Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedziesz mój

jak zdobyć chłopaka, który nie ma uczuc...?

Polecane posty

Gość greq
pytasz sie greqa z poczatku tematu czy tego przyglupa podszywajacego sie pode mnie? na mnie nie ma sposobu.jebac was

Gość greq
Na mnie jest sposób, ukojenie moich męk, zabijcie mnie jesli zdołacie :D

Gość greq
No tak a ten wcześniej co się wypowiadał przygłup, jak ja go nienawidzę :classic_cool:

Gość greq
KOCHAM WAS!!!!!

Gość bedziesz mój
a wiecie co ja myśle? że on by chciał, powiem wam, że uda mi się, bo co to w ogole znaczy, że czegos nie moża ?:)

Gość greq
Będzie twój? Oj przeceniasz swoje siły, co on ma takiego, brak uczuć to takie pociągające? Będzie w najlepszym wypadku siedział do końca życie przed kompem i siał zgorszenie na forach takiejak to, zupełnie jak ja :classic_cool:

Gość BLK
Może on zwyczajnie boi się okazać uczuć. Sam tak mam i jestem skrajnie niedostępny. Może aż tak bardzo Ci nie ufa a to że "nie gryziesz" nie ma nic do rzeczy... gość tak ma i musisz nad nim pracować. Jedno co Ci mogę poradzić to spróbuj go przycisnąć delikatnie jakimiś niewygodnymi pytaniami zasugeruj mu coś i nawet jak się wkurzy to zachowaj spokój. Jeżeli ma uczucia to wtedy je ujawni i zachowa się tak jak powinien albo zacznie się delikatnie wykręcać. Wtedy będziesz mieć jakieś szersze spojrzenie na niego. Pozdrawiam. :)

Gość greq
BLK a wiesz z mojego doświadczenia wynika, że nie warto, dostaje się ciamciaka albo wariata :classic_cool: albo i jedno i drugie :D

Gość BLK
Można trafić na ciamciaka, można i na wariata, ale można też na kogoś normalnego żadnej reguły tu nie ma. Poza tym ona pyta jak go zdobyć i do niego dotrzeć, a nie czy on jest tego wart. Wyjdzie w praniu czy było warto inaczej się nie przekona. Nikt też nie każe jej się spieszyć z czymkolwiek w tej ewentualnej bliższej znajomości... mogą się poznawać miesiącami i myślę, że przez parę miesięcy da się kogoś trochę poznać wyrobić o nim zdanie i zobaczyć jaki jest. Ostrożności nigdy za wiele. :)

Gość nie da się
a potem jest już za późno :(

Gość bedziesz mój
BLK mądrze gadasz :* czas pokaże...oby owocnie !

Gość greq
W ostateczności jak poddasz go tej swojej terapi oczarowującej to może powstać u niego coś takiego: dialog wewnętrzny: Ja1- ale ja chcę kochać :( Ja2- Chyba ci kurna odpierdzieliła pokrywka :classic_cool: Ja1- Ale ja mogę się zmienić :( Ja2- Nie możesz, zapomniałęś o przeszłości, jak cie kurna potraktowało życie? :classic_cool: Ja1- Nie, ale chcę zapomnieć, jakoś na nowo żyć :( Ja2- To się kurna reinkarnuj czy coś, a ja ci w tym pomogę, gdzie ta żyletka, tnie się wzdłuż nie w poprzek :classic_cool: Ja1- A co z nią? :( Ja2- Jakoś przeżyje, zresztą co się będziesz przejmował, znasz siebie i wiesz do czego jesteś zdolny, tak będzie dla niej lepiej :classic_cool: Ja1- No dobrze, tylko szybko żeby nie bolało, muszę się napić przed, bo tak tego nie zrobię przecież. :( Ja2-... Ja1- is dead Ja2- :classic_cool: (w trumnie)

Gość bedziesz mój
greg przesadzasz...

Gość greq
Napisałem jak to wygląda z mojego punktu widzenia. :classic_cool:

Lepiej do takiego nie pukac do drzwi,w takim wypadku trzeba byc obiektywnym, taka miłość wymaga poświęcenia...

Gość greq
... i odrobiny masochizmu nie zawadzi, jak cie zaprawi z sierpa a potem zechce zerżnąć w dupala na sucho :classic_cool:

Gość greq
Kocham ją 😭 MILCZ! MASZ NIENAWIDZIEĆ! :classic_cool:

heh... cóz to za język... po co u kobiety odrobina masohizmu skoro facet tzw "bez uczuć" tez ma uczucia... ochh

Gość greq
nie podoba ci się moje pisanie, achhh jak ja cie nienawidzę :classic_cool:

Gość greq
śmierć, masochizm, sadyzm, nienawiść, gniew to cechy destrudo, życie, miłość, seks to libido. :) Można mieć w sobie i jedno i drugie, ale śmierć zawsze triumfuje, tylko śmierć :classic_cool:

Gość greq
Kiedy ją przyjmiesz, będziesz oświecona, na razie możesz tylko napisać "bez komentarza" żal mi ciebie :classic_cool:

nie czytalam wszystkich komentarzy ale uwazam tak jak ktos wyzej napisal - dla ciebie moze nie ma uczuc,jak spotka inna - bedzie robil wszystko co zakochany facet moze tylko wymyslic:) jesli nie okazuje zainteresowania to po co stawac na rzęsach?moze i go zdobedziesz a on za jakis czas i tak stwierdzi ze to jednak nie to.

heheh... a cos ty jakis "jeb*ny" katolik (bez urazy) czy co?? nie rozmumiem Cie, gadasz mi o oświeceniach, w co ty wierzysz wogule?

Gość greq
Nie pokocha, nikogo nie da się zmusić żeby kochał, za to bardzo łątwo sprawić żeby nienawidził :D Nie rozumiecie? skąd niby tyle zła na świecie? :O

Gość greq
Wiara, nadzieja, miłość - tych mi brak :classic_cool: ja katolik? :O ja zły, ja zepsuty. :classic_cool: