Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączulek

800-1000 kcal zapraszam razem raźniej.....!

Polecane posty

Gość pączulek

Od jutra zaczynam. Cel sylwester 5 kilo mniej. Może ktoś chętny do wspólnego dietowania:-)

Gość pączulek
Witam widze ze nikt sie nie przyłączył. dzis juz pochłonęłam kawa z mleczkiem 2% jajko na twardo pomidorek 4 mandarynki i jeden duży grejfrut życzę wszystkim odchudzającym sie róznymi sposobami dietami POWODZENIA Każdy musi znaleźc dla siebie odpowiedni sposób na zrzucenie niechcianym kilosków:-)

Gość pączulek
A do tego wszystkiego do świąt mam zamiar zrezygnować całkowicie ze słodyczy!!!!! To tylko 3 tygodnie:-)

Gość pączulek
właśnie będe jadła gotowaną pierś kurczaka i talerz brokuł:-) w ogóle nie jestem głodna jak dotąd. pewnie nie wytrzymałabym na diecie w której nie ma owoców.

Gość pączulek
170 i 87

ja tez jestem na diecie 800-1000 kalorii, na razie waze 55 ale wzrostu mam tylko 160.

Gość pączulek
No wiesz każdy wie juz ile musi lub chce schudnąć najważniejsze zeby dązyć do tego zeby sie czuc dobrze w swoim ciele:-)

Gość pączulek
No to koniec pierwszego dnia juy prawie . zjadłam niecałe 800. Jutro bedzie nowy dzien.....:-)

Pączulek powodzenia życzę;) osobiście uważam, że diety: 1000kcal(dla cierpliwych), 500- 800kcal, dieta niełączenia są najlepsze. Uda Ci się, tylko nie przejedz się w święta, bo może Ci to bardzo zaszkodzić. pozdrawiam

Gość paczulek
Witam w dniu 2. Wczoraj zjadłam 800 kcal. Dzis juz zjadłam 700 jestem po obiedzie czyli moge jeszcze tylko 300 ewentualnie jak bedzie mniej to sie tez sama na siebie nie pogniewam:-)

Gość pączulek
No ciesze sie bardzo!!!!!

a teraz uciekam jesc torche frtytkow ostatnie przed wielkim odchudzaniem a od jutro zupa kapusciana juz na mnie czeka w ggarnku grrrr zgorza jak ja jej nie lubie ;/

Gość pączulek
Wspólczuje ale wspieram cie. jak masz na imie ja jestem Ania:-) Lec sobie pojadaj mi juz niecale 300 kcal zostało:-( ale o dziwo nie jestem głodna:-)

Gość pączulek
No to drugi dzień dobiega końca. Zjadłam 1100 kcal troche przekroczyłam ale trudno. Może ze 100 spaliłam. Pozdrawiam wszystkich którzy walcza z tłuszczykiem;-) Jutro będzie nowy dzień.

taaak jutro bedzie nowy dzien pierwszy dzien dietki a ja mam na imie Natalia 23 lata zapomnialam napisac;P chyba nikt do nas Aniu nie chce dolaczyc :( a jelsi moge spytyac ile masz lat ?

Gość babcia Zuzia
witajcie. Dołaczę do was- dojadły mi "seksrolki" dookoła brzucha i niemożnosć wciśniecia się w ulubione ciuchy. Nie wiem, ile ważę, ale przy wzroscie 170cm zaczęłąm nosić rozmiar 40/42- co jest duzo za dużo. Robi mi się druga broda i generalnie nie jest dobrze. Od września chodzę na aerobik. od niedawna ograniczam jedzenie. Rzuciałam tez słodkosci- ciekawe, na jak długo. A na imię mam Anka

Gość modlichaaa
czesc dziewczynki.ja dzis zaczelam z dieta kopenhaska. na poczatku bylo okropnie a teraz nawet glod ustał. zobaczymy jakbedzie jutro w szkole;) daaaaaaamy rade;*

hej dziewczynki no i super jest nas juz 4 sztuki:) :P babcia Zuzia ja tez chodze na aerobik ale narazie mam przestuj bo nie ma mi kto z dzieckiem siedziec modlicha ja na kopenchadzka przejde gdzies moze w przyszłym tygodniu narqazie ajde na zupie kapuscianej:P blach a dzis zjadlam kromke chlebka z ziarnami + zielony ogórek i jakis owoc jest nieźle.

Gość pączulek
Witam nowe dietowiczki!!!! Dachówka ja mam 24 lata. Także jestem tylko o rok od ciebie starsza. Mój maluch właśnie zasnął posprzątałam całe mieszkanko i teraz mam chwile dla siebie. Czuje juz luźne spodnie:-) zważe sie może w sobote zobaczymy jak bedzie:-) Niestety byłam dzis tylko na krótkim spacerku bo jak pisalam wczesniej musialam sprzątać. Zal mi bo taka piekna pogoda. Ale mam nadzieje ze jutro tez bedzie łądnie. Pozdrawiam. Ja dzis juz zjadłam: 7.30 kawa z mleczkiem 9.00 skibka ciemnego chleba z plasterkiem szynki 2 mandarynki 12.00 kotlet schabowy 60 g suróweczka i 1 ziemniaczek za chwile zjem grejfruta:-)

Gość pączulek
Witaj arogancka dama!!!!! Gratuluje fantastycznego spadku wagi!!!!! Ja jeszcze mam 2 skibki ciemnego pomidora i plasterek szynki do skonsumowania za pół godzinki:-) I koniec na dzis:-(

Gość pączulek
Dziewczyny dzis dzien juz sie konczy!!!! Zjedzone 1058 kcal. Ale troszke sie ruszalam przy sprzataniu takze na pewno troche spalilam. A jak wam minął dzionek dietkowo?

arogancka dama hm no gratuluje dopiero mieisac i juz 6 kg wow a ja dzis zjdałam swoja zupke kapusciana bleeeeeech potem jakies owoce pol bulki i parówke ;x

Gość babcia Zuzia
hej ho :) a mnie dzis słodkie ciągnęło straszliwie, ale się nie dałam :) Zjadłam sobie w to miejsce śledzia i przeszła mi chęć na czekoladę;) poza tym trzymam się bez ziemniaków i masła. a jutro kolejny dzień...

hej dziewczynki dzisiaj kolejny dzien odchudzania taka ladna pogoda ze pojde na spacer z mala przynajmiej mi czas zajmie i nie bede myslala z nudow o jedzeniu od tygodnia nie pracuje zwolnili mnie i teraz cierpie na nadmiar czasu i z nudow jesc mi sie chce;/

Gość pączulek
Witam dzis czwart dzień. Wiecie co wydaje mi sie ze coraz wolniej chudne bo to jednak juz prawie rok róznych diet. Ale rzeczy mi sie robią luźniejsze:-) w sobote rano sie zważe. Juz dzis zjadłam 430 kcal razem z obiadziem. Tzn do 1000 moge jeszcze 570:-) rozłoże to na jakies dwa posiłki i owocek:-) Milego dnia ja juz po spacerze:-) piekna pogoda!!!!!

Gość pączulek
Gdzie jesteście dziewczynki?????