Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFHYTYHT66

KTOŚ KTO CHODZI DO TEATRU JEST MEGA INTELIGENTNY I MA KLASE!ZGADZACIE SIE Z TYM?

Polecane posty

Gość GFHYTYHT66

Gość a my takkkkkkkkkkk
nie:) Może chodzi z nudów lub..aby pokazać innym jaki to on nie z elity:) Mądrość ma się w sobie

Gość vjhjhj
co ma chodzenie do teatru z inteligencją?

Gość bylem_w_teatrze_tylko_raz
inteligencja do teatru ma sie jak piernik do wiatraka jednak mysle ze mozna spokojnie zalozyc ze biorac grupe przypadkowych ludzi z kina i przypadkowych ludzi z teatru i przeprowadzic na obu tych grupach testy wykazujace iloraz inteligencji, to grupa teatralna bedzie zdecydowanie inteligentniejsza

Gość chomiczek...
teraz w teatrach pokazują takie gnioty, ze raczej watpie ze inteligencja tam chodzi ;)

Gość Szarkah
Raczej ma kasę. Ja bym chętnie poszła do teatru, ale mnie na to nie stać.

Gość lu ne
z mojego doświadczenia to osoby, które pracując w korporacjach mają darmowe bilety w ramach benefitów (moja firma wysyła do teatru Polonia, nie mogę powiedzieć, że samych inteligentów mamy w pracy:))

Gość vigry3
też bym poszedł ale mnie nie stać

W Lublinie jest świetny teatr, uwielbiam tam chodzić, ale część ludzi odwiedza go jedynie dla lansu, a i tak większość widowni to starsze osoby, które nie przepadają za kinem.... Chyba mało osób lubi teatr. Ale nie ma to związku z nasza inteligencją, tak mi się przynajmniej wydaje.

Gość wybierz pseudonim
z kasą to bzdura. chyba że ktoś faktycznie idzie "do teatru" a nie na spektakl. Są spektakle darmowe, są wejściówki w cenie biletu do kina lub mniejszej, są offowe sceny i spektakle za 5 zet. Często mega ciekawsze niż te wieczne romantyczne i nieromantyczne komediowe sztuki za sto zł z gwiazdami i beznadziejnymi scenariuszami

Gość na pewno to ma kasę
Klasę niekoniecznie:D

Gość Szarkah
Mnie nie stać na to, żeby dać 20 zł za bilet do kina, czy teatru, bo musiałabym 2 dni nie jeść.

Gość gość
Teatr jest to dobre miejsce dla każdego. Nie trzeba być mega inteligentnym. Polecam przejść się na Dzienniki do teatru IMKA.

Gość aprilka_90
a czy to ważne czy jest mega inteligentny czy nie? jeśli czuje taką wewnętrzną potrzebę aby obcować z kulturą to plus dla niego ;) sama ostatnio się zaniedbałam w kwestii kulturalnej i po sesji zamierzam to nadrobić, dlatego już teraz zapytam, jaki spektakl grany w teatrze szekspirowskim w Gdańsku możecie mi polecić? daje linka http://teatrszekspirowski.pl/wydarzenia-gts/spektakle i czekam na wasze propozycje