Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIIILA

ona 17 on 28 .......co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość MIIILA

mam 17 lat i lubię spotykać sie,uprawiać seks z facetami starszymi ode mnie (od22-35) moi rodzice nic tym nie wiedzą ale chyba sie domyslaja....czy to takie dziwne ze imponują mi tacy faceci? nie dziecinni , kulturalni tacy z którymi mogę pogadac na wiele tematów a nie tylko o pierdołach.Obecnie spotykam sie z takim co ma 28 lat i jest fantastycznie.Nie sądze by była to miłość ale raczej wzajemne zainteresowanie.A co wy o tym sądzicie?

Gość jak masz ładną pizdeczkę
a ma kasiork:D:D

związek wysokiego ryzyka - jestes nieletnia, jedno słowo zyczliwych i Twoj facet moze trafic do wiezienia ale uczucie jak najbadziej szlachetne wiec zycze powodzenia

dziewczyna ma 17 lat więc żadnego problemu ze strony \"życzliwych\" mieć nie może. czasami warto poczytać KK

Gość taaaaaak
wzajemne zainteresowanie :) jego interesi twoja pisia a ciebie jego kasa i wszystkim jest dobrze

Gość MIIILA
nie jestem z nim dla kasy.po prostu bardzo dobrze nam jest razem ale nie jest to jakiś układ typu sponsoring:)Mamy podobne zainteresowania , świetnie sie dogadujemy......on jest niesamowity:)ale niestety większość mysli sobie nie wiadomo co:/

Gość kuleke
co z tego ze nieletnia? ma skonczone 15 wiec jest 'legalna'

Gość piziulińska
jak ci fajnie to w czym problem ? tylko się zabezpieczaj i korzystaj z życia Jak wasz związek się utrzyma to te 11 lat różnicy to wcale nie tak dużo jak teraz ci się wydaje.

Gość pinja
a ja uwazam ze jesli nie ma skonczonych 18lat to nie jest dorosla jak sie uwaza za dorosłą to niech powie rodzicom ze sie bzyka ze starszym facetem ciekawe co oni na to ja swojej córce nie pozwolilabym na to choc wiem ze to i tak niewiele by dalo bo jak ktos chce to wlasnie bedzie tak jak autorka poprostu oszukiwac rodziców

Gość kuleke
''jak sie uwaza za dorosłą to niech powie rodzicom ze sie bzyka ze starszym facetem'' co ma piernik do wiatraka ?:O a jesli ona by sie bzykala z facetem w swoim wieku ?? :O a o ile mi wiadomo 17stki juz raczej to robia :O to tez ma powiedziec rodzicom?:O czy tylk oze starszym nie wolno

Gość pinja
ja swojej matce powiedzialam kiedy chcialam pierwszy raz pojsc do lozka z chlopakiem /mialam 18lat/ moze nie byla zachwycona ale przynajmniej ja jej nie oklamalam a ona mi doradzila jak sie dobrze zabezpieczac zeby pozniej nie bylo z tego niechcianych dzieci i nadal uwazam ze 17lat to nieleta a nie dorosla kobieta

Gość pinja
tyle ze teraz mamy tak zjebane czasy ze juz 15latki sie bzykają wiec w tym przypadku nasza autorka to stara rura

Gość piziulińska
fakt, jak uważasz że jesteś dorosła to nie ma sensu ukrywać się przed rodzicami. Im szybciej zademonstrujesz swoją dorosłość nie bojąc się ujawnić swojego związku tym lepiej. Albo się oswoją albo cię przekonają i dasz sobie spokój. Jak rozpoznają że facet jest z tobą tylko dlatego żeby dymać małolatę to paszoł !!!

Gość Miila
a po co mam mówić o tym rodzicom? ja sie nie interesuje ich zyciem erotycznym....

Gość _grzechotka
mysle ze jestes glupią siksą a facet jest caly happy ze dyma malolate

Gość piziulińska
to już zależy jakie macie relacje. Ale jak specjalnie będziesz ukrywać - zapewne z obawy o ich reakcję - toś smarkula a nie dorosła

Gość Miila
znaczy się tak moi rodzice wiedzą ze sie z nim spotykam ale nie wiedzą ze to tak na powaznie....a juz zupełnie ze z nim sypiam.:) a wydaje mi sie ze to raczej nasza sprawa a nie ich ślubu nie planujemy:)(jeszcze hahaha:)

Gość krotach
fajnie dymać małolatę, warto nawet z bajerem się wysilić. Jak parę książek się przeczytało i obejrzało parę filmów to nawet nie jest to takie trudne. Uważaj !

Gość _grzechotka
a jak zaciązysz bo i cos takiego moze sie trafic to co nadal nie bedzie ich sprawa ? i pewna jestes ze gosc nadal z tobą bedzie ? moze fizycznie jestes kobietą ale psychike masz ciągle dziecka

autorko tutaj nie pytaj o zdanie, bo i tak ci napisza, ze on cie tylko dyma, a pozniej zostawi.

Gość Miila
no jasne zawsze tak jest.Ona jest naiwna i mu daje a on tylko tego chce......szkoda gadać bo i tak wiecie lepiej a tu nie jest kwestia bajeru.

zawsze ci tu beda pierdzielic, mnie tez atakowali, bo mam duzo starszego, ae nie przelotnie, tj ty tylko to staly zwiazek.

Gość kłaczka
Jak on tylko dla doraźnego dymania i nie na poważnie to i co z tego a może nawet lepiej dla ciebie. Po co ci od razu małżeństwo i obowiązki. W końcu pewnie się uczysz i to jeszcze długo. Jak ci fajnie - spotykać się i spać z nim to używaj i uważaj. Nauczysz się porządnego seksu zamiast dymania po kątach na dyskotekach z małolatami

Gość Brat_kaczyniski
ja miałem 32 lata a ona 19 i tez gadali ale co mnie to:D panna była moja.....bylismy ze sobą rok i jednak nie wyszło ale co przezyliśmy to nasze

i to mi sie podoba;) nam po 4 latach nadal sie uklada i nie ma jakos zamiaru sie zpesuc ❤️

Gość LUDZIEEE DAJCIE ZYĆ INNYM
tak jak oni chcą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aniulka11111
A ja uważam, że w twoim wieku (17) jest normalne to, że interesują cię starsi faceci. Taki układ jest bardzo dobry, chociaż niesie za sobą ryzyko przykrych dla ciebie konsekwencji. Chłopcy w wieku 17 lat są na ogół zacofani, nie myślą poważnie o dziewczynach, nie dbają o ich potrzeby seksualne. Seks ze starszym facetem dużo ci teraz da, myślę, że koleś potrafi zaspokoić twoje potrzeby i stara się, by ukladało wam się w łóżku. Nawet jeśli kiedyś każdy pójdzie w swoją stronę, to będziesz miała doświadczenie i pewność siebie, będziesz zdrowo podchodziła do spraw intymnych i nauczysz się wyrażać swoje potrzeby. I to jest dobre. A na razie życzę wam powodzenia. O rodziców się nie martw, jestem mężatką, a w życiu nie powiedziałabym im nawet krótkiej anegdotki dotyczącej mojego seksu. Po co?!

Gość MIIILA
Aniula :) dzięki czyli jednak są tacy którzy napiszą coś nie na jaja.....nawet nie chodzi o to czy napiszą cos miłego czy negatywnego ale czy zrobią to powaznie:)

Gość aniulka11111
Interesuję się psychologią i dzielę się tylko wiedzą i spostrzeżeniami. I naprawdę życzę ci powodzenia.

Gość olka177
SLuchaj jestes mloda to fakt ale jak ja bylam w liceum to moje koleznaki tez mialy facetow co maja 26 27 lat. Studiuje pedagogike i powiem ci ze nie ma w tym nic "chorego". No ale musisz byc pewna czy on cie nie wykorzystuje tylko dla sexu. A pytalas go co by zrobil jezeli byscie wpadli ? Zadaj to pytanie , to bardzo wazne. Zobaczysz co odpowie. A jak cie traktuje ? nie piszesz nic otym a to wazne? Przedstawil sie znajomym rodzicom ? Bo kazdy facet w tym wieku jezlei myslsiz o kims to statystycznie przedstawia znajomym rodzinie.