Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianox

Zaręczyny!! pomocy!

Polecane posty

Gość Adrianox

Witam mam na imię Adrian chodzę z dziewczyną już 5lat i chce się jej oświadczyć ale nie wiem jak to zrobić, macie może jakieś pomysły na zaręczyny? ( nie chce aby to były zwykłe "wyjdź za mnie")

Gość Adrianox
jesli to w czyms pomoze, to nadmienię ze na nazwisko mam Ruchociński.

Gość misiekk3
Człowieku jestem w podobnej sytuacji co Ty, i też niewiem jak mam to zrobic wiec dołaczam sie do prosby kolegi aby ktos podal jakies propozycje na zareczyny:)

Gość yerozy
zabierz ją w romantyczne miejsce kup drogi pierścionek ubierz się elegancko kup czerwone róże, najlepiej dużo

weź zaprowadz ja nad rzeke, wez ze soba gitare i zagraj\"o mój rozmarynie\". Potem spytaj sie czy ona zostanie twoim rozmarynem. Będzie miło i wesoło.

Gość yerozy
albo przy wigilii daj jej niby prezent, pudełeczko w którym będzie pierścionek zaręczynowy, gdy rozpakuje to oswiadcz sie na klęcząco przy ca łej jej rodzinie, a potem zgodnie z obyczajem poproś jej rodziców o rękę

Gość Adrianox
Zoocha dzięki za propozycję ale z niej nie skorzystam:) yerozy Tobie też dzieki Twoja propozycja juz mi bardziej odpowiada:) CZY MA KTOS JESZCZE JAKIES PROPOZYCJE,POMYSŁY?, Moze wypowie sie ktos kto już jest dawno po zaręczynach i opowie jak on to zrobił:)?? POMOCYYYYYYYY!!

Gość aż nazbyt lekko i przyjemnie
faceci! tylu kobiet czeka na zaręczyny latami... jesl iwasze tak - a przy 5 letnim zwiazku na pewno są juz niecierpliwe - to takze zwykłe oświadczyny bardzo je ucieszą. wierzcie mi ;)

Gość idiotoooo
XXI wiek!!! niech baba Cię błaga o ręke.Nalejlepiej na leżąco nie Ci stopy liże:) Faceci to jednak idioci:(

Gość Berta_Beretka
ja słyszałam o takich zaręczynach: koleś zostawił dziewczynie karteczkę z krótką inf. gdzie ma być i o której godzinie, ona poszła a tam następna karteczka tego typu, nie pamiętam gdzie kazał jej łazić bo to już dawno było, w każdym bądź razie na końcu czekał na nią w restauracji z pierscionkiem i bukietem kwiatów. dodam tylko, ze dziewczyna była w siodmym niebie, pomysł się jej podobał a teraz mają 2 dzieci:)

Gość Adrianox
yerozy naprawde dobry pomysł tez nad tym myslalem ale jednak sie wstydze tak przy wszystkich... wiesz siostry bracia itp..:) JA wiem ze Moja dziewczyna sie nie cierpliwi ale ja niewiem jak to zrobiC!!

Gość a ja mamdola tak ogolnie
własnie własnie :) kazde oswiadczyny dla dziewczyny beda super :) a z wigilia to chyba by były moje wymarzone, bardzo mi sie podoba ten pomysl

Gość yerozy
jest zima więc może sanie zaprzężone w konie wy na tych saniach, czerwone róże i perścionek no i oswiadczyny :]

Gość zapros ja w jakies miejsce
wazne dla was, np gdzie sie pierwszy raz spotkaliscie, pocalowaliscie, etc..

Gość Adrianox
yerozy CZLOWIEKU jestes poprostu studnią bez dna z pomysłami:)DZIEKI!! TE z saniami to naprawde swietny pomysł!! juz zaczynam myslec jak to zrobic!! ALE MOZE KTOS JESZCZE MA JAKIES POMYSLY?

Gość yerozy
a możźe weekend w paryżu, oświadczxyny pod wieza aifla?

Gość Adrianox
heh z Tym paryżem to letka przesada;P to juz lepsza wenecja i gondole;)

Gość batek
Jestem w podobnej sytuacji też niewiem jak to zrobic, wiec tak samo czekam na jakies propozycje, a co do pomysłu z Wigila to naprawde dobry ale niewiem czy sie przełamie...

Gość yerozy
życzę odwagi!!!

Gość 0987654321
W Wenecji śmierdzi, więc nie polecam. Ja wolałabym już ten Paryż. Ale nie pod Wieżą, tylko na górze :) Może trochę kiczowate, ale co tam :) Tylko trzeba uważać, żeby się pierścionek z palców nie wyslizgnął ;)

Gość yerozy
a moze w stylu filmowym...droga restauracja zespół grający na skrzypkach i innych pierdołach

Gość Berta_Beretka
lekka nie letka:D:P

Gość Perrito
A jak masz na nazwisko? Bo bez tego trudno będzie coś doradzić

Gość xioasx
heh tak czytam sobie i przypominam sobie siebie jak mialem taki dylematm,problem:) .WKoncu wziołem kupiłem bukiet czerwonych róz pierscionek klękłem przed juz teraz żoną i powiedzialem co mialem powiedziec:) dodam ze zrobiłem to normalnie u niej w domu:)

Gość yerozy
chcesz oryginalnie i romantycznie to zabierz ją na sanki potem zabierz ją na snieg rubcie orły na sniegu a potem wyciąg pierścionek pocałuj ją i zapytaj czy wyjdzie za ciebie

Gość Adrianox
Co do restauracji to też o tym myślalem ale u mnie w miescie niełatwo znalesc restauracje która zoorganizowala by skrzypków itp...a pozatym w restauracjach za duzo ludu..;]

Gość a ja mamdola tak ogolnie
najlepiej sam na sam i z zaskoczenia :)

Gość yerozy
zróbcie to tak by nie było monotoni bo dziewczyny nie lubią monotoni, my dziewczyny lubimy się chwalic więc im bardziej pomysłowo tym bardziej będzie dumna z ciebie

Gość batek
No własnie tylko lepsze SANIE czy zwykle sanki:D?? bo jak sanie z konmi to by ktos musial je prowadzic..

Gość yerozy
Batek a ty byś nie potrafił? ;))) to tylko hetta wiśta wio i pyrrrr ;]