Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona222

Przespalam sie z chlopakiem po 3 spotkaniach

Polecane posty

Zaciekawiona222 no a dzisiaj mi napisal sms ze nie ma czasu sie spotkac w ten weekend i zobaczymy sie na tyg. Myslicie ze mnie zlewa...? na Co dzień jest bardzo porządny i spokojny ale czasem lubię poszaleć ... muzyka... alkohol...wiadomo..... ;) Kumple szykują dziś fajna imprezkę .. potrzeba jest damskiego towarzystwa myślę......dzwonie... przypominałem sobie o Zaciekawionej 22 ze łatwa z niej dziewczyna szybko dała.... :) to się znów się zabawie.... ;) nie odmawia... :) wyczuwam zadowolenie w jej głosie..;) Koledzy się troszkę ślinią ... ;) Mowie spokojnie Panowie... dobra bajerka możne..;) zaowocuje sukcesem ...;) (w moim przypadku łyknęła wszystko) pyknę ja ..;) troszkę się oddale ...wy kroczycie do akcji( ale nie grupowo bo nie lubi tłoku) prawdopodobieństwo sukcesu jest duże ..;) Powodzenia :)

Gość czekajaca pare godzin
a ja spotkalam faceta tydz temu w piatek na imprezie..sam do mnie podszedl..bawilismy sie fajnie..na koncu poprosil o nr tel..i odezwal sie dopiero w pon..spotkalismy sie 2 razy..przed wczoraj tez bylismy na imprezie..i pierwszy raz sie calowalismy..wczoraj caly dzien pisalismy sms..napisal, ze mam bardzo ladne oczy,usmiech i te usta..napisal tez,czy moge isc dzis do kina..zgodzialm sie..ostatniego sms napsialam mu wczoraj o 22..i do teraz sie nie odezwal..;/

Gość złoty ty stary ramolu
nie masz swojego życia, tylko cały czas przed kompem? może czas sobie dziewczynę znależć, bo 18 lat to już nie masz :o

Gość czekajaca pare godzin
co Wy sadzicie o Nim..? skoro caly czas piszemy ze soba,spotykamy sie..widac,ze jemu zalezy..powedzial,ze szuka dziewczyny na powaznie..przyznal sie,ze kiedys patrzyl na to inaczej bardzije dla rozrywki..ale od pewnego czasu to sie zminilo..

A ja to widzę tak: Przespać się można po 1 spotkaniu i to czy będziecie ze sobą czy nie nie zależy od tego seksu. Możecie się przespać i może się okazać, że macie kompletnie niepasujące do siebie charaktery. Możecie się przespać i może Was oboje ruszyć w 1 chwili, miłość od 1 wejrzenia itp. Seks to dodatek. Nigdy nie można w tak krótkim czasie poznać tej 2 osoby. Można czekać z seksem 2 lata a i tak może nie wypalić. Można czekać 2 dni i też może nie wypalić. W życiu trzeba ryzykować. Oczywiście jeśli kobieta jest słaba psychicznie i wie, że będzie cierpieć to się w coś takiego nie pakuje. Z drugiej strony - może ten seks nie był wcale taki fajny? Ja uważam, że najlepiej wcześniej dowiedzieć się co kto lubi w łóżku, żeby potem nie było niespodzianki. Po 3 spotkaniach o ile takich rozmów nie było cięzko jest się dopasować. Więc może facet nie był tym seksem zachwycony? Szczerze mówiąc gdybym to ja poszła do wyra po 3 spotkaniach i by się okazało, że to nie to i pod względem charakteru i w łóżku - to więcej bym się nie spotkała.

Gość Zaciekawiona222
Zlooo- chodzi o to ze bylo super naprawde. nie sadze ze moglby byc rozczarowany, ja zreszta tez nie bylam. Masz racje ze pierwszy raz z osoba ktore dobrze nie znasz nie musi byc rewelacyjny ale akurat bylo fajnie...No zobaczymy czy sie odezwie w tym tygodniu...

Gość Zaciekawiona222
Jest tu ktos jeszcze?

Gość Zaciekawiona222
Do zlotego- ale z ciebie kretyn dupek! wlasnie takich facetow jak ty staram sie unikac, mam nadzieje ze wszystkie dziewczyny ktore maja stycznosc z toba unikaja cie dupku bo twoj rozum jest wielkosci ziarnka maku.

Gość Zaciekawiona222
i tak dla info podam ze ten facet dzisiaj do mnie zadzwonil, zaprosil mnie obiad ..no coz jestem tego warta, zgodzilam sie oczywiscie bo facet jest z klasa, dobrze wychowany w niczym nie przypominajacy na szczescie zlotego tego dupka ani zakompleksionego prawiczka

Gość ZA WCZESNIE LEPIEJ POZNIEJ

Gość SAMA NIE WIEM CZEGO CHCE
ja wczoraj mialam 2 spotaknie z chlopakiem ktory chcial mnie pocalowac....ale ja ejszcz enie chce bo mnie na tyle nie pociaga....hmmm na razie sie nie odzywa:-P kto wie moze to ten sam typ...szybko szybko i koniec:-P etam niech sie postaraja albo spadaja:-P