Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedziesz mój

jak zdobyć chłopaka, który nie ma uczuc...?

Polecane posty

No to uwierz, zacznij mieć nadzieje i zakochaj sie ,bynajmniej sproboj tak zrobić, ale gdybys sie zakochał to byś sie "naprawil"...

Gość greq
Ja śmiercią ożywiony Ja mrokiem oświecony ładnie? tak romantycznie prawda? :)

Gość greq
Napisałaś miłość, wiesz co to znaczy dla kogoś takiego jak ja? Nic. Dla mnie są tylko żyły, krew, kości i skóra. Hormony, atomy, gwiazdy i planety. Czy ktoś kto nie kocha może żyć? Ależ tak, tylko po co? Czy to nie jest egzystencja bezcelowa w istocie? Czyż nie tak? Żyjemy bo musimy, a ja się na ten świat nie pchałem, to on mnie wypluł gołego i zakrwawionego, ryczącego. I co ja mam zrobić? Życie nie ma dla mnie sensu. Nie zmusisz nikogo do kochania, tak jak nie możesz sprawić by zmarły ożył. :)

Gość onaaaaaaaa
wiecie, co tak czytam te wasze wypowiedzi to aż brak słów... Kiedys miałąm chłopaka, który był typem bad boy'a zero uczuć, romantyzmu... a jednak był ze mną ponad 2 lata, jednak byłam młoda i to ja nawaliłam w tym zwiazku, ale było minęło, do meritum wszystko mozna !

Gość tym bardziej że to
nastepna zbawczyni świata się znalazła. :O

Gość onaaaaaaaa
nie zbawczyni ! nie planowałam zwiazku, jednak wyszło inaczej, nauczył się kochać, okazywać uczucia...teraz ma narzeczoną , planują ślub dziecko...dlatego mówię, ze można wszytsko ;)

Zycie jest bez sensu,zero korzyści z niego,jest nudne,nie cieszy, nie bawi...wszystko jest złe? no tak, a jakże inaczej

Gość greq
dlaczego 😭 jestem rozdarty wewnętrznie, między życiem i śmiercią, pomóżcie :(, dajcie sznur, albo dłoń wyciągniętą. Wezmę i to, i tamto, kto pierwszy ten lepszy :(

Gość greq
sznur? a więc idę się powiesić :(

Gość greq
będę cie nawiedzał, może... mam nadzieję jednak, odrobinę... na to, że jak już umrę, to na śmierć :(

Gość proste odejdz
greq...od poczatku tu nie jestem ..rzuciła Cię dziewczyna?:D;-(

Gość ale zajebisty temat
nie.....chłopak go rzucił.......:D

Gość greq
taaaaak :) Wystarczyło, że wyznałem jej miłość :)

ja sobie na takiego popaprańca trafiłam :) gorzej - sama go wybralam i trzymałam kurczowo ponad 4 lata, wierząc że moja natura \"matki Teresy\" zbawi go, przemienie i od tej pory będziemy żyli długo i szczęsliwie i muszę zaznaczyć że jestem sporo po 30tce:D a taka korba mi odwaliła:o ale inni dobrze mówili: zwyczajne syndromy DDA się odzywały i nadal jeszcze czasami odzywają we mnie mimo cięzkiej pracy nad sobą; jeśli jesteś tak zdeterminowana autorko topiku, to próbuj, ale ja również byłam pełna wiary i determinacji przez długie lata; na szczęście to nie był związek \"mieszkaniowy\", bo mieszkamy dosyć daleko od siebie; na szczęście nie łączą nas dzieci; na ogromne szczęście dla mnie; i te jego skoki nastrojów i właśnie takie wewnętrzne dialogi, jak stronę wcześniej greq jeden zaimprowizował; nie ma co ich oskarżać za takie postępowanie; sami nad tym nie panują; te sprzeczności, doświadczenia, czasami świadome a czasami podświadome blokady; kurcze; ja im głęboko współczuję; ale wiązać się - już nigdy w życiu; fakt, że to tacy najbarwniejsi są, naciekawsi, najbrdziej pociągający i ech i och i ach; ale to wszystko po pewnym czasie zaczyna męczyć; i chociaż mogę się mylić - to tacy osobnicy mają najczęsciej problemy z nałogami, choć potrafią nad nimi doskonale panować; wspaniali czarujący nadwrażliwcy; ok, mogą sobie mnie adorowac, mogę się podkochiwać, ale wiązać się - w życiu !!!przynajmniej nie tym:) i na koniec - poprzez wiele doświadczeń, mniej lub bardziej dla mnie miłych, wiem jedno: jedyną rzeczą, którą możemy zrobić na pewno - to jest zmiana siebie; nie zmienimy ani świata ani ludzi, jeśli oni nie będą czuli prawdziwej tego potrzeby;

Gość greq
pamiętam, moje serce rozpadło się na wiele małych kawałeczków, było kryształowo czyste, i teraz nie mogę go posklejać, rozpadło się i koniec :)

Gość proste odejdz
greq..nie wieszaj sie jeszcze bo napewno w nowym roku przyjdzie do ciebie nowa Pani co poskleja twoje serce w jedna calosc:-) Także zostaw w spokoju ten sznur:D

Gość a mój mi powiedział
ze jest emocjonalna pustynia :( i tak właśnie sie okazało:)

Gość greq
Nie, nikt za mnie nie poskleja tego serca, zresztą bez niego nikt mi nie pomoże, więc i tak muszę sam je poskładać :)

Gość omishu
do greq-> jestes ciota,nie zachowuj sie jak baba!!!bo robisz siare nam facetom. ŻAL. Pozdro:)