata poza sobą nie widzimy. odkąd pamiętam zawsze byłam na niego najarana a on na mnie wiec jak już sie spotkaliśmy to w powietrzu unosił się zapach seksu... ach jak sobie przypomne tamte czasy :)

Gość no i co z tego ze po 3
ale zaraz po co ta panika? moze faktycznie nie moze i nastepnym razem juz nie odwola , to sie pierwszy raz zdarzylo wiec o co kaman?

Gość mika argk
O jezu, bo faceci sa zaprogramowani do tego, zeby zaliczac jak najwiecej panienek. Co z tego ze zrobil ci kolacje i dal wino? nic. Po prostu, MOZLIWE, ze zaliczyl cie i ochota mu przeszla na dalsze zabieganie. Niestety trzeba byc bardzo niedostepna , zeby zatrzymac faceta na dluzej, Szybki seks nie jest zly, ale niestety bardzo, bardzo czesto jest tak ze mimo tego ze ma sie ochote iwszystko jest cacy trzeba sie powstrzymac, bo wiesz ze facet to facet. I nawet nie chodzi o to, ze on jest taki buhaj i zaliczacz, nie, niektorzy maja po prostu taka nature i nawet moga sobie z tego sprawy nie zdawac - ze im sie odechciewa starac o dziewczyne, gdy wszystko potoczy sie bardzo szybko. Im dluzej bedzie sie na poczatku niedostepna dla faceta(no, powiedzmy do pewnego czasu - a nie np przez dwa lata), tym pewniejsze jest ze mocniej sie zakocha. Kazdy ma inna ta granice , dla jednego bedzie to jeden dzien, drugi bedzie potrzebowal zeby panienka sie rok wzbraniala, by nie stwierdzil: ok zaliczone, zabieram kapcie i ide do domu. Niedostepnosc to podstawa i nie mowie tylko o lozku;)

zaciekawiona, wyszlam... mowcie tak dalej to "muzyka dla mych zacnych uszu" hahahah wasz problem polega na tym ,ze za wszelka cene chcecie się usprawiedliwić same przed sobą,ze jestescie łatwe, lekkie, i przyjemne.. hahahha tak na raz.... no i co mała dziewczynko zaciekawiona.. przespałaś się z nim i co i nic... ma cie w dupie... czego się spodziewałaś... ze cię kwiatami zasypie... który facet zwiąże się z laską, która mu na 3 spotkaniu do łóżka włazi... weż się trochę ogarnij.... jak suka nie da pies nie weźmie.. ot co... a jak uważasz,ze nic się takiego nie stało to po jaką cholerę tu jęczysz ,ze się już nie odzywa do Ciebie?

A Ty emilka dlaczego dziwczynie zawsze wrzucasz, a facetowi to powiesz "no święty nie jest"? dlaczego o nim nie powiesz, że "oleju w głowie nie ma"? coś jednak z logicznym myśleniem u Ciebie nie tak i mierzysz kobiety i mężczyzn inną miarą, więc się zastanów następnym razem zanim coś napiszesz.... jak się nie ma nic mądrego do napisania, a tym bardziej na temat to się milczy

Gość Zaciekawiona222
No ja nie moge! ludzie w jakim wieku wy zyjecie? bo takie posty jak modliszka, emilka czy prawiczek to jakis obled! no przeciez ja nie rycze, nie uzalam sie nad soba- ja sie ciesze ze udalo mi sie spedzic taki fajny wieczor przy swiecach i do tego facet sie stara i robi mi pyszna kolacje!!! zastanawiam sei czy on poprostu kombinuje zebym sie niecierpliwila teraz ze to on nie jest taki latwy do zdobycia czy juz sama nie wiem!

Gość mika argk
Ale wez tez dziewczyno pod uwage ze mogl cie zswyczajnie zrobic w bambuko!! a nie zadne gierki i podchody sruje muje. z taka opcja tez musisz sie liczyc. jest zabawa, jest ryzyko jest i cena ;]

Gość Zaciekawiona222
Mika - masz w pewnym sesnie racje ale ja funkcjhonuje inaczej. Ja bardzo latwo moge sie przespac z facetem jesli tylko mam na niego ochote, ale bardzo trudno mi jest sie zakochac. To jest co innego i w tym jest dla mnie roznica co do "zdobywania"

Gość możecie tu tłumaczyć
już chyba z 50 razy była mowa że jak kobieta się prześpi to kurwa, a jak facet to ... facet... i to kobiety zawsze pierwsze zgnoją kobietę... takie jak modliszka, ni to inteligentne ni mądre, jak cośnapisze to ręce opadają więc po co jej coś tłumaczycie

Gość Zaciekawiona222
Modliszka dziecko idz juz spac pozno juz i bredzisz

jak suka nie da pies nie weźmie. tak Jest Modliszko 👄 widocznie Zaciekawiona222 lubi dawać :) Montmorlonit Złoty, o lasce to Ty pewnie możesz tylko pomarzyć dzięki nie chce złapać syfa :o

zaciekawiona... przykro mi.... nie pójdę....widzisz kochana.... masz problem... bo głupio się czujesz,ze on milczy... i czujesz się jak dziwka... stad masz takie dylematy... milczy .. hmmm więc co on kombinuje hmmmm zamiast się tak głowić nad tym zadzwon i zapytaj.... hahahha

Gość prukwa modliszka
zawsze na posterunku... mądrości życiowe podstarzałej zgorzkniałej baby :)

Gość greq
zabawne jest to ze autorka nadal sie zastanawia i to nie wiadomo tak naprawde nad czym.szoruj dupe bo kolejny klient juz czeka

Gość pati9111111
eh on nie milczy, po prostu powiedzial ze w ten weekend ma zajety

Gość dla mnie to proste
jest weekend andrzejkowy,poszedł się bawić,nie chciał z Tobą:( jak żadnej nowej nie wyrwie to się odezwie w tygodniu